Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

allah yardımcısı olsun bebeğini bu kadar zahmete karşılık sağlıkla kucağına alsın inşallah
Özel bir hastane dedi çankaya tarafın da hayat hastanesi galiba..normalde oraya gidiyormuş..zaten kendisi tansiyon hastasıymış..7 ayda mi ne biz sana artik bakamayiz nereye gidersen git gelme artik demişler..ege de asistanlar var diyor..tepecik i kendisi mi istememiş işte bilmiyorum..berbat filan dedi..tek beğendiği yeşilyurt olmuş..burda riskli gebelik hocası bakıyor hep bana hic sıra beklemiyorum diyor..9 ayı dolmuş iste bebeği tutmaya çalışıyorlar..dun 3 hoca karar vercek dedi..onu bekliyordu..bide son ay gebelik seker i çıkmış yazık valla kadıncağıza..gün aşırı gitmek hastaneye ağzı burnunda oda çok zor..Sürekli tahlil le kontrol ediyorlar..

kolay değil valla alah yardımcısı olsun tepecik gerçekten berbat kim gitse bir daha gitmek istemiyor egede evet asstanlar var ama hocalara danışmadan hiçbir şey yapmıyorlar

kolay değil valla alah yardımcısı olsun tepecik gerçekten berbat kim gitse bir daha gitmek istemiyor egede evet asstanlar var ama hocalara danışmadan hiçbir şey yapmıyorlar
Doğumu asistanlar yaptırıyor canım..ben yaptigimda öyleydi..sonra serklaji çözemeyince ben de bağırdım artik çözemiyorsun dikişleri hala ne direniyorsun diye hocaları geldi..asistanla tekme tokat birbirimize girecektik nerdeyse doğumhane de..bir insan doktor terlermi buram buram terledi ben orda can havli ile can cekisiyorum onlar arkadaşlar i ile dikişleri çözemiyorlar tartisiyorlar bide gündüz ortalık hastanede hoca kaynıyor..en son hocasını çağırdı ...birde o kadar berbat bir yerki kapı açık gelen geçen o doğumhane de senin şey açık temizlik çi adamlar filan gelip geçerken bakıyor o durumda ben utandım yani...

ben ayni kilodayim cnm ama ayaklarim saldigimda sisiyo uzatirsam pek sismiyo

çok haklısın canım bende en çok bekleme salonundan ameliyathaneye gidiliyor yaaa ona sinir olmuştum her kesin arasından bornozla geçiyorsun adam gibi bir sistem oturtamıyorlar maleseffff

çok haklısın canım bende en çok bekleme salonundan ameliyathaneye gidiliyor yaaa ona sinir olmuştum her kesin arasından bornozla geçiyorsun adam gibi bir sistem oturtamıyorlar maleseffff
Ben genç kız olmaya çalışırken çok ağrım vardı öyle böyle değil sonra tepecik doğumda çalışan bur tanıdığımız vardı gelin ben iyi bir doktora göster cem deyince gittik..bana dediler ki etrafına bakma..ben normal acil durum vakalarının doğumhane nin oralarda bir yere çıktık herhalde..bir an çocuktum yaa şöyle kapıdan baktım sok oldum..bir odada sıra sıra kadınlar ayakları havada asili kapıya doğrular hepsi bu arada tv izliyor galiba tepeye bakıyorlar..soka girdim..aysel teyze onlar ne öyle dedim ne yapıyorlar...doğum zamanı gelmiş açılma ları başlamış..öyle bekliyorlar açılma illerlesin diye...hayatımda en nefret ettiğim fotoğraftı..ege de benim ayaklarım dikildi resmen öyle birde gündüz gözüyle..erkeklerin oraya girmesi yasak ise ki annemler bile giremiyordu..temizlikçi erkeklerin olması çok sacmaydi..adam geçmiş durmuş kapıda izliyordu resmen..pislik..doktor lar orda başında bir şeyler yapmaya çalışıyor..belki ona bile orda laf soylemisimdir o halde..herkese bağırdım çünkü..asistanın suratına tekme atacaktım dedim de zaten..o bana bağırıyor bağırıyorum imkansız birşey tutmaya çalıştım kendimi ama elimde değildi..o bana bağırınca susturun sunu dedikce bende ona bağırdım..kendi çözemedi dikişleri farkında yaptığının bana çamur atmaya çalışıyor..bırak dedim yaa..git hoca gelsin...cozemiyorsun..su dikiş olayı zaten beni gene çok geriyor...bu sefer nasıl olcak bakalım kara kara düşünüyorum...benim ki de hic birseyi anlamıyor..o kadar şeyi ben çektim..gene ayni şeyler olursa naparim ben..dayanilcak gibi değildi..o hafta yaklaştıkça ayni şeyleri içinde yaşamaya başladım..üzerinden zaman geçti diye unuttum zanettim ama değil mis...nasıl atlatcam su 24 ile 25.haftayı bilmiyorum..psikologa git cem deyince ağlayinca kızıyor benimki..bozuluyor...

