Hadi bakalim kolay gelsin bende misafirlerim gidince giricem tempoya 5 -6 kilo verince baslica ekim kasim gibi diyorum bi aksilik cikmazsa hayirlisi cnm hakkimizdanegatif sonuc alinca hersey bittihayat durdu diyosun gecmiyo ama alisiyosun zamanla bakalim daha ne gostericek hayat bizebende kilo verme aşamasındayım tahminim istediğim gibi giderse ekim gibi deneyeceğiz :)
Nereye gittin kız canakkaleye ...benim kütük bir zamanlar bekar ken çanakkale idi...hoşgeldin sıcak izmire...merhaba canım bende günlerdir giremiyordum izmirde değildim çannaklaye gittim düğün vardı çok şükür memleketime döndüm izmir gibisi yokmuş valla özledim sizleri kızlar :) herşey yolundadır umarım görüşmeyeli
Sen kilo verme konusundabende kilo verme aşamasındayım tahminim istediğim gibi giderse ekim gibi deneyeceğiz :)
aynen dediğin gibi arkadaşım hayat devam ediyor inşallah son denemelerimiz olurHadi bakalim kolay gelsin bende misafirlerim gidince giricem tempoya 5 -6 kilo verince baslica ekim kasim gibi diyorum bi aksilik cikmazsa hayirlisi cnm hakkimizdanegatif sonuc alinca hersey bittihayat durdu diyosun gecmiyo ama alisiyosun zamanla bakalim daha ne gostericek hayat bize
Allah hepinizin kalbine gore versin bir an önce çift çizgiyi sizlerde gorun canlarım..Hadi bakalim kolay gelsin bende misafirlerim gidince giricem tempoya 5 -6 kilo verince baslica ekim kasim gibi diyorum bi aksilik cikmazsa hayirlisi cnm hakkimizdanegatif sonuc alinca hersey bittihayat durdu diyosun gecmiyo ama alisiyosun zamanla bakalim daha ne gostericek hayat bize
hoşbulduk benim kaynana Çanakkaleli gökçalı köyünden ama merkezdede akrabalar var düğünümüzü yaptık geldik :)Nereye gittin kız canakkaleye ...benim kütük bir zamanlar bekar ken çanakkale idi...hoşgeldin sıcak izmire...
aminnnnnnn canım inşallahAllah hepinizin kalbine gore versin bir an önce çift çizgiyi sizlerde gorun canlarım..
Amin cnm sizlerde saglikla ku aginiza alin bebisleriniziAllah hepinizin kalbine gore versin bir an önce çift çizgiyi sizlerde gorun canlarım..
hayrola önemli bişey yoktur inşallahBen sabahtan beri hastanedeydim canlarım canım çıktı gene bir sonuç alamadim yeni geldim oldum ama yorgunluktan...
Benim babam gelibolu lu..bende orda doğmuşum..anam da ne akilsa 9 aylık ağzı burnunda trabzondan canakkaleye gitmiş..orda beni doğurup izmire gelmiş..sonrada 40 günlük ananeme bırakmış kocasıyla trabzona geri gitmiş..hoşbulduk benim kaynana Çanakkaleli gökçalı köyünden ama merkezdede akrabalar var düğünümüzü yaptık geldik :)
Gelibolu çok güzel bir yer ama benim yazdıklarından kafam karıştı nasıl yani annen seni büyütmedimiBenim babam gelibolu lu..bende orda doğmuşum..anam da ne akilsa 9 aylık ağzı burnunda trabzondan canakkaleye gitmiş..orda beni doğurup izmire gelmiş..sonrada 40 günlük ananeme bırakmış kocasıyla trabzona geri gitmiş..
Yaa su icim hic rahat değil kanda pıhtılaşma dan dolayı hemotolog â gittim oda yaptı tahlil genede kadın doğum doktorunuza sorun dedi..sıfıra sıfır elde var sıfır gibi birşey oldu..hayrola önemli bişey yoktur inşallah
Hayır bırakmış gitmiş ananeme babam trabzonda bir dağ köyünde öğretmen mis..götürmemişler beni..Gelibolu çok güzel bir yer ama benim yazdıklarından kafam karıştı nasıl yani annen seni büyütmedimi
kiyamam size ya naptin cnm hastanedeBen sabahtan beri hastanedeydim canlarım canım çıktı gene bir sonuç alamadim yeni geldim oldum ama yorgunluktan...
allah allah nasıl hemotolog bu insan iyi yada kötü biryorum yaparYaa su icim hic rahat değil kanda pıhtılaşma dan dolayı hemotolog â gittim oda yaptı tahlil genede kadın doğum doktorunuza sorun dedi..sıfıra sıfır elde var sıfır gibi birşey oldu..
Bu sıcakta anele gibi gittim geldim iste canım..bir sonuç demedi..bizce de önemsiz dedi..iğne kullanıp kullanmama konusunda ladin doğumdu ya soracakmışım..zaten benim doktorum beni tatmin etmediği için hemotoloji ye gittim...bunlarda bir tatmin etti ki sorma :)))))))kiyamam size ya naptin cnm hastanede
Aman iste anlamadım..yok yaaa paran varsa hasta olacaksın bu devlette resmen bunu öğrendim..yazık üniversite hastanesi diye oraya giden kanser hastalarına..normal poliklikte hic bir şey olmuyor..yaa hocaya gircem koycam parana..onlarda devlet yüzünden çalıştığı hastaneye cagirmiyorlar özelde işlem yapıyorlar..özel hastaneye görsen nerden geçirsem diye bakıyor artik devletten fazla alamadıkları için..herseyde muayene farkı tahlil farkı çıkıyor...aklım ermedi valla canım..hani ege ye iste bu yüzden gitmek istemiyorum bakalım perşembe günü olan doktor da ege de hoca..doğum neyse de acil durumda müdahale yapacak yada beni o acil duruma getirtemeyecek bir doktor lazim..herşeyi dimdiklamasi lazim yani..allah allah nasıl hemotolog bu insan iyi yada kötü biryorum yapar
Kiyamam sana corap giy klimayi ac:)) ama onunde oturma..Kızlar klimayı açmadım eve gelince ama çok sıcak geliyor bana resmen ateş çıkıyor vucudumdan ama ateşimde yok ölçtüm..bugün sabah gene yeşil akıntı vardı..acaba klimadan usuyormuyum ondan mi yeşil akıntı diye düşündüm...açmadım klimayı..ama nefes alamıyor gibiyim burnum tıkalı..kafayı yiyeceğim yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?