Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım ben bir kere özelde denedim tutmadı 2.ege üniversitesi oda negatif fakat egede 2 dondurulmuş embriyom var birkere dha orada deniyeceği hangisinden memnun kaldın dersen tabiiki ege ünv. çünkü özelde yapılmayan farklı muayeneler yapıldı tüp bebek şans işi rabbim yardımcın olsun şansın açık olsun :)

Ben en iyisi magazadan gorerek aliyim.netteki yorumlardanda okudim bas kismi icin ben yumusak ve alcak yastik olmazsa uyuyamiyorum o biraz zorlar.benim boyda uzun sayilmaz 1.68im ama dedigim gibi bas kismi zorlayabilir.

Ben en iyisi magazadan gorerek aliyim.netteki yorumlardanda okudim bas kismi icin ben yumusak ve alcak yastik olmazsa uyuyamiyorum o biraz zorlar.benim boyda uzun sayilmaz 1.68im ama dedigim gibi bas kismi zorlayabilir.
Boy problem degilde en problem bana vücudum fotodaki gibi doldurmuyor..dediğim gibi esim dun aksam ayak kısmı açık onu bas tarafima koymuş kendi yastigimda yattım yani..hic te gece uyanmadım.direk sabah uyandım gün agirdiktan sonra ..saat 9 du hatta ki..normalde gün agirirken uyanırdım..

benim tüp bebek raporum ege üni de çıktı iki aşılama dan sonra rapor çıktı tüp bebek de denedik ilk denememizdi.özel hasta değildim aramızda hocaların özel hastalarıda vardı.orada bir hemsire vardı trasferden sonra yapmam gerekenleri anlatıyordu havaya mı bakmışım ne hatırlamıyorum senin kafana koymadık bebegi karnına koyduk diye bağırarak bi cevirdi kafamı o kadar sinir oldum ki birşey de diyemedim.bana çok farklı birşey yapılmadı açıkcası.özel hasta olsaydım yapılırmıydı bilmiyorum ama gider miyim gitmem heralde yumurta toplama sonrası transfer sonrası çektiğim rezilliğe değmez

hangi hemşire o canım merak ettim ???

Transferden sonra hemen yataktan kaldırmıyorlar ki..yaninda bir yokmuydu o anlatırken..hemşirenin salaklığı dir o..

çok zor gerçekten bizim psikolojimizden anlamayanlarda var içlerinde bende özel hasta değildim 1500 fark vermeye değmez gerçekten çünkü yeri geldi hocaya da denk geldim bizler zaten özel hastalarız onlarda buna göre davranmaları gerekiyor en azından bende gittiğim günlerde sorunlar yaşadım yaşamadım değil kilo olduğu için söylemedikleri kalmamıştı yok yumurtaa yukarda yok kilodan görünmüyor son günler ağlaya ağlaya eve dönüyorum hatta transfere bile ağlayarak girdim kadın doğumcu arkadaşım var obana çok destek oldu kilo olduğu için trasferi iptal etmek istediler neymiş kendini düşünmüyosan sana bakacak doktoru düşün onu aradım dedim böyle böyle bana katiyen dedi vazgeçmiyorsun ve transferini oluyorsun resmen ağlayarak girdim ve çıktım belkide o piskolojiye girdiğim için tutması sen ne zaman egede denedin .hangi devlet kurumuna gitsek aynı muameleyle karşılaşacağımız kesin ben ege nin hocasına gittiğim halde aynı tavırlara karşılaştım paramla yaptırdığım halde. sonuçta bebeğimize kavuşmak için maddi yönden düşündüğümü söylüyorum çünkü bu iş şans işi ne zaman yüzümüz gülücek biliyorum o yüzden bende en azından ilk 3 deneme hakkımı kullanayım dedim allahım yardımcımız olsun canım şansın hep açık ve son denemen olsun inşallah :)