çok zor canım yaa eğer benimde gebelik olursa banada serklaj yapılacak peki uğuşturmadan mı açıyorlar dikişleri

çok zor canım yaa eğer benimde gebelik olursa banada serklaj yapılacak peki uğuşturmadan mı açıyorlar dikişleri
Normalde 37.haftada alınıyor muş dikişler..ama benim erken doğum olcak diye mi almadılar bilmiyorum ki hastanede ..zaten hastaneye yattığımda bebekler 3cm açmıştı..serumu kesince ertesi gün suyum geldi doğuma gittim zaten..ama dikişli olanlar genelde sezeryan ile oluo sezeryan da alıyorlar diye de duymuştum..benim kan değer lerim yuksek diye narkoz veremeyiz masada kalırsın dediler...yok yaa ben gene doguramiyacagim galiba..

ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz rabbim yardımcımız olsun kan değeri derken nelere bakıyorlarki doğum için çünkü sezeryanda belden uğuşturuyorlar değil mi

Şimdi nasılsınız. İnsallah bi bebeginiz olmuştur bu surecte

ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz rabbim yardımcımız olsun kan değeri derken nelere bakıyorlarki doğum için çünkü sezeryanda belden uğuşturuyorlar değil mi
Hic doğumla ilgili birşey konuşmadım canım.ama ben epidural de istemiyorum komple bayılayım ben yaaa uyanayim bebeğim kucağımda olsun..hic goresim yok valla o kadar çok operasyona girip çıkınca...

Cnm cok gecmis olsun

Elpisksk canım yaa yaklaşık 1 haftadır sırtım çok ağrıyor..sende de var mi ağrı..ben yarin fuat akercan â git cem bakalım..nasılmış meth ettikleri kadar varmıymış

Hic doğumla ilgili birşey konuşmadım canım.ama ben epidural de istemiyorum komple bayılayım ben yaaa uyanayim bebeğim kucağımda olsun..hic goresim yok valla o kadar çok operasyona girip çıkınca...
Sakin bayilma.. o ani yasa.. kuzenimi tam bayiltmislar. Bir daha olsa inan catir catir dogururum diyor. Cok uzuluyo:) pisman olursun..kizceni gorcenn

Elpisksk canım yaa yaklaşık 1 haftadır sırtım çok ağrıyor..sende de var mi ağrı..ben yarin fuat akercan â git cem bakalım..nasılmış meth ettikleri kadar varmıymış
Olmazmi fena agriyor hemde.birde artik iyice uykumu alamamaya basladim cok donuyorum gece bi sag bi sol hic rahatim yok.gobek desen zaten mosmor onun ayri acisi var.sen su yastikla ne yaptin araniz nasil anlasabildinizmi :)) sanirim bende vericem siparisi rahat uykuya simdiden hasret kaldim

İnanmayacaksin ama çok alıştım canım..çok rahat uyuyorum..gündüz herhalde koltukta yattığım için bütün gün tv nin karşısında o yatakta bizim koltuk açılmadığı için o yatağı üzerine koyamiyorum..o yüzden sırtım ağrıyor koltukta rahata değilim sırtım boşlukta kalıyor gibi..artik kola yada bacağa gecsen canım gobegin gergin degilmi nasıl tutuyorsun iki parmağının arasinda..benimki çok gergin :))) maşallah...bu arada gece bir bakıyorum Bizimki de göbeğini koymuş benim yastığa..ona 2 tane normal yastık verdiğim halde..

Sakin bayilma.. o ani yasa.. kuzenimi tam bayiltmislar. Bir daha olsa inan catir catir dogururum diyor. Cok uzuluyo:) pisman olursun..kizceni gorcenn
Neyse hepiniz doğurun da görcem ben sizi o zaman..o zaman rahat rahat anlatırım yasadiklarimi o hastanede..sanki normal doğumda istediğin doktor gelebilcekmi bence imkansız...

Ben hemen veriyim o zaman siparisi uykuma hasret kaldim gozlerim aciyo yinede uyuyamiyom dusun artik..gecen gittigimde daha erken demisti k ve bacaga bakalim bu gittigimde ne diyecek.desene seninki rahati gorunce kiskandi bide kendilerine almaya kalkisir simdi bunlar hele benimki rahatina pek duskundur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…