Kesin tatildesin dimiiBen hic yazmayayim nerde oldugumu size.Ama arda girip okuyrm.yogunum buaralar. Bide kuzenin dugunu vardi . Yorulduk baya.
Tatildesin dimiiiiiiiBen hic yazmayayim nerde oldugumu size.Ama arda girip okuyrm.yogunum buaralar. Bide kuzenin dugunu vardi . Yorulduk baya.
Kesin tatildesin dimiisimdilik bu gunlerin tadini cikarr canim sonra senide gorcezz :)
Valla kizlar keske hamile olsaydim da yatsaydim . Bu yil ilk defa esim izin alabildi. Gecen sene hic yoktu oyüzden tadini cikariyrz. Annemler ablamlar hepvirlikte yazliktayiz. Ins sizde seneye bebisli tatil yaparsiniz. Ay o yUzen bebekleri gordukce icim gidiyor. Allahtan yigenim var onla ugrasiyrm birazTatildesin dimiiiiiiisesinin çıkmamasından belli
Vala sekerim telefonu sadece yer bildirimi yapmak icin elime alcam seneye.gireriz hava atmak icin tatildeyiz deriz bizde bizim kizlarda hamis hamis yatsinlarEvet siz bizim pozisyonda olunca bizde buralara hiiiccc uğramayalım arkadaşımElpisksk cim...hihhhhh
50 lira canim.tahliller oldukca ekstra para oduyorum
50 lira canim.tahliller oldukca ekstra para oduyorum
Yok ya bn izmir liyim zaten. Yazlik dikilide. Nasil yogunum aklima bile gelmiyor bebek olayi iyi oluyor
Bendede cikmisti gecen gittigimde idrarda enfeksiyon bi ilac verdi bi kullanimlik onu icmistim.bu ay eskiden gittigim bi dk vardi onada basliycam alsancakta umur yensel onada bi goruncem bakalim.özel hastanede bense Yaptırdım çok aman aman fark çıkmıyor du ama..sistem mi değişti acaba..tek doktorla mi devam ediyorsun artık..bende bugün tetanoz aşısı oldum sağlık ocaginda..idrar da kan ile enfeksiyon çıktı..doktoruna söyle bakalım dediler..cuma da buca tiptaki doktora gitcem..
Ailen balikesirde degilmiydi aras miydi hani bir şey konusmustuk ???Yok ya bn izmir liyim zaten. Yazlik dikilide. Nasil yogunum aklima bile gelmiyor bebek olayi iyi oluyor
İçim hic rahat değil tamam çok ilaç kullanmak bende istemiyorum ama serklaji olanlara doktorlar hep magnezyum filan veriyormus..pruloton depot haftada bir veriliyormuş..kan sulandırıcı ayrı bir dert zaten..onu da vermiyor bana..perinatalog yeşim baytur varmış..ona da bir gözüksem mi..başka kime gitsem namık demir kent te onun altından kalkamayız kızın biri 2008 de 1 hafta hastanede yatmista 4500 vermiş çok paraBendede cikmisti gecen gittigimde idrarda enfeksiyon bi ilac verdi bi kullanimlik onu icmistim.bu ay eskiden gittigim bi dk vardi onada basliycam alsancakta umur yensel onada bi goruncem bakalim.
Canim sen cinarliyi bi arayip sorsana perinatologlari vardir belkide deneyimli bir hastane sonucta atlamak istemezler boyle bir bransi.magnezyumu banada vermedi bu gittigimde hatirlaticam bakalim ne diyecek.İçim hic rahat değil tamam çok ilaç kullanmak bende istemiyorum ama serklaji olanlara doktorlar hep magnezyum filan veriyormus..pruloton depot haftada bir veriliyormuş..kan sulandırıcı ayrı bir dert zaten..onu da vermiyor bana..perinatalog yeşim baytur varmış..ona da bir gözüksem mi..başka kime gitsem namık demir kent te onun altından kalkamayız kızın biri 2008 de 1 hafta hastanede yatmista 4500 vermiş çok parabebeğin bacağı çıkmış acil serklaj atmış o zaman..namık hoca..
Sağlık ocağında hamile biri daha vardı oda hem balık yagi hapı hem folik içiyormuş birde coraspin..bende içcem yaa birşey olursa acile giderim napim..hic rahat değil içim..Canim sen cinarliyi bi arayip sorsana perinatologlari vardir belkide deneyimli bir hastane sonucta atlamak istemezler boyle bir bransi.magnezyumu banada vermedi bu gittigimde hatirlaticam bakalim ne diyecek.
Bana hic biraktirmadi imom la omega yi hala daha iciyorum canim.Sağlık ocağında hamile biri daha vardı oda hem balık yagi hapı hem folik içiyormuş birde coraspin..bende içcem yaa birşey olursa acile giderim napim..hic rahat değil içim..
İmom omega dimi canım onu içiyorum iste bende sadece..herşey var diyor bunda..progestan fitil e devam ediyorum dikişi rahatlatıyor madem 18.haftada birak demişti..kendi uyarsaydı geçen hafta gene..nasıl takip ediliyor ilaçlar o ekranda ne yazıyor çok merak ediyorum..millet progestan kullanmıyor iğne magnezyum kullanıyor..Bana hic biraktirmadi imom la omega yi hala daha iciyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?