Ekledim cnmKizlar bende 15_kilo_vermeliyim adiyla instagram açmıştım. Verdimde ama adim hala ayni. Kader ve aras35 i ekledim. Diger kizlar sizde ekleyebilirsiniz. Kilo verme ve tup bebek maratonumu orada yaziyrm. Kimse bilmiyor cunku
75.5 tim instagramda var 60 kiloya düştüm. Su an tatilde 1-2 kilo almisimdir diyorum.
Karsiyakadaydi canim ama maalesef kapanmis esimde altinyol0dakine goturmedi daha gidemedim yani..araba icin dolasin bence ben hem e bebege bakicam birde bornnova forumda magazalarda guzel arabalar gormustum orayada bakin derim.Sen su bebek mağazasına gittinmi karşıyaka da nerde o ???bizimki tutturdu araba alcak..büyük mu baya Ora Si altınyol da vardı bir tane orasimi senin gitceginyer..
Kilo vermeden olan halin yok galiba orda..baktım çünkü..göremedim..son zamanlarda varsın da..boyun kaçtı canım..75.5 tim instagramda var 60 kiloya düştüm. Su an tatilde 1-2 kilo almisimdir diyorum.
Yatıyor kalkıyor bebek arabası bakıyor bizimki..bizim arabanın bagajı küçük begendiklerimiz arabanın bagajına basa bas giriyor..Karsiyakadaydi canim ama maalesef kapanmis esimde altinyol0dakine goturmedi daha gidemedim yani..araba icin dolasin bence ben hem e bebege bakicam birde bornnova forumda magazalarda guzel arabalar gormustum orayada bakin derim.
Hadi bakalım inşallah kuzum..sali günü nu bekleyelim 4 gözle :))))KıZÇelerim.. İrenbeden aradılar. 4 yumurtanın 3 istenilen kalitedeymiş. 2. Döllenmiş.. Takip ediyolarmış gelişimini. Salı günü arıyacaklarmış..
Bendede var o araba hastaligi canim bende bakiyorum durmadan :))bizim arabada kucuktu gecen hamileligimde esim sirf o yuzden degistirmisti simdi rahatiz biz o konuda..Yatıyor kalkıyor bebek arabası bakıyor bizimki..bizim arabanın bagajı küçük begendiklerimiz arabanın bagajına basa bas giriyor..
Benim derdim bebe mobilyası..dolabın içini dolduracağım minnak minnak kiyafetler :))) burda bakıp bakıp gönlümü avutuyorum..benim ki bir an önce birşeyler alıp doğuma kadar taksitleri bitsin istiyor..doğumda zaten 5 bin gitcek diyor...en azından bazı taksitler bitmiş olur diyor..hakli da ama ne bilim korkuyorum iste...Bendede var o araba hastaligi canim bende bakiyorum durmadan :))bizim arabada kucuktu gecen hamileligimde esim sirf o yuzden degistirmisti simdi rahatiz biz o konuda..
Pek yok o halim kilo vermeye baslayinca actim instagrami. Amam bulursam atarim sana gecen yaz tatil resimlerimi. Ne kiloluydum. Bu yaz görenler taniyamiyirKilo vermeden olan halin yok galiba orda..baktım çünkü..göremedim..son zamanlarda varsın da..boyun kaçtı canım..
İnsan gözüyle göremeyince pek canlandiramiyor kafasında...öncesi sonrası diye koy bakayım çok merak ettim :)Pek yok o halim kilo vermeye baslayinca actim instagrami. Amam bulursam atarim sana gecen yaz tatil resimlerimi. Ne kiloluydum. Bu yaz görenler taniyamiyir
Ala ala bendeede hic bakilmadi progestana soralim bakalim doktorumuza ne diyecekler.orasini bende duymustum ama uzak diye onemsememistim.2 haftada bir cok iyiymis benimkisi 1 aya atti bu k3z ayin 24 u gelmek bilmiyor..[/QUOTE]Kızlar medikal park ta çiğdem diye bir kadın doğum doktoru varmış..etrafınız da ona giden varmıydı nasıl biri..eşime mükellefi tavsiye etmiş çok memnun lar mis..birde ayrancılar daki hastanede medifama ya gidiyormuş benim arkadaşım çok uzak degilmi Ora Si dedim..sürekli iki hafta da bir kontrol ediyormuş doktoru Normal de oda tüp yaptırmış ege de raporlu..hamile kalınca da ayrancilara gidiyormuş..ilk 4.5 ay kesin yatak tedavisi vermiş çünkü bunun progestani çok düşükmüş..benim bu 4.gebeligim hic bir doktorda görmedim progestani hamileyken olctugunu...
Cnm evet bende iyi yorumlar duydum cigdem hanim hakkinda ama kendim bilmiyorum noldu sebahattinden memnun degilmisinKızlar medikal park ta çiğdem diye bir kadın doğum doktoru varmış..etrafınız da ona giden varmıydı nasıl biri..eşime mükellefi tavsiye etmiş çok memnun lar mis..birde ayrancılar daki hastanede medifama ya gidiyormuş benim arkadaşım çok uzak degilmi Ora Si dedim..sürekli iki hafta da bir kontrol ediyormuş doktoru Normal de oda tüp yaptırmış ege de raporlu..hamile kalınca da ayrancilara gidiyormuş..ilk 4.5 ay kesin yatak tedavisi vermiş çünkü bunun progestani çok düşükmüş..benim bu 4.gebeligim hic bir doktorda görmedim progestani hamileyken olctugunu...
