Beni biliyorsun dimi canımYa bende kim kim bilemiyrm dunden beri 6 kisi fln ekledi beni ama burdaki rumuzlari ve ordaki isimleri yazin ki bileyim
Nazli yildirim nazlimfaruk benim cnmYa bende kim kim bilemiyrm dunden beri 6 kisi fln ekledi beni ama burdaki rumuzlari ve ordaki isimleri yazin ki bileyim
Ona başkaları da göndermiş canım davet biz zaten 4kişiyiz hepimiz orda belli ettik arada 2 kacak var ama onlar kim bilemiyorumNazli yildirim nazlimfaruk benim cnm
Cnm fikir verirdim ama coktan yapmissindir yemegini. :)Kuzenler ve birinin nişanlısı kardeşim ve esi gelcek yarin aksam yemeğe ne yapcam kızlar ben yaa..bizimki de bugün ise gitti..ordan pazara gitmemiş..manav â gitmiş ordada birşey yokmuş..dolap bom boş..yemek fikri verin fırında makarna aklıma geldi..önden ne yapcam..
Benide...ama ben kabul etmedim kimse birşey demedi diye...Kizlar bahar hanginiz beni eklemis. Bilemedim
Yok kızzz ne yapması yarin annemle yapcam..karnıyarık geldi aklıma ama kızartınca çok yağlı oluyor..teflonda öldürürüm olması biraz..önden de mercimek çorbası..eşimde fırında etli patlıcan yap dedi..hic yapmadım ama..annemle yaparım zaten hic keyfim yok kasıklarım çok ağrıyor..Cnm fikir verirdim ama coktan yapmissindir yemegini. :)
Ben bugun aksam diye okudum yaaa ..kabul ettim bahar vardi bu forumda omu acaba bilemedimYok kızzz ne yapması yarin annemle yapcam..karnıyarık geldi aklıma ama kızartınca çok yağlı oluyor..teflonda öldürürüm olması biraz..önden de mercimek çorbası..eşimde fırında etli patlıcan yap dedi..hic yapmadım ama..annemle yaparım zaten hic keyfim yok kasıklarım çok ağrıyor..
Banada göndermiş ama bahar kimse kabul etmedim valla..kimse yazmadı da burdan benim diye..sudoku mu çözüyoruz muneccimmiyiz ayolBen bugun aksam diye okudum yaaa ..kabul ettim bahar vardi bu forumda omu acaba bilemedim
Eylül cinar bana göndermedi canım..belki seni takip etmek isteyen başka biridir o :))))) senin takipçi baya var çünkü..sağlıklı yaşam dergisi gibi olmuş maşallah..bizimki dun sadece patlıcan almış gelmiş iste..et ile kiyma var buzluk ta..geçen lerde yemiştik musakka değişiklik olsun diye etli patlican aklıma yattı biraz daha..anneme de tarif etmek biraz zorolucak ama bakalım geçen boldomatesli patlıcan yemeği yapalım dedim zeytinyağlı yuz defa odaya gelip soğanından sarmisaga patlıcandan bibere nasıl dograncak diye geldi sordu gitti..ilk defa yemek yapan ergen gibiydi :)))Eylul-cinar kim peki.?
Firinda etli patlican yapıyor kayinvalidem patlican tava diye. Netten bak istersen anlatirim yarin
Kizlar hayranlariniz artiyo desenize:))canim simdi evde yoktur belki ama tavuklu kabak karniyarik guzel oluyo hafig bir yemek haslayarak yapiyorum kabaklari ben tavuklarida hasliyorum uzerine de besam3l sos ve kasar super oluyoEylül cinar bana göndermedi canım..belki seni takip etmek isteyen başka biridir o :))))) senin takipçi baya var çünkü..sağlıklı yaşam dergisi gibi olmuş maşallah..bizimki dun sadece patlıcan almış gelmiş iste..et ile kiyma var buzluk ta..geçen lerde yemiştik musakka değişiklik olsun diye etli patlican aklıma yattı biraz daha..anneme de tarif etmek biraz zorolucak ama bakalım geçen boldomatesli patlıcan yemeği yapalım dedim zeytinyağlı yuz defa odaya gelip soğanından sarmisaga patlıcandan bibere nasıl dograncak diye geldi sordu gitti..ilk defa yemek yapan ergen gibiydi :)))
Kabak ta tavuk ta yok canım..dun bizimki biraz sogan domates patlican bide şeftali almış gelmiş iste o kadar..meyva bile yok..Kizlar hayranlariniz artiyo desenize:))canim simdi evde yoktur belki ama tavuklu kabak karniyarik guzel oluyo hafig bir yemek haslayarak yapiyorum kabaklari ben tavuklarida hasliyorum uzerine de besam3l sos ve kasar super oluyo
Sana bahar diye biri gondermis miKizlar hayranlariniz artiyo desenize:))canim simdi evde yoktur belki ama tavuklu kabak karniyarik guzel oluyo hafig bir yemek haslayarak yapiyorum kabaklari ben tavuklarida hasliyorum uzerine de besam3l sos ve kasar super oluyo
Yok canim bana gelmedi istek kimsedenSana bahar diye biri gondermis mi
Silme yokki kuzum..varmı..değiştir var oda ilk 10 dakika..Siz yazdiniz ya buraya bence o msjlari silin okuyan ekliyor olabilir
Sen hic birşey aldınmi bebeğe ben almadim...millet tr geneli tüp bebek ciler almaya başladı da..ben sadece bakıyorumYok canim bana gelmedi istek kimseden
Yok be canim alamadim daha korkumdan bisi..24 unde detayli tarama var belki onda sonra baslarim diyorum yavas yavas.int den bakiyorum surekli ama elde bisi yok henuz.Sen hic birşey aldınmi bebeğe ben almadim...millet tr geneli tüp bebek ciler almaya başladı da..ben sadece bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?