Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kizcelerrrr irenbeden aradilar.. 3 tanesi de dondurulmus. 1 tanesi sonradan atak yapmis:)) 1 tanesi 1. Kalite 2 tane2. Kalite dedi. Ama oyle ikinci kalite de sayilmazlar. Normaller dedi:) benden bu kadar:)

cok haklısın canıım bu sistem çok berbat allah halimize acısın

Bende ole cnm adet olmadim 3 gun gecti kontrolede gidemedim 2.gune çağırmışlardi ondan herhalde millet iyi derken benden siziyo resmen ter bunaliyorum cok

Kizcelerrrr irenbeden aradilar.. 3 tanesi de dondurulmus. 1 tanesi sonradan atak yapmis:)) 1 tanesi 1. Kalite 2 tane2. Kalite dedi. Ama oyle ikinci kalite de sayilmazlar. Normaller dedi:) benden bu kadar:)
Benimde biri sonradan dollenmisti cnm hadi bakalim hayirlusi insalh

Yaaa bak gördünmü biz sana dedik...nasıl güzel haber bi böyle..doktorla ne zaman goruscen tekrar canım..

Kiyamam sana corap giy klimayi ac:)) ama onunde oturma..
Sabah hastanede de yeşil akıntıyı görünce çamaşırımda korktum usuttum diye oluyor zanettim..benim mal doktorum önemli değil diyor yaaa yeşil akıntıya da..kendimce çözüm bulmaya çalışıyorum iste napim kuzu..

aman dikkat et hasta olmayasın senin gibi şikayeti olan çok var havada mikrop var sanırım

aman dikkat et hasta olmayasın senin gibi şikayeti olan çok var havada mikrop var sanırım
Bugün de hastanede çeşit çeşit tip gördüm..hep te hamile ...birinin tiroidi varmış..birinin hipertansiyonu..biri böbrek protein kaçırıyormuş...allahım çeşit çeşit yaaa...herkese yardim etsin allahım..kadının biri nasıl metanetli benle yaşıt 3.yu doğuracakmış..ikide bir allah yardim etsin..allaha dua et..alcak nefesi varsa gelir bu dünyaya diye diye bir hal oldu..gün aşırı kontrole gidiyormuş..hep diyet yapmış..95 kilo hamile kalmis doğuma gircek 95 kilo..

vayyy nasıl becermiş aynı kiloda kalmayı helal olsun valla

kizlar sizinde ayaklarinizda sislik oluyo mu bide cumartesi kontrolum var yarin saglik ocagina gidip kan ve idrar testi yaptirayim diyorum kanda hangi test onemli onlari soleyim yapilsin en azindan elimde bulunur cumartesi

kizlar sizinde ayaklarinizda sislik oluyo mu bide cumartesi kontrolum var yarin saglik ocagina gidip kan ve idrar testi yaptirayim diyorum kanda hangi test onemli onlari soleyim yapilsin en azindan elimde bulunur cumartesi
Sis canım benim de ..spor ayakkabı bağcıklı şeyler giyemiyorum..ama çok sis olmasın kontrol ettir tuzdan dolayı da olabilir sislik..benim ayaklarım biraz kilodan büyüdü galiba :))) ne yapabiliyorsa yapsınlar bence tahlil genel kontrol olur...

canım neler yapıyorsun nasıl gidiyor tedaviye başlamadın mı daha
YOKKK CANIM BOYNUMDA 4 FITIK SIKIŞMASI OLMUŞ günde 9 tane ilaç kullanıyorum 25 gün rapor kullandım çalışamdadım 3 beyin cerre.ameliyat dedi şimdi 15 saens fizik tedavi görüyorum daha iyiyim eli ve kolum başıma kalmıyor ağrılı uyusuk diş macunu bile sıkamıyorum cep tel kaldıramıyorum 24 saat ağrım vardı ağrıya epilepsi ilacıyla çare buldularrr temmuz 5 ten geri 38 gündür şi,mdi iyiyimmsen nasılsın çanakkaleye gelmişsin galba agustostada ege hanım hasta kabul etmiyormuş nede ne var yokkk selamlarrr

ayyy canım kıyamam allah şifalar versin romatizma ne oldu tedavi devam ediyor mu çanakkalede düğün vardı geldik düğünümüzü yaptık döndük orda hava güzeldi ama yollar berbat sıcaktı valla ege hanımın hasta kabul edip etmemesi benim için sorun değil ben yine gidersem klinik hastası olucam çünkü kimi duyduysam hiçbir fark yok diyorlar tek fark toplama transfer işlemine kendinin girmesi ben onun hastası olmadığım halde benim yumurta takibimde çok denk geldi valla hakkkımızda hayırlısı canım rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürsün :)

Geçmiş olsun canım..allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…