Başka gördüğüm insan yüzü yokki istemesemde duyuyorum kuzum :)Soylenmeden olmaz:) ila soylenecek. Duymayacaksin. Duyunca sinir oluyosun..
Ahh ahh tatili kim kaybettide biz bulcaz canim yaa..sicaktan butun gun kavruluyorum yazliga getirdi esim ama burasida fena aksamlari sadece iyi oluyo izmirden.burda olupta yatmak daha kotuHerkes mi tatil de yaaaaaa...kimse niye yazmiyor ne var ne yok bu sıcakta nasıl zaman geçiriyorsunuz..ben klimasız yasayamiyorum..üşütecem diye korkuyorum yaaaa...dun otellere baktım can sıkıntısından zaten aşırı pahalı hayatta gidemeyiz yakin çevreye uzaklara da vücudum dayanmaz..uffff...fotolari gördükçe kendimi orda hissettim bazen insan zamanın tatilin kıymetini bilmiyor..simdi çok iyi anladım..İnşallah kimse benim gibi olmaz..
En azından insanları izle kuzum git deniz kenarında al kitabini aksam ustu otur..O bile değişiklik ...tv de izliyecek hic bir şey yok...ondan senin sesin cikkkmmmiiyyoorr kaç gündürAhh ahh tatili kim kaybettide biz bulcaz canim yaa..sicaktan butun gun kavruluyorum yazliga getirdi esim ama burasida fena aksamlari sadece iyi oluyo izmirden.burda olupta yatmak daha kotu
Yaa orasi oyle haklisin balkona cikip onlari izlemekte guzel ama icim gidiyor iste..kitap kalmadi okumaktan 2 kere okudugum kitap bile varEn azından insanları izle kuzum git deniz kenarında al kitabini aksam ustu otur..O bile değişiklik ...tv de izliyecek hic bir şey yok...ondan senin sesin cikkkmmmiiyyoorr kaç gündür
Benimde gidiyor herkes heryerde tatile gidenler tekrar tekrar tatillerde nasıl para yetiyor tek maaşla anlamıyorum..her hafta bir yer tutsan imkansız basa çıkılmaz..beach ayrı para pansiyon ayri para...otele zaten gitsek nolcak 2 günlük girdiğinizde çıktığımız bir..babannesinin yazlığı taaa çandarlı da çok uzak dönüş yoku işkence oluyor haftasonu...offf ama yaaa...su ağustos u da atlatırsak herkes bacağını kırıp oturur herhalde dimi..:)))) kardeşim aradı çeşmeye gitmişler görmediği kimse kalmamış...geçen gün düğünü olan arkadaşımı görmüş..domuz eltiyi ve kocasını görmüş...bende kocamda gelsin yemek yapsın diye bekliyorum..seneye alcam çocuğumu her hafta cuma gitcem bir yere pazartesi doncem çok hırslandım coookkkkk...yurtdışı tatilim de ayrı olcak..Yaa orasi oyle haklisin balkona cikip onlari izlemekte guzel ama icim gidiyor iste..kitap kalmadi okumaktan 2 kere okudugum kitap bile varsen nasilsin canim bebisle neler yapiuosunuz
Su boyama kitabini alcam bende..belki o stresimi alırYaa orasi oyle haklisin balkona cikip onlari izlemekte guzel ama icim gidiyor iste..kitap kalmadi okumaktan 2 kere okudugum kitap bile varsen nasilsin canim bebisle neler yapiuosunuz
Sen en iyisi kitaplari bosver esine soyle siz gelin aksama kadar laklak ederiz .yer icer yatariz.seneye de biz insanlari catlaticaz ins kizcelerimizleeSu boyama kitabini alcam bende..belki o stresimi alırben sana göndereyim bendeki kitapları işin tuhafı o kadar kötüyüm ki kitap ta okuyamıyorum..bilmiyorum bebek te bir saattir pek bi kasildi karnimda reiki müziği açtım artik sesleri duyuyor diye..ona mi kasildi bilemedim..yattığım yerde karnım geriliyor...birde gece sırtım çok ağrıdı.
