Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Nazli yildirim nazlimfaruk benim cnm
Ona başkaları da göndermiş canım davet biz zaten 4kişiyiz hepimiz orda belli ettik arada 2 kacak var ama onlar kim bilemiyorum fulya3535 düşünsün artik :)))) ben yazdım ona kimin kim olduğunu muhtemelen takip etmek isteyen dışardan başka hayranları var :)))))

Kuzenler ve birinin nişanlısı kardeşim ve esi gelcek yarin aksam yemeğe ne yapcam kızlar ben yaa..bizimki de bugün ise gitti..ordan pazara gitmemiş..manav â gitmiş ordada birşey yokmuş..dolap bom boş..yemek fikri verin fırında makarna aklıma geldi..önden ne yapcam..

Cnm fikir verirdim ama coktan yapmissindir yemegini. :)

Cnm fikir verirdim ama coktan yapmissindir yemegini. :)
Yok kızzz ne yapması yarin annemle yapcam..karnıyarık geldi aklıma ama kızartınca çok yağlı oluyor..teflonda öldürürüm olması biraz..önden de mercimek çorbası..eşimde fırında etli patlıcan yap dedi..hic yapmadım ama..annemle yaparım zaten hic keyfim yok kasıklarım çok ağrıyor..

Ben bugun aksam diye okudum yaaa ..kabul ettim bahar vardi bu forumda omu acaba bilemedim

Eylul-cinar kim peki.?
Firinda etli patlican yapıyor kayinvalidem patlican tava diye. Netten bak istersen anlatirim yarin

Eylul-cinar kim peki.?
Firinda etli patlican yapıyor kayinvalidem patlican tava diye. Netten bak istersen anlatirim yarin
Eylül cinar bana göndermedi canım..belki seni takip etmek isteyen başka biridir o :))))) senin takipçi baya var çünkü..sağlıklı yaşam dergisi gibi olmuş maşallah..bizimki dun sadece patlıcan almış gelmiş iste..et ile kiyma var buzluk ta..geçen lerde yemiştik musakka değişiklik olsun diye etli patlican aklıma yattı biraz daha..anneme de tarif etmek biraz zorolucak ama bakalım geçen boldomatesli patlıcan yemeği yapalım dedim zeytinyağlı yuz defa odaya gelip soğanından sarmisaga patlıcandan bibere nasıl dograncak diye geldi sordu gitti..ilk defa yemek yapan ergen gibiydi :)))

Kizlar hayranlariniz artiyo desenize:))canim simdi evde yoktur belki ama tavuklu kabak karniyarik guzel oluyo hafig bir yemek haslayarak yapiyorum kabaklari ben tavuklarida hasliyorum uzerine de besam3l sos ve kasar super oluyo

Kizlar hayranlariniz artiyo desenize:))canim simdi evde yoktur belki ama tavuklu kabak karniyarik guzel oluyo hafig bir yemek haslayarak yapiyorum kabaklari ben tavuklarida hasliyorum uzerine de besam3l sos ve kasar super oluyo
Kabak ta tavuk ta yok canım..dun bizimki biraz sogan domates patlican bide şeftali almış gelmiş iste o kadar..meyva bile yok..

Sen hic birşey aldınmi bebeğe ben almadim...millet tr geneli tüp bebek ciler almaya başladı da..ben sadece bakıyorum
Yok be canim alamadim daha korkumdan bisi..24 unde detayli tarama var belki onda sonra baslarim diyorum yavas yavas.int den bakiyorum surekli ama elde bisi yok henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…