Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kuzeninin de sefaatcisi var desene canım..inşallah bu sefer sağlık la kavuşacak bebeğine..yok ben riskli birşey olursa ne yapalım diye doktora sormayı unuttum da
özele mi gonderiyor ünv yemi diye..kimide ünv ye gidince hic muhatap olmuyor ilgilenmiyor filan diye yazmış..ayy ne bileyim karar veremedim işte obur hoca ile mi bunla mi devam etsek ne yapsak bilemedik..bu daha fazla inceleyen biri gibi geldi 24 te tahlil filan istedi bunları yaptır öyle gel filan dedi..ama kalabalık isteee...insan o zaman ister istemez kalkıp gitmek istiyor

çok haklısın canım ince eleyip sık dokuman lazım içine sinen hangisi ise ona karar ver evet fuat hca özelde olduğu gibi hastanede çok sık ilgilenmedi duydukların çok doğru servis zamanlarında ve en son doğuma karar verildiğinde görmüş seni etkilemek istemem ama çok iyi her şeyi net acık acık konuş kendisiyle kuzenim doğuma o girecek diye beklerken o gün hangi doktorun sırasıysa o girmiş o yüzden çok kızmıştı kuzenim

Özel hastaneye yatırıp mi öyle yapmış yoksa ege de mi öyle yapmış..Özel anlaşmalı hastanesini önerip oraya talimat veremezmiydi ki...28 .haftadan itibaren görülebilir karaciğer enzim bozukluğu dedi tek gebelik lerde öyle oluyor dedi....kuzenin ne zaman doğum yapmış ti canimm...

canım bizimkini direk ege ye yatırdı ama anlaşmalı özel hastane varsa onu bilemem belki kuzenim maddi yönden durumlarının çok iyi olmadığını anlattılarsa o yüzden belki direk egeye yatırmıştır 2 yıl olucak neredeyse doğum yapalı

Ben doğum yaptigimda özeller de kuvöz karsilanmiyordu..kendi cebimizden vercez diye birde ikiz diye çok erkendi çünkü haftaları da benim doktorum da egeyi arayıp hoca arkadaşına yönlendirdi..bur girişte gördüm muayene etti ..bir daha hic kimse uğramadı yanıma..o yüzden egeye gitmek istemiyorum sanki obur hoca da aynısını yapmaz mi oda yapar zannetmiyorum 9 eylül de gelip ilgileneceğini..doğuma gireceğini..bırak can öğrencilerinin eline..ege korkutuyor beni iste çok çektim ben orda..o günleri yasiycakmisim gibi geliyor..

evet canım egeyle ilgili anlattıkların hçte hoş değil şimdiden ben bile tedirgin olmaya başladım yaa biz her şey yoluna gitsin diye özeline gidiyoruz hey ay paşa paşa parasını veriyoruz ne olurki sonuna kadar doğuma da girseler onlar vakit kaybetmesin 1 hasta 1 hastadır karına baksınlar gerisini düşünen yok malesefff çok zor işler valla allah hepimizin yardımcısı olsun

K kaderim35 canım ben kaçar yatmam lazım yarın nasipse benimde endokrin konturolüm var erken kalkıcam yarın görüşmek üzere kendini sitrese sokma bebişede iyi bak iyi geceler

