Ben imom omega diye bir hap kullanıyorum bütün vitaminler folik omega varmış içinde dünkü doktor birde demir hapı ekledi bundan sonra demir düşermiş..pekmez ye bir kaşık her aksam veya ger sabahbenm tsh iyide kan degerim dusuk cnm ya ne yesem icsem ben ne kan yapar demirde dusuk vitamin ilaci previt positive kullaniyorum senin vitaminler ne adlari
tmm cnm yarin kontrolum var soleyim yazsin imom omega tek ilacin ismimi bu yoksa imom ayri omega ayrimiBen imom omega diye bir hap kullanıyorum bütün vitaminler folik omega varmış içinde dünkü doktor birde demir hapı ekledi bundan sonra demir düşermiş..pekmez ye bir kaşık her aksam veya ger sabah
Bi yere gitsem keskeee nerder o gunleřr :)) hava kapali bugun kaderimm bendede nefes daralmasi oluyo boyle havadaa daraliyorum hic keyfim yok o yuzden pek yazasim gelmedi..Bizim kızların hepsi cuma ya gitti bugün herhalde daha hic biri yazmadı bak :)))))))
Tek ilacin adi canım..tmm cnm yarin kontrolum var soleyim yazsin imom omega tek ilacin ismimi bu yoksa imom ayri omega ayrimi
Açıkta olsa kapalıda olsa mübarek basık bir hava var nefes alınmıyor gerçekten..boğuyor..Bi yere gitsem keskeee nerder o gunleřr :)) hava kapali bugun kaderimm bendede nefes daralmasi oluyo boyle havadaa daraliyorum hic keyfim yok o yuzden pek yazasim gelmedi..
Ne oldu kuzu birseye mi sıkıldın sen...Bi yere gitsem keskeee nerder o gunleřr :)) hava kapali bugun kaderimm bendede nefes daralmasi oluyo boyle havadaa daraliyorum hic keyfim yok o yuzden pek yazasim gelmedi..
Yok be tatlim hava bunaltti aksine tam tersi cok hareketliyiz bugun hissettikce bi garip oluyorum.Ne oldu kuzu birseye mi sıkıldın sen...
Benimkide kıpırdamadı bugün pek anlamadım niye...sabah sabah kaynanam sinirlendirdi zaten eşimde 2 gündür ağlatıyor ondan mi anlamadım...Yok be tatlim hava bunaltti aksine tam tersi cok hareketliyiz bugun hissettikce bi garip oluyorum.
Lutfenn birak sunlara sinirlenmeyi seni rahat birakacaklarina damarina basiyolar resmen.yapma kaderim sende inadina mutlu gizuk onlara karsi sen onlarin damarina baski sinir olsunlarr..Benimkide kıpırdamadı bugün pek anlamadım niye...sabah sabah kaynanam sinirlendirdi zaten eşimde 2 gündür ağlatıyor ondan mi anlamadım...
Kız kaç vesait kadını burdan oraya börek yapmaya çağırmış..ben bir haftadır çağırmiyorm temizlik yapıyor yoruluyor diye..benim kocamda hata kuzum...çıkışacak gene annesine çekecek resti konuşmayacak pisi pisi olcak kaynanam..Lutfenn birak sunlara sinirlenmeyi seni rahat birakacaklarina damarina basiyolar resmen.yapma kaderim sende inadina mutlu gizuk onlara karsi sen onlarin damarina baski sinir olsunlarr..
