Bende cevremdekilerden tepki aliyorum uyumak istiyorum komple diye ben belden asagisina dayanamam.gibime geliyo dusunsene keserlerken hissediyormussun canin acimiyo ama elleri hissedecksin..ayni opudaki gibi 15 dkligina uyutsalar olmazmi acaba :))Neyse hepiniz doğurun da görcem ben sizi o zaman..o zaman rahat rahat anlatırım yasadiklarimi o hastanede..sanki normal doğumda istediğin doktor gelebilcekmi bence imkansız...
Doğumdan sonra benimki nin onla yatacağı belli canım :))))Ben hemen veriyim o zaman siparisi uykuma hasret kaldim gozlerim aciyo yinede uyuyamiyom dusun artik..gecen gittigimde daha erken demisti k ve bacaga bakalim bu gittigimde ne diyecek.desene seninki rahati gorunce kiskandi bide kendilerine almaya kalkisir simdi bunlar hele benimki rahatina pek duskundur :))
Hepsinim ayrı riski var o an yanlış yere soksalar felçli kalma riskinde var..uyuyunca uyanamama riskinde var..doğum da yada ameliyatlarda daha fazla daha etkili anestezi veriliyormus..derinin açılması için kas gevşetici de konuluyormus esim in kuzeni ameliyathane hemşiresi o demişti..deri kat kat tabaka şeklinde olduğu için gevşemesi lazimmis katmanların..Bende cevremdekilerden tepki aliyorum uyumak istiyorum komple diye ben belden asagisina dayanamam.gibime geliyo dusunsene keserlerken hissediyormussun canin acimiyo ama elleri hissedecksin..ayni opudaki gibi 15 dkligina uyutsalar olmazmi acaba :))
Gunaydin canimm..herseyin bir riski var elbette ama ben belden uyusturduklari zaman hissedeceklerimden dolayi korkuyorum bakalim o gunlere gelelimde hayirlisi artik..Hepsinim ayrı riski var o an yanlış yere soksalar felçli kalma riskinde var..uyuyunca uyanamama riskinde var..doğum da yada ameliyatlarda daha fazla daha etkili anestezi veriliyormus..derinin açılması için kas gevşetici de konuluyormus esim in kuzeni ameliyathane hemşiresi o demişti..deri kat kat tabaka şeklinde olduğu için gevşemesi lazimmis katmanların..
Dış doktoru gibi oluyor iste uyusuksun..ama herşeyi görüyorsun farkındasınGunaydin canimm..herseyin bir riski var elbette ama ben belden uyusturduklari zaman hissedeceklerimden dolayi korkuyorum bakalim o gunlere gelelimde hayirlisi artik..
günaydın canım canakkelede eşimin kuzenini eşi de komple anestezi almış bende neden demiştim epidural yaptırmadın çok garip onada doktoru anesteziyi tavsiye etmiş bende çok şaşırmıştım amestezi doktoru ısrarla epidural demiş ama genel anestezi istemiş riski daha az diye kendi doktoru tavsiye etmiş hemşirede anlatmış topu topu 5 dk demiş bebeğin çıkmasıyla birlikte o yüzden o da diyor o endişeyi korkuyu yaşamadım uyumamla uyanmam bir oldu zaten çok rahat geçmiş yine olsa yine genel anestezi alırım diyor o da :)Günaydın kızlar...
