Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bence tam tersi para konusunda. Bnm 1 denemem iptal oldu. Kac kere gitmiştim tup bebk de olmadi. Sadece tahlil ucretlerini versinler muayene ucreti almayin demis sekreteine. Hatta sonra tahlil ucretine yuzde 20 indirim yapin demisti. Evet kentten ayrildi. Kent daha ppahaliydi. Islemler irenbede yapılıyor 5000tl ucreti. Kredi kartiyla odenebiliyor. Ongorusme ucreti var mi bilmiyrm. Birde az konusur. Ama isini isi yapar. Herkes ayni seyi söylüyor hakkinda.ben memnunum tabi ama baskalarini bilemem

Valla kendinde güç hissediyorsan benim yücel hocayı öneririm..histereskopi yi bizzat kendi yapıyor başkasının yaptığını istemiyor...sonra öğrendim ki tr de rahime o ilgili en iyi doktor oymuş..kendiside dedi. Hasta geliyor tıkanıklık yapışıklık açılmış diye bende bakıyorum açılmadığını görüyorum tekrar diye..balon tedavisi filan uygulayan kisiymis...bazı doktorlar açamayınca yapısikligi ona gönderiyor mus forumlardan okudum..koşulsuz güvendim inandim..çok konuşmaz ama isinin ehli bir doktor gerçekten..bende hem çöküklük vardı onu düzeltmiş bebeğe biraz daha yer açtım dedi..hem de çizik atmış onu esim cd yi izlemiş orda görmüş..muayene ücreti biraz pahalıca 400 tl idi ben gittigimde ama istersen bir gözük onada derim..ben memnun kaldım..ekibide çok iyi..bir de hoca incelemeleri yapmadan yapmak için tüp bebek yapmıyor..bir arkadaşım da onda ilkinde kalamadı..2.de dondurulmuslarla kalmis bu ay..

Kim o doktor canım yaaa..izmirde israil i duydum..ama su an nerdedir nasıl çalışır bilmiyorum yüzünü de görmedim sadece 3 tanıdığım onda pozitif i gördü birinde kadında problem vardı rezervleri azdı hamile kalamazsın demiş istanbul daki doktorlar anne olamazsın menapoza giriyormus goya...izmire çıkınca tayini israil hocaya gitti..diğeri izmirin ilk tüp bebeği filandır çocuk şimdi kazık kadar onların problemini bilmiyorum..3.tanıdığımda adam da hic sperm yoktu...ama gerçekten israil hocayı bilmem tanımam..çok para gittiğini bende duydum onda..ama bizim de istanbulda 5500 tüp 3500 histeroskopi iğneler ilaçlar orda harcadığımız bide dondurduk embriyoları 10 bini buldu da geçti bile...esim 15 bin filan diyor..

Hayir pihtilasma yok canim ama biraktirmiyor yinede.gecen 3.ayimda sebepsiz kayip verdigim icin galiba ne bileyim anlamadim bende.
Benimkide inatla gerek yok diyor 677 heterozigot olduğum halde :)) kanamam yoksa kullan canım ..inşallah ta olmaz..o zaman da tehlikeleymiş..

günaydın canım dün medikalpark ile görüştüm.Hasta koordinatörümüzle görüşün dediler Burhan bey. daha önceden de tanıyoruz kendisini .Geçmiş tüp bebeklerin epikrizini getirin hocamızla görüşelim dedi.Labaratuarı falan cok iyimiş son sistem dedi.Tüp bebek raporu kullanılıyormuş.Tabi bi gidip görüşmeden birşey diyemedim . Bende bu arada incir havuç kürlerine başlayayım diyorum bir taraftanda kilo vermeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı

günaydın arkadaşalar İzmir medikalpark ta tedavi gören var mı ben görüşmeye gideceğim de fikir alışverisi yaparız.

İncir havuç kuru çok şekerli oluyor o yüzden kilo konusunda pek yardımcı olmayabilir..ben ki tatlıyı çok seven insan midem bulanmaya başlamıştı ...içimi bayıyordu çok fena..yumurtlaman düzensiz mi adetlerin filan nasıl..

arkadaşım cevabın için öncelikle çok teşekkür ediyorum.Birkaç arkadaşım da tavsiye etti gidip görüşmek lazım tabi.5000 tl içinde hastane ücreti dahil mi yani 5000+ilaçlar mı yanlış anlamadıysam. Dünde medikalpark ile görüştüm oraya da iren be den Ahmet bey geçmiş .orayı da düşünüyorum açıkcası.düşündükce de kafam karışıyor. sen israel aruh hocada devam mı ediyorsun farklı istediği testler var mı karyotip genetik pıhtalaşma yatkınlığı vs dışında

canım takma kafana önemli bişey olsaydı doktorun da bu kadar rahat olmazdı eminim güzel düşün herşey çok güzel olucak inşallah sağlıkla kızını kucağına alıcaksın rabbimin izniyle...

canım takma kafana önemli bişey olsaydı doktorun da bu kadar rahat olmazdı eminim güzel düşün herşey çok güzel olucak inşallah sağlıkla kızını kucağına alıcaksın rabbimin izniyle...
İnşallah hepimiz alacağız bebeklerimizi sağlık la kucağımıza..

Hadi gule gule kullan canim nasil peki rahat edebildinmi?birde renk pembe olanindanmi aldin sanki boyutu kucuk gibi geldi netten baktigimda.
Akşam tv izlerken halinin üstünde kullandım rahat hic edemedim..gece esim yatağa ters koymuş onu.. ayak kısmı basa bas kısmı ayağa koymuş birde kendi yastığımı koymuş hic uyanmadım gece..direk sabah uyandım..boyun kısmı ben gibi yumuşak ve alçak yastık kullananlar için biraz zorlayıcı..bundan aldım canım ben..ben çok minyonum galiba göbeğim oturuyor öne sırtım tam oturmuyor bu sefer mutlaka boşluk kalıyor belki ilerki aylarda benim için daha rahat olur göbek iyice büyüyünce

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…