Bu seneyi hamile olarak kapayalım hepimiz :)))) dun eski şirketten arkadaşla konuştum karatay diyeti uyguluyormus..3 kilo verdim diyor..sende araştır bakalım canım..doktorda bana karatay gibi beslen dedi ekmek yok princ makarna yok..az ye sık ye diyor..4 ayda 5.5 kilo bana da fazla geldi zaten tıkanıyorum nefes nefese yoruluyorum iğnelerle zaten 4 kilo aldım..gören çok güzel olmuşun diyor...kilo bu kadar mi yakışır diyorlar..ama bundan sonra daha da alicam mecbur..yemin ediyorum merdivenleri şimdiden dura dura çıkıyorum..ileri nolur bilmiyorum..sende su karbonhidratli besinleri yememeye çalış bakalım belki verirsin..çünkü iğnelerle zaten istemeden alıyoruz..Ayyy canimsinhep aklimdasiniz kuzum ama hic firsat yok birde telim degisti guncelleyince e postalari goruyorum bildirim gelmiyo ayarlari duzenlemem gerek bende adetimi bekliyorum bakalim kontrole gidicem sonra sanirim kasimi bulucak benim tup bebek hala kilolarimi vermedim birlikte olunca yemekte kuvvetli oluyo bakalim hayirlisi
Yandık ki ne yandık geldiğinden beri klima hep çalışıyor..10 veya 15 gün oldu 168 tl gelmiş elektrik..sok oldum temin..açmayayım yatayım dedim öyle yok yatamadım ev hamam gibi her yerden güneş giriyor esim aradı boyle boyle deyince ac olsun deyince açtım hic çekilmiyor allahım bütün gün dışarda gunes altında çalışanlara yardim etsin..kadın doğuma gittim tahlil filan yaptırdı..idrar filan..sağlık ocaginda idrar da kan ve iltihap çıktı..hastanedekiler pazartesi çıkacak bakalım.. ultrasonda baktı bizimki duruyor gayet haftasına gore normal dedi..dun alt kasıgim çok ağrıdı korktum ölçüm yaptı vajinal rahim ağzı iyi dedi..ordan çıktım katip çelebiye gittik dahiliye ye sevk etti hemotolojiye oda bakmadı sağolsun artı salıya..riskli çıkamıyorum desemde hamileoldugun için zaten salı günü yoksa 3 ay sonra ya veriliyor dedi...salı günü de saat belli değil erkenden gitcekmisim nasıl bir şey se..kaç saat beklencek allah kerim...ordan bebek odası bakalım dedik ağzımız uçukladı..sürekli yatarsam esim alır son zaman dedim...fiyatlar düşündürdü..Çok kaliteli birşey degilde demonte sunta filan alıcaz galiba..mdf olmasın napim..yerinde görmek gibisi yok dedik iyikide görmüşüm..daha karabağlar â bakcaz ama bugün sicakta pilim bitti valla..haftada bir çıkınca böyle oluyor insan...Biraz serinledik yine kuzum gecen gune göre dr ne dedi
insallah cnm insallah dikkat etmiyom cnm etsem vericem tatil diye sikmadım kendimi ben gecmiste. Dukan diyeti yaptim 12 kilo verdim simdi eski halime 5 kilo fazlam var 1 ayda hallederim insallahBu seneyi hamile olarak kapayalım hepimiz :)))) dun eski şirketten arkadaşla konuştum karatay diyeti uyguluyormus..3 kilo verdim diyor..sende araştır bakalım canım..doktorda bana karatay gibi beslen dedi ekmek yok princ makarna yok..az ye sık ye diyor..4 ayda 5.5 kilo bana da fazla geldi zaten tıkanıyorum nefes nefese yoruluyorum iğnelerle zaten 4 kilo aldım..gören çok güzel olmuşun diyor...kilo bu kadar mi yakışır diyorlar..ama bundan sonra daha da alicam mecbur..yemin ediyorum merdivenleri şimdiden dura dura çıkıyorum..ileri nolur bilmiyorum..sende su karbonhidratli besinleri yememeye çalış bakalım belki verirsin..çünkü iğnelerle zaten istemeden alıyoruz..