Bizim kafadan oda :) uyu uyan bebek elinde olsun...herhalde çok adimlardan geçtiğimiz için sabrımız yok..yani benim yok canım..sizi bilmiyorumda..tabi geçen sefer gibi narkoz veremeyiz çatır çatır doğuracaksın derlerse bilemem allah o güzellik için dayanma gücü veriyor ama..olumsuz sonuç olunca belki ondan da korkular artıyor hevesimiz kırılıyor...günaydın canım canakkelede eşimin kuzenini eşi de komple anestezi almış bende neden demiştim epidural yaptırmadın çok garip onada doktoru anesteziyi tavsiye etmiş bende çok şaşırmıştım amestezi doktoru ısrarla epidural demiş ama genel anestezi istemiş riski daha az diye kendi doktoru tavsiye etmiş hemşirede anlatmış topu topu 5 dk demiş bebeğin çıkmasıyla birlikte o yüzden o da diyor o endişeyi korkuyu yaşamadım uyumamla uyanmam bir oldu zaten çok rahat geçmiş yine olsa yine genel anestezi alırım diyor o da :)
ayyy benim şimdi gebelik takibimi yapan doktorum kendi anlattı .Oda daha önce tepecik kadın doğumdaymış anlattığın gibi 10 kadını diziyolarmış masaya asistanlar sırayla dikiyomuş 10. ya sıra gelene kadar zaten diyo kadın kan kaybından bayılmaya başlıyo.Bunu bana doktorum anlattı .İçler acısı.Allah muhtaçta etmesin eksikliğinide göstermesin....Ben genç kız olmaya çalışırken çok ağrım vardı öyle böyle değil sonra tepecik doğumda çalışan bur tanıdığımız vardı gelin ben iyi bir doktora göster cem deyince gittik..bana dediler ki etrafına bakma..ben normal acil durum vakalarının doğumhane nin oralarda bir yere çıktık herhalde..bir an çocuktum yaa şöyle kapıdan baktım sok oldum..bir odada sıra sıra kadınlar ayakları havada asili kapıya doğrular hepsi bu arada tv izliyor galiba tepeye bakıyorlar..soka girdim..aysel teyze onlar ne öyle dedim ne yapıyorlar...doğum zamanı gelmiş açılma ları başlamış..öyle bekliyorlar açılma illerlesin diye...hayatımda en nefret ettiğim fotoğraftı..ege de benim ayaklarım dikildi resmen öyle birde gündüz gözüyle..erkeklerin oraya girmesi yasak ise ki annemler bile giremiyordu..temizlikçi erkeklerin olması çok sacmaydi..adam geçmiş durmuş kapıda izliyordu resmen..pislik..doktor lar orda başında bir şeyler yapmaya çalışıyor..belki ona bile orda laf soylemisimdir o halde..herkese bağırdım çünkü..asistanın suratına tekme atacaktım dedim de zaten..o bana bağırıyor bağırıyorum imkansız birşey tutmaya çalıştım kendimi ama elimde değildi..o bana bağırınca susturun sunu dedikce bende ona bağırdım..kendi çözemedi dikişleri farkında yaptığının bana çamur atmaya çalışıyor..bırak dedim yaa..git hoca gelsin...cozemiyorsun..su dikiş olayı zaten beni gene çok geriyor...bu sefer nasıl olcak bakalım kara kara düşünüyorum...benim ki de hic birseyi anlamıyor..o kadar şeyi ben çektim..gene ayni şeyler olursa naparim ben..dayanilcak gibi değildi..o hafta yaklaştıkça ayni şeyleri içinde yaşamaya başladım..üzerinden zaman geçti diye unuttum zanettim ama değil mis...nasıl atlatcam su 24 ile 25.haftayı bilmiyorum..psikologa git cem deyince ağlayinca kızıyor benimki..bozuluyor...
aynen öyle canım orası o kadar yoğunki özel hastası olsanda beklediğin ilgiyi bulman mümkün değil.Zaten srvis hastalarınada çoğu zaman Ege Hanım bakıyor.O olmazsa Gülnaz Hanım bakıyor ki oda doktor olarak iyidir.En son benim transferimi o yaptı.Biraz asık yüzlüdür ama dr. olarak ben memnundum...ayyy canım kıyamam allah şifalar versin romatizma ne oldu tedavi devam ediyor mu çanakkalede düğün vardı geldik düğünümüzü yaptık döndük orda hava güzeldi ama yollar berbat sıcaktı valla ege hanımın hasta kabul edip etmemesi benim için sorun değil ben yine gidersem klinik hastası olucam çünkü kimi duyduysam hiçbir fark yok diyorlar tek fark toplama transfer işlemine kendinin girmesi ben onun hastası olmadığım halde benim yumurta takibimde çok denk geldi valla hakkkımızda hayırlısı canım rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürsün :)
çok haklısın canım sen ne yaptın bugün konturolün vardı değil miBizim kafadan oda :) uyu uyan bebek elinde olsun...herhalde çok adimlardan geçtiğimiz için sabrımız yok..yani benim yok canım..sizi bilmiyorumda..tabi geçen sefer gibi narkoz veremeyiz çatır çatır doğuracaksın derlerse bilemem allah o güzellik için dayanma gücü veriyor ama..olumsuz sonuç olunca belki ondan da korkular artıyor hevesimiz kırılıyor...
