Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Yok be canim alamadim daha korkumdan bisi..24 unde detayli tarama var belki onda sonra baslarim diyorum yavas yavas.int den bakiyorum surekli ama elde bisi yok henuz.
Ben de cesaret edemiyorum valla..senin diğer kaybın kaç haftalık ti canım gelişimini geriledi kalbi mi durdu..yanlış anlama kan sulandırıcı devam ediyorsun diye soruyorum..doktor bana senin kaybın yok dediği için..

Yok tatlim niye yanlis anliyimm..10.haftada kalbi durmustu...

Yok tatlim niye yanlis anliyimm..10.haftada kalbi durmustu...
Benim hic kalp atışı duyulmadığı için 2.ve 3.te ondan saymıyor herhalde doktorun biri...internetten bir hocaya sormuştum kayıplarınız yok demiş pıhtılaşma olduğu halde önemsiz iğne kullanmaya gerek yok demiste...

Sadece yazmıyorum ama sizi takipteyim sürekli :) Prof.Sait yücebilginde ilk denemem negatifle sonuçlandı.bi tanıdık tavsiyesi üzerine gittim.Bende herseyi akışına bıraktım.Allah yazdıysa olur diye düşünüyorum.yaz mevsimi geçsin kışa tekrar denemeyi düşünüyoruz.Herkes için hayırlısı.

Sait hoca iyidir hostur ama sordukca cvp verir ben birakmistim o yuzden..

Ben istanbulu tercih ettim embriyo lara genetik inceleme yaptırmayı düşündüğüm için..ordaki doktorum da çok gereksiz senin için dedi yaptirmadik sonra..
Bu embriyolara genetik inceleme izmirde yapilmiyor mu canim? Istanbulda nerde yaptirdin peki?
Saglikla kucagina al insallah

merhaba canım bende günlerdir giremiyordum izmirde değildim çannaklaye gittim düğün vardı çok şükür memleketime döndüm izmir gibisi yokmuş valla özledim sizleri kızlar :) herşey yolundadır umarım görüşmeyeli

Yaz tatili cnm. Hamisler evde.kimimiz tatilde ole geciyo sicaklari atlatip maratona devam edicm ben bakalim sen ne asamadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…