Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bu seneyi hamile olarak kapayalım hepimiz :)))) dun eski şirketten arkadaşla konuştum karatay diyeti uyguluyormus..3 kilo verdim diyor..sende araştır bakalım canım..doktorda bana karatay gibi beslen dedi ekmek yok princ makarna yok..az ye sık ye diyor..4 ayda 5.5 kilo bana da fazla geldi zaten tıkanıyorum nefes nefese yoruluyorum iğnelerle zaten 4 kilo aldım..gören çok güzel olmuşun diyor...kilo bu kadar mi yakışır diyorlar..ama bundan sonra daha da alicam mecbur..yemin ediyorum merdivenleri şimdiden dura dura çıkıyorum..ileri nolur bilmiyorum..sende su karbonhidratli besinleri yememeye çalış bakalım belki verirsin..çünkü iğnelerle zaten istemeden alıyoruz..

Biraz serinledik yine kuzum gecen gune göre dr ne dedi
Yandık ki ne yandık geldiğinden beri klima hep çalışıyor..10 veya 15 gün oldu 168 tl gelmiş elektrik..sok oldum temin..açmayayım yatayım dedim öyle yok yatamadım ev hamam gibi her yerden güneş giriyor esim aradı boyle boyle deyince ac olsun deyince açtım hic çekilmiyor allahım bütün gün dışarda gunes altında çalışanlara yardim etsin..kadın doğuma gittim tahlil filan yaptırdı..idrar filan..sağlık ocaginda idrar da kan ve iltihap çıktı..hastanedekiler pazartesi çıkacak bakalım.. ultrasonda baktı bizimki duruyor gayet haftasına gore normal dedi..dun alt kasıgim çok ağrıdı korktum ölçüm yaptı vajinal rahim ağzı iyi dedi..ordan çıktım katip çelebiye gittik dahiliye ye sevk etti hemotolojiye oda bakmadı sağolsun artı salıya..riskli çıkamıyorum desemde hamileoldugun için zaten salı günü yoksa 3 ay sonra ya veriliyor dedi...salı günü de saat belli değil erkenden gitcekmisim nasıl bir şey se..kaç saat beklencek allah kerim...ordan bebek odası bakalım dedik ağzımız uçukladı..sürekli yatarsam esim alır son zaman dedim...fiyatlar düşündürdü..Çok kaliteli birşey degilde demonte sunta filan alıcaz galiba..mdf olmasın napim..yerinde görmek gibisi yok dedik iyikide görmüşüm..daha karabağlar â bakcaz ama bugün sicakta pilim bitti valla..haftada bir çıkınca böyle oluyor insan...

insallah cnm insallah dikkat etmiyom cnm etsem vericem tatil diye sikmadım kendimi ben gecmiste. Dukan diyeti yaptim 12 kilo verdim simdi eski halime 5 kilo fazlam var 1 ayda hallederim insallah

Cnm ayni bnm evde sirf gunes aliyo son kat zor oluyo 100 gelmis bizim amann gelsin bosver su halimde cekemiyoruz sicagi allah sabirlik versin siz hamilelere cnm zor gercekten bosver bebisin saglikla dogsun esya her turlu olur

Bende bi gün sana supriz yapıp uğrarsam şaşırma zaten canım...aramızda en misafirperver sensin valla:))))
Sen bana gel:))) canim kac gundur misafir vardi.. almanyadan arkadaslar vardi.. bu gun gittiler.. carsamba kontrole gittim. Yarin toplamam var.. hakkimizda hayirlisi bakalim.. heyecanliyim.. biraz gec cevap verdi yumurtalar..

Sen bana gel:))) canim kac gundur misafir vardi.. almanyadan arkadaslar vardi.. bu gun gittiler.. carsamba kontrole gittim. Yarin toplamam var.. hakkimizda hayirlisi bakalim.. heyecanliyim.. biraz gec cevap verdi yumurtalar..
Hadi kiz çatladım burda...kaç gündür yazıyorum bir sana bir arasa..
Sen gel bana nasılsa bütün gün klima cir cir çalışıyor :))) hadi bakalım hayırlısı kaç tane var yumoş simdi..

insallah cnm insallah dikkat etmiyom cnm etsem vericem tatil diye sikmadım kendimi ben gecmiste. Dukan diyeti yaptim 12 kilo verdim simdi eski halime 5 kilo fazlam var 1 ayda hallederim insallah
Bir anda o kadar kilo vermen seni sıkıntıya sokmasın ?? İki aya bolerek ver bari..bu seferde vücut sarkmıyor mu canım..bende çok cabuk verip cabuk alırım..moralim bozuksa hele iştahım kapanır midem birşey almaz habire kuscak gibi olurum..oogurmekten yiyemem erir giderim...

Cnm ayni bnm evde sirf gunes aliyo son kat zor oluyo 100 gelmis bizim amann gelsin bosver su halimde cekemiyoruz sicagi allah sabirlik versin siz hamilelere cnm zor gercekten bosver bebisin saglikla dogsun esya her turlu olur
Senin 1 aylık kuzum benim 15 günlük 1 aylık olsa çarpı iki yani direk :))))

Bebegim izmirliyiz sonucta kan cekiyo birbirimizi :)) ama bak bulusacak olursak ortada olsun ona gore

Ayy ne guzel olur bulussak facebook instagram falan kullaniyomusunuz gorurduk en azindan birbirimizi

Kizlar ciktim.. 4 yumurtam var.. cok uzuldum.. 11 den 4 e dustu giderek azaliyor.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…