Ben de cesaret edemiyorum valla..senin diğer kaybın kaç haftalık ti canım gelişimini geriledi kalbi mi durdu..yanlış anlama kan sulandırıcı devam ediyorsun diye soruyorum..doktor bana senin kaybın yok dediği için..Yok be canim alamadim daha korkumdan bisi..24 unde detayli tarama var belki onda sonra baslarim diyorum yavas yavas.int den bakiyorum surekli ama elde bisi yok henuz.
Yok tatlim niye yanlis anliyimm..10.haftada kalbi durmustu...Ben de cesaret edemiyorum valla..senin diğer kaybın kaç haftalık ti canım gelişimini geriledi kalbi mi durdu..yanlış anlama kan sulandırıcı devam ediyorsun diye soruyorum..doktor bana senin kaybın yok dediği için..
Benim hic kalp atışı duyulmadığı için 2.ve 3.te ondan saymıyor herhalde doktorun biri...internetten bir hocaya sormuştum kayıplarınız yok demiş pıhtılaşma olduğu halde önemsiz iğne kullanmaya gerek yok demiste...Yok tatlim niye yanlis anliyimm..10.haftada kalbi durmustu...
Bi kaç ay kadar konuşmuştum sizlerle .şimdi sadece forumu okumaya devam ediyorum.birbirinizi eklediğinizi görünce merak ettiğim için sizleri bende ekledim. Kabul edip etmemek tabiki size kalmış :)Kizlar bahar hanginiz beni eklemis. Bilemedim
Evet bi kaç ay yazışmıştım sizlerle.Ben bugun aksam diye okudum yaaa ..kabul ettim bahar vardi bu forumda omu acaba bilemedim
Sende ne var ne yok canım..niye koptun forumdan..Evet bi kaç ay yazışmıştım sizlerle.
Sait hoca iyidir hostur ama sordukca cvp verir ben birakmistim o yuzden..Sadece yazmıyorum ama sizi takipteyim sürekli :) Prof.Sait yücebilginde ilk denemem negatifle sonuçlandı.bi tanıdık tavsiyesi üzerine gittim.Bende herseyi akışına bıraktım.Allah yazdıysa olur diye düşünüyorum.yaz mevsimi geçsin kışa tekrar denemeyi düşünüyoruz.Herkes için hayırlısı.
Haklısın bende pek ısınamadım doktora suratsızdı biraz. Ama en azından Prof diye denemek istedik.Kısmet değilmiş olmadı.Sait hoca iyidir hostur ama sordukca cvp verir ben birakmistim o yuzden..
Oyle prof olmaz olsun bence ben direk vazgecmistim isinamamistim en iyisini yapmissin bencede..Haklısın bende pek ısınamadım doktora suratsızdı biraz. Ama en azından Prof diye denemek istedik.Kısmet değilmiş olmadı.
Iyi aksamlar canimmmiyi aksamlar kizlar
Seninn oldugunu tahmin etti. Cnm gordugume sevindimm:)Bi kaç ay kadar konuşmuştum sizlerle .şimdi sadece forumu okumaya devam ediyorum.birbirinizi eklediğinizi görünce merak ettiğim için sizleri bende ekledim. Kabul edip etmemek tabiki size kalmış :)
Bu embriyolara genetik inceleme izmirde yapilmiyor mu canim? Istanbulda nerde yaptirdin peki?Ben istanbulu tercih ettim embriyo lara genetik inceleme yaptırmayı düşündüğüm için..ordaki doktorum da çok gereksiz senin için dedi yaptirmadik sonra..
Evet hemen aklına geldim :) bende sevindim sizi gördüğüme .Seninn oldugunu tahmin etti. Cnm gordugume sevindimm:)
merhaba canım bende günlerdir giremiyordum izmirde değildim çannaklaye gittim düğün vardı çok şükür memleketime döndüm izmir gibisi yokmuş valla özledim sizleri kızlar :) herşey yolundadır umarım görüşmeyeliAyyy çok sevindim grubumuz eskisi gibi....başka forumlarda da yaziyorum yani napim sizler tatilde yok misafir geliyor vs...ama hic biri sizin yerinizi dolduramıyor halt yemişler..havalar serinlesin mutlaka tanışalım hepinizi merak ediyorum.. @daisyparas35 @_ksk_ Elpisksk @fulya3535
canım neler yapıyorsun nasıl gidiyor tedaviye başlamadın mı dahaarkadaşlar aranızda ege üniversitesinde ege nazan tavmergene giden varmı selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Yaz tatili cnm. Hamisler evde.kimimiz tatilde ole geciyo sicaklari atlatip maratona devam edicm ben bakalim sen ne asamadasinmerhaba canım bende günlerdir giremiyordum izmirde değildim çannaklaye gittim düğün vardı çok şükür memleketime döndüm izmir gibisi yokmuş valla özledim sizleri kızlar :) herşey yolundadır umarım görüşmeyeli
bende kilo verme aşamasındayım tahminim istediğim gibi giderse ekim gibi deneyeceğiz :)Yaz tatili cnm. Hamisler evde.kimimiz tatilde ole geciyo sicaklari atlatip maratona devam edicm ben bakalim sen ne asamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?