canım sen çok haklısın bunca yaşadıklarından sonra sen tedigin olmuyacanda en ince ayrıntısına kadar düşünmeyecekte kim düşünsün dedim ya senin anlattıklarından ben bile etkilendim allah biliyor yaaa ege de şu durumdan dolayı maddi olarak ve 2 embriymun orda olmasa benim bile ayaklarım geri geri geliyor resmen klinik haricindeki o ortam tabiiii klinikte de yokmu var burnundan kıl aldırmayan çok hemşire ve doktor var ama ne yapalım muhtacız ama şu anda senin durumun çok farklı daha önceden yaşamış olduğun sonuçları iyi olmayan bir geçmişin var sen canını sıkma eşin okeyliyorsa içine hangisi siniyorsa o doktora git kaynanaları ne yapıcaz bilmiyorum valla benimki tepemde üst katımda oturuyor çok ama çok zor valla anneme uzağım keşke onada uzak olsaydımm çok ama çok zor allahım sana bu dönemde sabırlar ve güç kuvvet versin birşu rahatsızlığı anlayamadım ben sendemi yoksa bebektemi oluşuyor 28. hafta da o ne oluyorAyy canım sonra eşime dedim bizim kızlardan kuzeni de bu hocaya görmüş boyle böyle olmuş diye..gece yarışı başladık kavgaya sorma...sen hala erken doğum yapcağını düşünüyorsun vs bilmem ne...ben ağlar bi yandan..anlamiyormusun acil durum planımız olması lazim dedim..doktor beğenmiyon degistiriyoz daha ne yapayım bir suru saydı..uyuya kalmışım ağlaya ağlaya..sen benim egede yaşadıklarımı bilmiyorsun korkularımı anlamıyorsun dedim..bana mantık açıklaması yapıyor devlet tam gün yasası çıkardı hastanede bakamasınlar diye adam sana orda bakınca mesleği elinden alınır da vs iste...gerçekten yaşadığım zaten hormonlardan artik bunye alt üst oldu..hayırlısı deyip allaha dua etcem başka şansım yok..ama bu da dedi gebelikkoleastazi geçirme ihtimalin gene var hatta genetik bile olabilir..tek olduğu için 28 den önce beklemiyoruz belirtileri su anda ilk adim 28 i atlatmak dedi..yasama açısından 28 i görmek dileğimiz..sonra 32 sonra 36 dedi..benimki de çok bilir yaa enerji vs bir gelir gelir di benle reiki ye..dalga geçerdi o zaman uccaksiniz diye..simdi enerji uzmanı kesildi basima..negatifi çağırıp durma herşey normal olcak normal zamanda doğal deyip duruyor...Sabah sabah kaynanam aradı zaten ona da kızdım...1 haftadır aramız 200 mt uğradığı yok ne zaman arasa temizlik yapiyorum ev darmadagin dediği için cagirmiyorum..bulaşıklar kokmuş mutfakta leş gibi..laf ta hic birseye elleme yol yapma demesini biliyor ama..gitmiş dun taaa anasının dinine kaç vesait oburkune börek açmaya...annemin ayağına paslı demir girmiş geçen gün ben ona gelme dedim kadın dolmuşla geliyor buraya..söylendim kaynana yada....sen bize diyorsun kati ağızlı diye senin o oğlun karısının ağzına bakıyor bak dedim sana geliyorlar karisini kolundan tutup getiremiyor bile dedim..insan olan sadece sizi değil bizi de çağırır dedim..senin gelinin adim atmiyor kimse bana laf anlatmasın dedim...zaten esim 2 aksamdır aglatip duruyor o zaman ven bu kadar risksiz hamileysem niye bütün gün mal gibi evde duruyorum yalan mi..insanların islerine geldiği gibi davranması beni delirtiyor....annem yazlık kiraladi dun doktora sormayı unuttum seyahat merdiven olayını...o zaman anası da yardim etcek bana gelcek hergun utu süpürge yapcak..anam geliyor yemek yapıyor...annem burdayken kaynanamın gelmesinin anlamı yokki muhabete gelcek o zaman..boyle iyiymiş safmış gibi davranıp salata yatan kişilerden nefret ediyorum..bugün hanımefendi ye konu komşu oturmaya gelcekmis..bir geçen hafta kadın geldiğinde bütün gün burdaydı 1 haftadır uğramadı bile..
çok şükür tsh ve hastalıkla ilgili tahlilim iyi çıkmış insülin direncim sınırın altına düşmüş kilo verme işide güzel gidiyor bir 10 kilo daha versem şu tedavilerde aldğım 20 kilo yu tamamlıycam çok zor valla iğnelerden hiçbirşey anlamıyorsun tedavi bitiyor sanki seni balon gibi şişirmişler valla tüp bebek tedavisi görenlerin allah yardımcısı olsun çok zor maddi manevi zorlu bir süreçHaberdar at arkadaşım ne oldu ne dedi doktorun..ben de yarin gitcem tsh ölçümü için..randevu aldım bakalım ne diyecek dusmusmu tsh
Baktin seninki yapmiyor sen sok laflari icine atma sinir olma lutfen gidere gore eder yap tavrini koy kizini kendini duusn su saatten sonra.Kız kaç vesait kadını burdan oraya börek yapmaya çağırmış..ben bir haftadır çağırmiyorm temizlik yapıyor yoruluyor diye..benim kocamda hata kuzum...çıkışacak gene annesine çekecek resti konuşmayacak pisi pisi olcak kaynanam..