canım ben 2013 başlarında yaptırdım ege üni de .ikinci hakkımı özelde kullanmak istedim olmaz dediler.Sonra infertilite den raporumu aldım tınaztepe tüp de kullandım blast transfer oldu ama sonuç negatif.3 ve 4 . denemelerin özel ege tüp de son olarak da istanbul fulya bahceciye gittim . maddi manevi cok yıprandık şimdi izmir düşünüyorum tekrar ama neresi koskoca bir soru işareti???? dün medikal park ile görüştüm rapor kullanabiliyormuşuz 3150 tl dediler. raporlu için biraz fazla ama laboratuarı falan son sistemmiş hakkımızda hayırlısı inşalh

canım ben 2013 başlarında yaptırdım ege üni de .ikinci hakkımı özelde kullanmak istedim olmaz dediler.Sonra infertilite den raporumu aldım tınaztepe tüp de kullandım blast transfer oldu ama sonuç negatif.3 ve 4 . denemelerin özel ege tüp de son olarak da istanbul fulya bahceciye gittim . maddi manevi cok yıprandık şimdi izmir düşünüyorum tekrar ama neresi koskoca bir soru işareti???? dün medikal park ile görüştüm rapor kullanabiliyormuşuz 3150 tl dediler. raporlu için biraz fazla ama laboratuarı falan son sistemmiş hakkımızda hayırlısı inşalh

Hamileyken kadın kocasını öldürse hapise girer mi..delirtiyor artik beni bu adam dayanamiycam kızlar yaaa..arkadasimin cocukluk ortaokul oğlunun sünneti var birde düğün yemekli..kız özellikle de sordu gelebilcekmisin diye..neyse evden 4 te çıktık.doktora gittik doktorun acil isi çıkmış..kuaföre gittim 15 dk..da isim bitti..merdiven çıkmayayım diye anneme geldik burda hazırlanıp gitcez iste..temin kalktım makyaj yaptım yarim saat topu topu gelmiş ayı ayı öküz öküz sicicam senin düğününe 1 saattir ayaktasin..dir dir vir vir söylendi basimda..zaten 3 gündür çenesi durmuyor konuşma benle bilirsin öküz gibi davranıyorsun bana son zamanlarda diyorum..kavga kıyamet koptu annemde iste..bide utanmadan bana diyorki annenin yaninda kavga ediyon benle diyor..kendi söyledikleri soyleme tarzını hic ölçüp tartmıyor...nefret ediyorum..

Gezince hemen çocuğu düşecek sanki sinirden stresten üzüntüden düşmeyecek..geçen eltinin yaptıkları yüzünden kanamam gelmedi hastanelik olmadım sanki..onu düşünen yok..

hayırlısı olsun canım infertilite raporunu nasıl aldın ve o rapor ne kadar süreli veriliyor kullanım süresi uzun mu ?

sitress yok sıkıntı yokkk sağlıklı güzel bebiş yolda kacayı duymuyoruz varlığını yok sayıyoruz

Yok kuzum yaaa ağlamaktan telef oldum...
Canım erkekler bi anlasalar her şey süt liman olurdu bi hassas dönemlerimizde birde hamilelik lohusa Döneminde daha hassas olsalar ne güzel olurdu ama sonuçta eşin seni seviyor bebeğiniz yolda oda seni üzmek istemez ama damarları tutuyo o da pişmandır seni üzdüğüne . Bebeğin için üzülme ağlama senin her halini hissediyo oda üzülüyodur bebiş iyi eğlenceler dilerim canım

Hani insani kari çenesinden korusun derler yaa asil erkeklerin çenesinden korusun o cinsten benimki yani..

Oy kuzum uzulme sen.. kizceyi dusun. Erkek milletinin hepsi ayni... onlar hep soylenir.. duymuyacaksin..
Ay canım bebeğe bir şey olsa en çok aci çeken benim..sanki ben bebeğimi dusunmuyomusum gibi davranması beni çıldırtıyor..eskiden caninin kıymetini bilmezdim ama artik biliyorumda evdeyim sürekli ayda yılda bir dışarı çıkıyorum zaten..nolcak yarim saat hazırladıysam kendimi..

Soylenmeden olmaz:) ila soylenecek. Duymayacaksin. Duyunca sinir oluyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…