Ohss değildir dimi canım..belirtileri ne ki..dum düz yat esin sırtını yavaş yavaş ovsun yukardan aşağıya doğru o gazi çıkarsın...masaj yaparakKızçeler Berbat bi gaz var resmen kalbimi ve ciğrrime geliyo:))
Benim de bu aralar telefon ağırlaştı kağnı gibi mübarek :)))bnm telden giriyorum ttlm internet cok yavas bazen kaciriyorum
Evet cnm ablamin oglu kucuk behlulum o benim pasam
Çok tatlı maşallah...allah nazarlardan saklasın..saçlarına bayıldım biz ailecek pırasa olduğumuz için :))))Evet cnm ablamin oglu kucuk behlulum o benim pasam
Masallah kuzum sana bende tam bakamadim fotolariniza kosusturmaca devam bizde o gordugun ygenim dun gitti diger ablam burda gelen giden firsat bulamadimYaa benim kadın bugün geldi anca 2 hafta sonra temizlige..tam bende bakamadim fotolara..nasıl olmuş hamile halim geçen komşu tanımadı beni düğüne gittik yaa hani eşimle geçen hafta yemekli ordaki sihat elbiseli halimle tanimadi hep saçlar evde toplu makyajsız :))))) simdi bakıcam kim hanginiz diye....
Aminnn cnm bizlerede boyle tatlis evlat lar nasip etsn allahimÇok tatlı maşallah...allah nazarlardan saklasın..saçlarına bayıldım biz ailecek pırasa olduğumuz için :))))
Canim ohss olmayasin amannKızçeler Berbat bi gaz var resmen kalbimi ve ciğrrime geliyo:))
Benim ismim de ondan geliyo aras ismi kuzumunÇok tatlı maşallah...allah nazarlardan saklasın..saçlarına bayıldım biz ailecek pırasa olduğumuz için :))))
İnşallah canım yaaa gerçi bizim kız babaya benziyor burun dudak şimdiden çok belli kas göz kafa bakalım kime benziycek..çok sevdiğim bir tanıdığım var fal bakar tam bakmak değilde içine doğar önünde görür gördüğünü söyler...oda kaynananla esin karisimi olcak gorcen bak demişti..Aminnn cnm bizlerede boyle tatlis evlat lar nasip etsn allahim
Eli ayagi duzgun saglikli olsun da cnm gerisi bosİnşallah canım yaaa gerçi bizim kız babaya benziyor burun dudak şimdiden çok belli kas göz kafa bakalım kime benziycek..çok sevdiğim bir tanıdığım var fal bakar tam bakmak değilde içine doğar önünde görür gördüğünü söyler...oda kaynananla esin karisimi olcak gorcen bak demişti..
Olsun yaaa...insan cocuklara endekslemeye başlayınca hep onlar önce dikkatini çekiyor..Masallah kuzum sana bende tam bakamadim fotolariniza kosusturmaca devam bizde o gordugun ygenim dun gitti diger ablam burda gelen giden firsat bulamadim
Senin göbek pek belli değil anladığım canım gerçi son fotolar oturarak ama ?? İnşallah canım o günlerde olur...allah hepimize o güzel günleri nasip etsin yaşatsın..Bencede iyi oldu kizlar birbirimizi girmemiz mutlu oldum sizleri gordugume insallah muhabbet ettigimiz gunlerde olurr bebislerimiz kader arkadaslari olurlar..
Aynen canim daha bugunlerde buuumeye basliyor gerildigini hissedebiliyorum artik.gerci boydan yeni resmim yok bi esimle olan yeni..Senin göbek pek belli değil anladığım canım gerçi son fotolar oturarak ama ?? İnşallah canım o günlerde olur...allah hepimize o güzel günleri nasip etsin yaşatsın..
Aynen canim daha bugunlerde buuumeye basliyor gerildigini hissedebiliyorum artik.gerci boydan yeni resmim yok bi esimle olan yeni..Senin göbek pek belli değil anladığım canım gerçi son fotolar oturarak ama ?? İnşallah canım o günlerde olur...allah hepimize o güzel günleri nasip etsin yaşatsın..
Görüntü resminden sen olduğunu anladım canım ...Kizlar bende 15_kilo_vermeliyim adiyla instagram açmıştım. Verdimde ama adim hala ayni. Kader ve aras35 i ekledim. Diger kizlar sizde ekleyebilirsiniz. Kilo verme ve tup bebek maratonumu orada yaziyrm. Kimse bilmiyor cunku
Sen su bebek mağazasına gittinmi karşıyaka da nerde o ???bizimki tutturdu araba alcak..büyük mu baya Ora Si altınyol da vardı bir tane orasimi senin gitceginyer..Aynen canim daha bugunlerde buuumeye basliyor gerildigini hissedebiliyorum artik.gerci boydan yeni resmim yok bi esimle olan yeni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?