Bütün sosyal medyaya katılıp her yerden bildirim yapacağım :)) nerde kuzu o yaaa merdiven indim mi çıktım mi sonra 1 hafta oynatmiyor yerimden..başına kalırız valla hadi ben neyse de benim çenesi düşük eşimi çekmek varSen en iyisi kitaplari bosver esine soyle siz gelin aksama kadar laklak ederiz .yer icer yatariz.seneye de biz insanlari catlaticaz ins kizcelerimizlee
Ederim kuzum..etmem mi sende bizi haberdar et valla sıcaktan bunalimlardayim ben çok fena beynim sulandı içim şişti evde yatmaktan..unutuyorum bazen..can sıkıntısından konuşmadığım forum kalmadı..5bin sayfalık bir forum var onu okuyorum kitap oku desen okumam o kadar rahim ağzı yetmezliği var kizlar doğurmuş mu diye merak tan okuyorum..ben seni bize çağriyorum klima var diye elpis beni çağırıyor yazlık var diye..Kizlar bu ne sicak.. bu gun kontrolum vardi.. simdilik 6 tane yumurtam var.. carsamba belli olurmus.. az kaldi.. dua edin bana kizlar..
Kusadasinda canimm..sen dusuk ceneli gorBütün sosyal medyaya katılıp her yerden bildirim yapacağım :)) nerde kuzu o yaaa merdiven indim mi çıktım mi sonra 1 hafta oynatmiyor yerimden..başına kalırız valla hadi ben neyse de benim çenesi düşük eşimi çekmek vargeçen gün düğünde baktım bu bana of pof yapiyor...uzun zamandır görmediğim ilkokul arkadaşım in da bizim masadaydı ilkokuldan beri yani..baktım benimki yaninda ki adamla konuşmuyor ben sordum sen ne isle uğraşıyon diye mali müşavir mis oda..allah bu yaa..esim masaya gelince hayatım memette mali müşavirmis dedim bıraktım onları butun gece çocukla konuştu:)))) bana çok sarmadi :))) yoksa kalkalım hadi deyip duruyordu...sizin yazlık nerdeydi canım..
Sicaklarda fena geciyor gunler sorma canim yaa..hadi bakalim hepsi kaliteli olsunlar ins dualarim seninleeKizlar bu ne sicak.. bu gun kontrolum vardi.. simdilik 6 tane yumurtam var.. carsamba belli olurmus.. az kaldi.. dua edin bana kizlar..
Bizim forumun kızları tüp bebek te deneyimli ..değişik merkezlerde deneyen arkadaşlarım var..stillhavefun umarım herşey sizinde gönlünüze gore olur ama sizinde artik anlattıklarına göre en azından deneme yapmanız lazim..benim doktorum sigarayı bırakın demedi direk bize..ben tedavi sırasında azaltmaya çalıştım benimde esim in değerleri çok iyi değil morfoloji hareketlilik problemi var..bu süreçte ne kadar esin de inanır bilmiyorum ama keçiboynuzu kurunu deneyin derim..1 ayda esim in değerleri keçiboynuzu sayesinde baya fark etmişti..labaratuvar farklı idi tahlillerde oynamadıysa tabiki..
Amelie p forumlardan bir arkadaş erdal beyden pozitifi görmüştü o arkadaş kimdi hatirlayamiyorum ama eksik yönleri olduğunu da biliyorum bazı arkadaşlar o yüzden negatifi de gördüler..sana iki doktorla ilgili yorum yapmam doğru olmaz.umarım onda tedavi olan arkadaşlarım sana fikir verebilir..
Ben istanbulu tercih ettim embriyo lara genetik inceleme yaptırmayı düşündüğüm için..ordaki doktorum da çok gereksiz senin için dedi yaptirmadik sonra..Çok tesekkur ederim canim.
ben de yeni arastirmaya basladigim icin hic bilgim yok. Sen nerde yaptirdin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?