Karaciğer enzimlerim yükseliyor yaa canım benim ondan erken doğum başlıyor..bebek doğum başladı zannediyor kasılmalar filan oluyor..tek bebek olduğu için 28 lerde yükselir diye düşünüyor bakalım fuat hoca..belki de olmaz ...olma ihtimali de var olmama ihtimali de yüzde 50 ihtimal iste yasayarak görcez gene zamanla...vücudum daki kızarıklar geçen seferde çok vardı kiminde döküntü oluyormuş kiminde olmuyormuş..bende oluyor iste minik minik bazen büyüyen kırmızı çatlaklar..ondan sürekli kendim bakıyorum acaba yukseliyormu karaciğer enzimlerim diyecanım sen çok haklısın bunca yaşadıklarından sonra sen tedigin olmuyacanda en ince ayrıntısına kadar düşünmeyecekte kim düşünsün dedim ya senin anlattıklarından ben bile etkilendim allah biliyor yaaa ege de şu durumdan dolayı maddi olarak ve 2 embriymun orda olmasa benim bile ayaklarım geri geri geliyor resmen klinik haricindeki o ortam tabiiii klinikte de yokmu var burnundan kıl aldırmayan çok hemşire ve doktor var ama ne yapalım muhtacız ama şu anda senin durumun çok farklı daha önceden yaşamış olduğun sonuçları iyi olmayan bir geçmişin var sen canını sıkma eşin okeyliyorsa içine hangisi siniyorsa o doktora git kaynanaları ne yapıcaz bilmiyorum valla benimki tepemde üst katımda oturuyor çok ama çok zor valla anneme uzağım keşke onada uzak olsaydımm çok ama çok zor allahım sana bu dönemde sabırlar ve güç kuvvet versin birşu rahatsızlığı anlayamadım ben sendemi yoksa bebektemi oluşuyor 28. hafta da o ne oluyor
İnşallah bu sefer sağlık la herşey güzellikle olucak canım..senin tsh filan yüzünden de çok kilo aliyorsun herhalde heee..insulunden dolayı olabilirmi...ben de aldım ama senin kadar değil..çok şükür tsh ve hastalıkla ilgili tahlilim iyi çıkmış insülin direncim sınırın altına düşmüş kilo verme işide güzel gidiyor bir 10 kilo daha versem şu tedavilerde aldğım 20 kilo yu tamamlıycam çok zor valla iğnelerden hiçbirşey anlamıyorsun tedavi bitiyor sanki seni balon gibi şişirmişler valla tüp bebek tedavisi görenlerin allah yardımcısı olsun çok zor maddi manevi zorlu bir süreç
Sokcam ki laf geleyim mi derse diycem..benim ihtiyacım yok..hamile olan ben değilim..seni düşünüyorum kaç gündür çağırmadım yorgunsun diye iki adim yere..koştura koştura gitmisin bu sıcakta..Kız annem bile diyor yapayım mı diye canım çekmiyor zaten sıcak dedim..hamur isi zaten..yenir mi allah aşkına..sırf eziyet olsun diye..bayramda baklava çekti canım anca yaptı ...oda hakikaten çok güzel olduğu için kaymanaminki..kurtlandı galiba onun da böreği geldi...hamile yaa arkadaş...aramasınlar valla umrum olmaz kocam da çeker resti görüşmesin yeter benim anam babam ...babam para verir anamda verdi zaten kaç sene önce arabayı alırken..annem zaten geliyor ben gelme desemde..bilirim ki ailem yetiyor..bu gidişle ben boşarım bu adamı kızlar..çekemem bu manyak aileyi..instagram da bilerek koyuyorum oburkunun kulağına gitsin diye..yoksa ne koycam kaynanamı :))))Baktin seninki yapmiyor sen sok laflari icine atma sinir olma lutfen gidere gore eder yap tavrini koy kizini kendini duusn su saatten sonra.
ahhhh canım inşallah buu seferhiçbir aksilik olmadan sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın yok hiç bir şey yükselmiyor herşey yolunda gidiyor devamlı pozitifiz üzülme sitres yokkkkkkkkKaraciğer enzimlerim yükseliyor yaa canım benim ondan erken doğum başlıyor..bebek doğum başladı zannediyor kasılmalar filan oluyor..tek bebek olduğu için 28 lerde yükselir diye düşünüyor bakalım fuat hoca..belki de olmaz ...olma ihtimali de var olmama ihtimali de yüzde 50 ihtimal iste yasayarak görcez gene zamanla...vücudum daki kızarıklar geçen seferde çok vardı kiminde döküntü oluyormuş kiminde olmuyormuş..bende oluyor iste minik minik bazen büyüyen kırmızı çatlaklar..ondan sürekli kendim bakıyorum acaba yukseliyormu karaciğer enzimlerim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?