Canım üzülme önemli olan embriyonun sağlığı kalitesi sana tutunması..dua edelim bebisin sana tutunsun..moralini bozma kuzucuk..ne kadar moralini bozarsan embriyonun tutunma şansını düşürürsün..Kizlar ciktim.. 4 yumurtam var.. cok uzuldum.. 11 den 4 e dustu giderek azaliyor..(
Cnm benim 1 tane olsun saglikli olsun seni cok iyi anliyorum bnmde ole olmustuKizlar ciktim.. 4 yumurtam var.. cok uzuldum.. 11 den 4 e dustu giderek azaliyor..(
Nazli yildirim cnm sapkali fotom var parantez icinde faruk yaziyo ekleyebilirsinCanim ben kullaniyorum face fakat ekleme butonu kapali benim istersen ben seni eklerim.
Instagram nazlimfaruk senin neFacebook yok instagram var canim
Bilmiyorum dur bakayım kdrcmyldz görünen bebek resmi var profilde gönderdim sana istek galiba sensinInstagram nazlimfaruk senin ne
Kocam kel demistin yoksa seni tanımazdım...:)))Kızlar siz istek yolladım:))
Üzülme sakin stres le olcak tedavi değil bu tüp bebek...bir öncekinden kaç toplamıştı yani toplam kaç oldu simdi 11+4 mu onu sormak istedimSaolun kızlar ama 11 yumurtam çıkıyodu.. Şimdi bu kadar düşünce çok üzüldüm..
Ben instagram da varım face te yokum :))Instagramdan 2 kisi ekledim faceden1 kisi biri kaderim digerleri kim :)
Benim ilkde 11 ikincide 6 cikti cnm bakalim simdi nolucak uzulme sende nolur nasipde varsa olucak zaten 1 yada 5 dusunmeSaolun kızlar ama 11 yumurtam çıkıyodu.. Şimdi bu kadar düşünce çok üzüldüm..
Seni tanidim cnmBen instagram da varım face te yokum :))
Kız kabul etsene beni...göremiyorum senin fotoyuKızlar siz istek yolladım:))
DiğeriSeni tanidim cnm
Faceden msj yazdim canim benim diye :))Instagramdan 2 kisi ekledim faceden1 kisi biri kaderim digerleri kim :)
Yaa benim kadın bugün geldi anca 2 hafta sonra temizlige..tam bende bakamadim fotolara..nasıl olmuş hamile halim geçen komşu tanımadı beni düğüne gittik yaa hani eşimle geçen hafta yemekli ordaki sihat elbiseli halimle tanimadi hep saçlar evde toplu makyajsız :))))) simdi bakıcam kim hanginiz diye....Hepinizi gördugume cok memnun oldum arkadaslarim insallah tanismakta nasip olur
bnm telden giriyorum ttlm internet cok yavas bazen kaciriyorumGeçenler de de yazdım gene cevap yazmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?