Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hepimiz şekillendi artik kafamda kızlar...en azından sokakta gorsek tanırız birbirimizi :))) sevinç in önünde buluşurken de mal gibi etrafa bakınmayız :)))) gogsumuze kırmızı karanfil de takmak zorunda kalmayız....:))) hepimizi tanıdığım â çok memnun oldum...

Masallah kuzum sana bende tam bakamadim fotolariniza kosusturmaca devam bizde o gordugun ygenim dun gitti diger ablam burda gelen giden firsat bulamadim

Aminnn cnm bizlerede boyle tatlis evlat lar nasip etsn allahim
İnşallah canım yaaa gerçi bizim kız babaya benziyor burun dudak şimdiden çok belli kas göz kafa bakalım kime benziycek..çok sevdiğim bir tanıdığım var fal bakar tam bakmak değilde içine doğar önünde görür gördüğünü söyler...oda kaynananla esin karisimi olcak gorcen bak demişti..

Eli ayagi duzgun saglikli olsun da cnm gerisi bos

Bencede iyi oldu kizlar birbirimizi girmemiz mutlu oldum sizleri gordugume insallah muhabbet ettigimiz gunlerde olurr bebislerimiz kader arkadaslari olurlar..

Bencede iyi oldu kizlar birbirimizi girmemiz mutlu oldum sizleri gordugume insallah muhabbet ettigimiz gunlerde olurr bebislerimiz kader arkadaslari olurlar..
Senin göbek pek belli değil anladığım canım gerçi son fotolar oturarak ama ?? İnşallah canım o günlerde olur...allah hepimize o güzel günleri nasip etsin yaşatsın..

Kizlar bende 15_kilo_vermeliyim adiyla instagram açmıştım. Verdimde ama adim hala ayni. Kader ve aras35 i ekledim. Diger kizlar sizde ekleyebilirsiniz. Kilo verme ve tup bebek maratonumu orada yaziyrm. Kimse bilmiyor cunku

Senin göbek pek belli değil anladığım canım gerçi son fotolar oturarak ama ?? İnşallah canım o günlerde olur...allah hepimize o güzel günleri nasip etsin yaşatsın..
Aynen canim daha bugunlerde buuumeye basliyor gerildigini hissedebiliyorum artik.gerci boydan yeni resmim yok bi esimle olan yeni..

Aynen canim daha bugunlerde buuumeye basliyor gerildigini hissedebiliyorum artik.gerci boydan yeni resmim yok bi esimle olan yeni..

Kizlar bende 15_kilo_vermeliyim adiyla instagram açmıştım. Verdimde ama adim hala ayni. Kader ve aras35 i ekledim. Diger kizlar sizde ekleyebilirsiniz. Kilo verme ve tup bebek maratonumu orada yaziyrm. Kimse bilmiyor cunku
Görüntü resminden sen olduğunu anladım canım ...

Sen su bebek mağazasına gittinmi karşıyaka da nerde o ???bizimki tutturdu araba alcak..büyük mu baya Ora Si altınyol da vardı bir tane orasimi senin gitceginyer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…