O yüzden en güzeli sezeryan :))) kimse benimkini görmesin bende gördüklerini bilmeyeyim kimsenin kimi de görmeyeyim...ege de de öyle olmuştu yan masamda bütün gece doğum sancısı çeken bir kızcağız vardı...benden önce doğurmuştu..kızı bile bir ara kucagindaydi ben doğurdum herşey bitti bıraktılar beni o masada i kızcağız da hala yatıyordu..kimse alıp servise çıkarmadı yaa...bide buz gibi titreye titreye bir hal oldu kız kaç saat canım yaaa...ayyy benim şimdi gebelik takibimi yapan doktorum kendi anlattı .Oda daha önce tepecik kadın doğumdaymış anlattığın gibi 10 kadını diziyolarmış masaya asistanlar sırayla dikiyomuş 10. ya sıra gelene kadar zaten diyo kadın kan kaybından bayılmaya başlıyo.Bunu bana doktorum anlattı .İçler acısı.Allah muhtaçta etmesin eksikliğinide göstermesin....
sende kötüyü çağırıp durma bu sefer olcağına herşeyin yolunda gitçeğine inandır kendini.Geçen sefer ikizdi şansın tabikiyki teke göre daha azdı öyle düşün.Bak şuana kadar iyi gidiyosun inşallahta öyle olacak minik kızını kucağına alınca hepsini unutucaksın....
ne güzel rabbim sağlıkla kuacağına almayı nasip etsin konturollere orayamı yoksa başka yere mi gidiyorsunaynen öyle canım orası o kadar yoğunki özel hastası olsanda beklediğin ilgiyi bulman mümkün değil.Zaten srvis hastalarınada çoğu zaman Ege Hanım bakıyor.O olmazsa Gülnaz Hanım bakıyor ki oda doktor olarak iyidir.En son benim transferimi o yaptı.Biraz asık yüzlüdür ama dr. olarak ben memnundum...
Aksam ustu 5 te canım randevum..4 te cikariz evden anca...arabayla cabuk gidiyoruz da indikten sonra yürümek dert bana...hem sıcak hemde hep evde olduğum için zor oluyor :))çok haklısın canım sen ne yaptın bugün konturolün vardı değil mi
hadi bakalım güzel haberlerle gel :)Aksam ustu 5 te canım randevum..4 te cikariz evden anca...arabayla cabuk gidiyoruz da indikten sonra yürümek dert bana...hem sıcak hemde hep evde olduğum için zor oluyor :))
İnşallah bunla enerjim tutar da içim rahatlıkla kendimi emanet ederim...napim ege de hoca ama korkunun ecele faydası yokhadi bakalım güzel haberlerle gel :)
benimde gördüğüm yok egede hocan kim perinatologa gidiyorsun değil mi@_ksk_ canım Bizim kızları görüyor musun yaa gezmelerde yaaa misafirleri var hic yazmıyorlar bile.....
yok canım oraya o kadar çok gittimki 2012 yılından beri iyi şeyler söylediklerinde bile ayaklarım geri geri gidiyordu inan 9 ay daha gitmek istemedim.ne güzel rabbim sağlıkla kuacağına almayı nasip etsin konturollere orayamı yoksa başka yere mi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?