Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Vala canim ben bic anlamiyorum her dk farkli uyguluyor.bana hic biraktirmadi progestani.imom kahverengi vitamin.omega ecean plus sari renk buyuk bi kapsul.

Aynen ayri ayri benim imom ayni seninkinden.omega ocean plus cam sisede 50 adet var icinde.
Bunun içinde omega yokmu ki..zaten balık ta yiyemiyorum bu aralar..yasak kalksın diye bekliyoruz...bana mercimek domatesli şehriye tarhana dışında yapılabilcek bir çorba söylese ne canım..değişik yöresel olabilir..varsa aklına gelen..çorbayla doyurmaya çalıştığım için karnımı değişik birşeyler istiyorum :)))) bak yaa benimki bunda omega da var dedi..

Ne bilim canim benim dk ikisinide kullanacaksin dedi 9 ay.bende oyle fzla cesit corba bilmemki canim yaa fazla corbayida sevmiyorum acikcasi aram iyi deil anliycan..

canım yaz malum benim gelen giden eksik olmuyor malum kaynanamda üstümde ha misafir ona gelmiş haa bana hiçbir şey farketmiyor yani ben biran önce kış gelsin istiyorummmmmm :)
Bende bi gün sana supriz yapıp uğrarsam şaşırma zaten canım...aramızda en misafirperver sensin valla:))))

aras35 ne zamandır yazmıyor cokkk merak ediyorum onu??? daisyp naptın kuzum ne dedi doktor meraktayım..bugün perşembe...
Cnm nasilsin uzun sure oldu giremedim hic bildirimde gelmedi ben iyiyim yaz tempolu geciyo aydinda abla.daydik 9 gun kaldik sonra hep beraber bize geldik burdada gezmece devam sizler nasilsiniz kimler hangi asamada??

Merhaba cnm oncelile hosgeldin ben medicalparkta oldum tedavimi negatifle sonuclandi gecen ay simdi tekrar denicez yone orda devam edicem hastanedende ahmet hocamdanda cok memnun kaldim asla para kaygisi gutmeyen b dr bunun otesinde mukemmel bi insan bi gorus anlarsin zaten burda 3 arkadaş im pozitif sonuc aldi seninde hakkinda neresi hayirliysa orasi olsun

Cnm nasilsin uzun sure oldu giremedim hic bildirimde gelmedi ben iyiyim yaz tempolu geciyo aydinda abla.daydik 9 gun kaldik sonra hep beraber bize geldik burdada gezmece devam sizler nasilsiniz kimler hangi asamada??
Aman iyi olda..ne bilim iste merak ettim 10 gün olcak yazmayali..yandinız kızlar kızıma yapamadığım meragi size yapacağım hamilelik suresince herhaldeayy ne bilim iste yazmayınca 2 veya 3 gün oldu dasiyp te yazmiyor..biliyorum ordaydın geldiniz sonra bir daha yazmadın..hic valla herkes bildiğin gibi en yakin fulya ile daisyp in transferi olcak gibi eylül de inşallah bir aksilik olmaz..forumda bir değişiklik yeni haber yok herkes biryerlerde..bizde sizin anlattıklarınız ile yaşıyoruz burda sizden dışarın in havadislerini alıyoruz ..

ben tel ile görüştüm bakalım hayırlısıyla gidip görüşeceğim.son rapor hakkım var orada kullanmayı düşünüyorum.siz rapor kullandınız mı ? inşallah hakkımızda hayırlıs olur .

Ayyy canimsin hep aklimdasiniz kuzum ama hic firsat yok birde telim degisti guncelleyince e postalari goruyorum bildirim gelmiyo ayarlari duzenlemem gerek bende adetimi bekliyorum bakalim kontrole gidicem sonra sanirim kasimi bulucak benim tup bebek hala kilolarimi vermedim birlikte olunca yemekte kuvvetli oluyo bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…