Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Çıktım kızlar bebek gayet iyi...tabiki hic bir doktor bebek garantisi vermiyor...herşeyi zaman göstercek diyor..baya da kalabalık burası biz girdik çıktık içeriden 3 aile sıra bekliyordu.. @_ksk_ senin kuzen bunda mi doğum yaptı memnunmuydu canım

Doktor nasil icine sindimi dvm edicenmi sorularina cvp alabildinmi canim..bebisin iyi olduguna sevindimm ozlem giderdin bugunn ne guzelll..

Doktor nasil icine sindimi dvm edicenmi sorularina cvp alabildinmi canim..bebisin iyi olduguna sevindimm ozlem giderdin bugunn ne guzelll..
Benim ki ne gore bi tık daha konuşkan...hepsi hallederiz kadir modunda iste canım yaaaa....karar veremedim ki..1 ay sonra kontrol ölme eşeğim ölme...

Bazı şeyler yaşanacak ise kimse önüne geçemiyor gibi anladığım..her hamile ligin riski var biliyorsunuz filan dedi iste...nolcak..

Sevindim kuzum bebisin ıyi olmasina memnun kaldinmi

Off cok haklisin cok ama soyle dusun hersey rabbimin elinde sen elinden geleni yapiyosun araştırıyosun cnm bnm
Herhalde biz çok uğraşıyoruz yaa benim beklentim çok yuksek ben bunu farkettim doktorlar dan istediğim tarz farklı..ben önce iyice incelemesi gerektiğini düşünüyorum yücel hoca öyleydi mesela..ise başlamadan incelemesi gerekenleri yapmış ti..ona gore tedaviye başlamıştı..

canım kuzenim doktordan memnundu fakat bizim bebeğimizin sorunları büyüktü doğuma 45 gün kalaya kadar hastanede yattı fuat bey hastanede takip etti kendsini sen nasıl memnun kaldın mı

Canım ya sen tüp bebeği istanbulda nerde yaptırdın? Tam olarak bana isim verir misin arkadaşım istanbulda

canım kuzenim doktordan memnundu fakat bizim bebeğimizin sorunları büyüktü doğuma 45 gün kalaya kadar hastanede yattı fuat bey hastanede takip etti kendsini sen nasıl memnun kaldın mı
Çok büyük risk olunca ege ye mi özele ki yatırdı canım..geçmiş olsun çok..iyimi simdi bebek nasıl..bugün ordada bir çocuk vardı 3-5 yaşlarında bakamadim bile çocuğa..çok kötüydü suratı kazamı geçirmiş dogustanmi anlamadım..bilgili bir doktora benziyor ama ayda bir kontrol olması ve çok hastası olması korkutuyor beni..biz muayenedeyken 3 aile bekliyordu bile...muayene aralıkları daha uzun olmalı bence..

canım bizim bebeğimiz çok hastaydı hamileliğin 20.haftasında detaylı ulturasonda diyafram yırtığı ve organların hepsi farklı yerlerde idi hangi doktora gittiyse bebeğin yaşamıyacağını ve gebeliği sonlandırmayı teklif ettiler fakat kuzenim o kadar çok karasız kaldı ki o da haklı allahın verdiği canı o alır dedi ve hamileliği devam ettirdi bukadar çok sorunu olduğu içinde heran anne karnındada bebeği kaybedebirler diye acil müdahele için doğuma kadar hastane de kaldı ege de sen sakın kafana takma bizim bebeğimiz 36 saat yasadı ve melek oldu rabbim böyle istemiş eğer yaşasaydı o kadar çok zorluklar cekecektiki yenidoğan doktorunun doğumdan sonra anlattıklarını hala unutamıyorum aradan nerdeyse 2 yıla yakın bir zaman geçti kuzenim şuan 6 aylık bir oğlan bebeğine hamile çokşükür şuan herşey yolunda inşallah sende sağlıkla hiçbir sorun olmadan kızına kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…