Ayy canım sonra eşime dedim bizim kızlardan kuzeni de bu hocaya görmüş boyle böyle olmuş diye..gece yarışı başladık kavgaya sorma...sen hala erken doğum yapcağını düşünüyorsun vs bilmem ne...ben ağlar bi yandan..anlamiyormusun acil durum planımız olması lazim dedim..doktor beğenmiyon degistiriyoz daha ne yapayım bir suru saydı..uyuya kalmışım ağlaya ağlaya..sen benim egede yaşadıklarımı bilmiyorsun korkularımı anlamıyorsun dedim..bana mantık açıklaması yapıyor devlet tam gün yasası çıkardı hastanede bakamasınlar diye adam sana orda bakınca mesleği elinden alınır da vs iste...gerçekten yaşadığım zaten hormonlardan artik bunye alt üst oldu..hayırlısı deyip allaha dua etcem başka şansım yok..ama bu da dedi gebelikkoleastazi geçirme ihtimalin gene var hatta genetik bile olabilir..tek olduğu için 28 den önce beklemiyoruz belirtileri su anda ilk adim 28 i atlatmak dedi..yasama açısından 28 i görmek dileğimiz..sonra 32 sonra 36 dedi..benimki de çok bilir yaa enerji vs bir gelir gelir di benle reiki ye..dalga geçerdi o zaman uccaksiniz diye..simdi enerji uzmanı kesildi basima..negatifi çağırıp durma herşey normal olcak normal zamanda doğal deyip duruyor...Sabah sabah kaynanam aradı zaten ona da kızdım...1 haftadır aramız 200 mt uğradığı yok ne zaman arasa temizlik yapiyorum ev darmadagin dediği için cagirmiyorum..bulaşıklar kokmuş mutfakta leş gibi..laf ta hic birseye elleme yol yapma demesini biliyor ama..gitmiş dun taaa anasının dinine kaç vesait oburkune börek açmaya...annemin ayağına paslı demir girmiş geçen gün ben ona gelme dedim kadın dolmuşla geliyor buraya..söylendim kaynana yada....sen bize diyorsun kati ağızlı diye senin o oğlun karısının ağzına bakıyor bak dedim sana geliyorlar karisini kolundan tutup getiremiyor bile dedim..insan olan sadece sizi değil bizi de çağırır dedim..senin gelinin adim atmiyor kimse bana laf anlatmasın dedim...zaten esim 2 aksamdır aglatip duruyor o zaman ven bu kadar risksiz hamileysem niye bütün gün mal gibi evde duruyorum yalan mi..insanların islerine geldiği gibi davranması beni delirtiyor....annem yazlık kiraladi dun doktora sormayı unuttum seyahat merdiven olayını...o zaman anası da yardim etcek bana gelcek hergun utu süpürge yapcak..anam geliyor yemek yapıyor...annem burdayken kaynanamın gelmesinin anlamı yokki muhabete gelcek o zaman..boyle iyiymiş safmış gibi davranıp salata yatan kişilerden nefret ediyorum..bugün hanımefendi ye konu komşu oturmaya gelcekmis..bir geçen hafta kadın geldiğinde bütün gün burdaydı 1 haftadır uğramadı bile..

K kaderim35 canım ben kaçar yatmam lazım yarın nasipse benimde endokrin konturolüm var erken kalkıcam yarın görüşmek üzere kendini sitrese sokma bebişede iyi bak iyi geceler
Haberdar at arkadaşım ne oldu ne dedi doktorun..ben de yarin gitcem tsh ölçümü için..randevu aldım bakalım ne diyecek dusmusmu tsh

allah sabir versin cnm cok zor karsisindakinin insani anlamamasi ama sende biraz oluruna birak cok evham yapma yazik sana bebegine esinle neysede kayinvalideye falan hic kulak asma

Benden uzak olsun adamına gore muamele yapicam bende...gün gelir devran döner sap mi keser mi döner iste söyleyemedim...bunların herbiri önüne sunulur...kaynanam daha 50 lerde tansiyon hastası düşünemiyor yaşlılığı var bunun..öyle allaha dua etmekle olmuyor bazen insan yaptıklarını burda da çekiyor..

Bizim kızların hepsi cuma ya gitti bugün herhalde daha hic biri yazmadı bak :)))))))
:) nasil guldum anlatamam burdayim okuyorum yazdiklarinizi ama bizim tempo devam annemle evim arasinda gidip geliyoryz cok katilamiyorum sohbetlerinize ama takipteyim kuzum

Haberdar at arkadaşım ne oldu ne dedi doktorun..ben de yarin gitcem tsh ölçümü için..randevu aldım bakalım ne diyecek dusmusmu tsh
benm tsh iyide kan degerim dusuk cnm ya ne yesem icsem ben ne kan yapar demirde dusuk vitamin ilaci previt positive kullaniyorum senin vitaminler ne adlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…