Bir perinatolog bir de normal doktora gidiyorum yaa canım..hoca iyide çok akademik davranıyor benim nedense içim rahat etmiyor bir türlü..birde okuyunca başka doktorları tedavilerinde farklılık lar olunca acaba eksik bir şeymi var diyorum sadece bebeğimi ultrasonda 4 boyutlu görmek beni rahatlatmiyor..kendisinin demesi lazım pıhtılaşma konusunda için rahat değil mesela demi su su tahlilleri yaptır kontrol edelim ona gore karar verelim demiyor gerek yok önemsiz bi pıhtılaşma diyor..kizariklarim gittikçe artıyor gidip sağlık ocağına kendimkaraciger enzimi kontrolü yaptırıyorum..benim geçen hamileligimde 20.haftada basladım ben kaşınmaya 24 te doğurdum zaten..vücudumdaki kızarıklar gittikçe artmaya başladı korkuyorum bende..güneştendir diyor..evden dışarı cikmiyorumki bir doktordan doktora..ne güneşi..benim korkum acaba bir anda mi firliyor enzimler yakalayamiyoruz yoksa yavaşyükseliyor da biz mi farketmedik..serklaj li olanlar pruloton vuruluyormus oda yok bende tek kullandığım vitamin..tsh yuksek dedi buca tip taki hoca dahiliye ye çik dedi..araştırdım netten gerçekten herkes benim degerimde bile içiyormuş tiroid ilacı..bizim hocaya soruyorum çok ta önemli çok diyor..endokrin doktorları hep yazı yazmış hamileler de 2 nin altında olması lazim diye. Benimki birşey olmaz diyor ...ben anlatamıyorum galiba ona ne kadar yıprandığımi...fuat akercan â giden çok var..bir arkadaşımda gitmiş onla taniscam bakalım bu hafta olmadı değiştircem yani..doktorun seni ikna etmesi çok önemli birde evlat yaa can içinde ki...senin parçan o oradayken daha da titiz olmak zorunda hissediyorsun kendini..Cnm evet bende iyi yorumlar duydum cigdem hanim hakkinda ama kendim bilmiyorum noldu sebahattinden memnun degilmisin
Cok haklisin endiselenmekte sana daha once bahsetmistim beni 2000 yilinda ameliyat etmisti sebahattin o zaman seker gibi bi adamdi cok ilgiliydi sonra evlenmeden once tekrar gittim o zamanki tavri hic hoauma gitmedi. Teyzemde gitti miyom vardi eeeee sen simdi niye gelsin demis onada sen ilk baslayinca soylemek istemedim icine sinmiyorsa degistir derim zor seyler yasiyoruz riske atmamak lazimBir perinatolog bir de normal doktora gidiyorum yaa canım..hoca iyide çok akademik davranıyor benim nedense içim rahat etmiyor bir türlü..birde okuyunca başka doktorları tedavilerinde farklılık lar olunca acaba eksik bir şeymi var diyorum sadece bebeğimi ultrasonda 4 boyutlu görmek beni rahatlatmiyor..kendisinin demesi lazım pıhtılaşma konusunda için rahat değil mesela demi su su tahlilleri yaptır kontrol edelim ona gore karar verelim demiyor gerek yok önemsiz bi pıhtılaşma diyor..kizariklarim gittikçe artıyor gidip sağlık ocağına kendimkaraciger enzimi kontrolü yaptırıyorum..benim geçen hamileligimde 20.haftada basladım ben kaşınmaya 24 te doğurdum zaten..vücudumdaki kızarıklar gittikçe artmaya başladı korkuyorum bende..güneştendir diyor..evden dışarı cikmiyorumki bir doktordan doktora..ne güneşi..benim korkum acaba bir anda mi firliyor enzimler yakalayamiyoruz yoksa yavaşyükseliyor da biz mi farketmedik..serklaj li olanlar pruloton vuruluyormus oda yok bende tek kullandığım vitamin..tsh yuksek dedi buca tip taki hoca dahiliye ye çik dedi..araştırdım netten gerçekten herkes benim degerimde bile içiyormuş tiroid ilacı..bizim hocaya soruyorum çok ta önemli çok diyor..endokrin doktorları hep yazı yazmış hamileler de 2 nin altında olması lazim diye. Benimki birşey olmaz diyor ...ben anlatamıyorum galiba ona ne kadar yıprandığımi...fuat akercan â giden çok var..bir arkadaşımda gitmiş onla taniscam bakalım bu hafta olmadı değiştircem yani..doktorun seni ikna etmesi çok önemli birde evlat yaa can içinde ki...senin parçan o oradayken daha da titiz olmak zorunda hissediyorsun kendini..
Benim kız ken adet düzensizliği için gittim o zaman 9 eylüle..ordan tanıyorum..boşuna perinatolog diye niye vereyim sadece 300 tl her ay bir ultrasonda görmek için..benim durumun ortada risklerim de ortada onun beni yönlendirmesi lazim..bir poşet çeşit çeşit dosya ile doktor gezmekten yoruldum valla..bakalım pıhtılaşma için salı günü katip çelebi den ne diyecek hemotoloji doktoru..Cok haklisin endiselenmekte sana daha once bahsetmistim beni 2000 yilinda ameliyat etmisti sebahattin o zaman seker gibi bi adamdi cok ilgiliydi sonra evlenmeden once tekrar gittim o zamanki tavri hic hoauma gitmedi. Teyzemde gitti miyom vardi eeeee sen simdi niye gelsin demis onada sen ilk baslayinca soylemek istemedim icine sinmiyorsa degistir derim zor seyler yasiyoruz riske atmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?