Cnm ayni bnm evde sirf gunes aliyo son kat zor oluyo 100 gelmis bizim amann gelsin bosver su halimde cekemiyoruz sicagi allah sabirlik versin siz hamilelere cnm zor gercekten bosver bebisin saglikla dogsun esya her turlu olurYandık ki ne yandık geldiğinden beri klima hep çalışıyor..10 veya 15 gün oldu 168 tl gelmiş elektrik..sok oldum temin..açmayayım yatayım dedim öyle yok yatamadım ev hamam gibi her yerden güneş giriyor esim aradı boyle boyle deyince ac olsun deyince açtım hic çekilmiyor allahım bütün gün dışarda gunes altında çalışanlara yardim etsin..kadın doğuma gittim tahlil filan yaptırdı..idrar filan..sağlık ocaginda idrar da kan ve iltihap çıktı..hastanedekiler pazartesi çıkacak bakalım.. ultrasonda baktı bizimki duruyor gayet haftasına gore normal dedi..dun alt kasıgim çok ağrıdı korktum ölçüm yaptı vajinal rahim ağzı iyi dedi..ordan çıktım katip çelebiye gittik dahiliye ye sevk etti hemotolojiye oda bakmadı sağolsun artı salıya..riskli çıkamıyorum desemde hamileoldugun için zaten salı günü yoksa 3 ay sonra ya veriliyor dedi...salı günü de saat belli değil erkenden gitcekmisim nasıl bir şey se..kaç saat beklencek allah kerim...ordan bebek odası bakalım dedik ağzımız uçukladı..sürekli yatarsam esim alır son zaman dedim...fiyatlar düşündürdü..Çok kaliteli birşey degilde demonte sunta filan alıcaz galiba..mdf olmasın napim..yerinde görmek gibisi yok dedik iyikide görmüşüm..daha karabağlar â bakcaz ama bugün sicakta pilim bitti valla..haftada bir çıkınca böyle oluyor insan...
Sen bana gel:))) canim kac gundur misafir vardi.. almanyadan arkadaslar vardi.. bu gun gittiler.. carsamba kontrole gittim. Yarin toplamam var.. hakkimizda hayirlisi bakalim.. heyecanliyim.. biraz gec cevap verdi yumurtalar..Bende bi gün sana supriz yapıp uğrarsam şaşırma zaten canım...aramızda en misafirperver sensin valla:))))
Hadi kiz çatladım burda...kaç gündür yazıyorum bir sana bir arasa..Sen bana gel:))) canim kac gundur misafir vardi.. almanyadan arkadaslar vardi.. bu gun gittiler.. carsamba kontrole gittim. Yarin toplamam var.. hakkimizda hayirlisi bakalim.. heyecanliyim.. biraz gec cevap verdi yumurtalar..
Bir anda o kadar kilo vermen seni sıkıntıya sokmasın ?? İki aya bolerek ver bari..bu seferde vücut sarkmıyor mu canım..bende çok cabuk verip cabuk alırım..moralim bozuksa hele iştahım kapanır midem birşey almaz habire kuscak gibi olurum..oogurmekten yiyemem erir giderim...insallah cnm insallah dikkat etmiyom cnm etsem vericem tatil diye sikmadım kendimi ben gecmiste. Dukan diyeti yaptim 12 kilo verdim simdi eski halime 5 kilo fazlam var 1 ayda hallederim insallah
Senin 1 aylık kuzum benim 15 günlük 1 aylık olsa çarpı iki yani direk :))))Cnm ayni bnm evde sirf gunes aliyo son kat zor oluyo 100 gelmis bizim amann gelsin bosver su halimde cekemiyoruz sicagi allah sabirlik versin siz hamilelere cnm zor gercekten bosver bebisin saglikla dogsun esya her turlu olur
Bebegim izmirliyiz sonucta kan cekiyo birbirimizi :)) ama bak bulusacak olursak ortada olsun ona gore
kusura bakma ttlim gec yazdim kayinvalidedeydim tel cekmiyo orada evime geldim artik genel olarak yorumlara baktim herkes iyi sevindimSıcak ta ugrasmaca sen nasılsın ne var ne yok canım..
Saat kulesi :)))) yada başka klasik ykm nin orda :)))) yada sevinç pastanesi :))))) hepsi izmirin klasik buluşma noktasıBebegim izmirliyiz sonucta kan cekiyo birbirimizi :)) ama bak bulusacak olursak ortada olsun ona gore
Geçenler de de yazdım gene cevap yazmadinkusura bakma ttlim gec yazdim kayinvalidedeydim tel cekmiyo orada evime geldim artik genel olarak yorumlara baktim herkes iyi sevindim
Olur olur ama sevinc olursa yandik demek istahlar kabarikken adisyon da kabarir hesap ne olur bilemem bak :))))Saat kulesi :)))) yada başka klasik ykm nin orda :)))) yada sevinç pastanesi :))))) hepsi izmirin klasik buluşma noktasıolmamı ???
Orasi buluşma yeri canım benim hepimizde iğnelerden hormonlar tavan yapmış vaziyette ...zaten daha da zengin etmeyelim sevinci :)))))Olur olur ama sevinc olursa yandik demek istahlar kabarikken adisyon da kabarir hesap ne olur bilemem bak :))))
Canim lutfen stres yapma uzme kendini belkide 4 ude kaliteli olacak lutfen negatif dusunceleri bi aklindan sil uzerine uzerine cekme..Kizlar ciktim.. 4 yumurtam var.. cok uzuldum.. 11 den 4 e dustu giderek azaliyor..(
Canim ben kullaniyorum face fakat ekleme butonu kapali benim istersen ben seni eklerim.Ayy ne guzel olur bulussak facebook instagram falan kullaniyomusunuz gorurduk en azindan birbirimizi
Facebook yok instagram var canimAyy ne guzel olur bulussak facebook instagram falan kullaniyomusunuz gorurduk en azindan birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?