Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

benm tsh iyide kan degerim dusuk cnm ya ne yesem icsem ben ne kan yapar demirde dusuk vitamin ilaci previt positive kullaniyorum senin vitaminler ne adlari
Ben imom omega diye bir hap kullanıyorum bütün vitaminler folik omega varmış içinde dünkü doktor birde demir hapı ekledi bundan sonra demir düşermiş..pekmez ye bir kaşık her aksam veya ger sabah

Ben imom omega diye bir hap kullanıyorum bütün vitaminler folik omega varmış içinde dünkü doktor birde demir hapı ekledi bundan sonra demir düşermiş..pekmez ye bir kaşık her aksam veya ger sabah
tmm cnm yarin kontrolum var soleyim yazsin imom omega tek ilacin ismimi bu yoksa imom ayri omega ayrimi

Bi yere gitsem keskeee nerder o gunleřr :)) hava kapali bugun kaderimm bendede nefes daralmasi oluyo boyle havadaa daraliyorum hic keyfim yok o yuzden pek yazasim gelmedi..
Açıkta olsa kapalıda olsa mübarek basık bir hava var nefes alınmıyor gerçekten..boğuyor..

Benimkide kıpırdamadı bugün pek anlamadım niye...sabah sabah kaynanam sinirlendirdi zaten eşimde 2 gündür ağlatıyor ondan mi anlamadım...
Lutfenn birak sunlara sinirlenmeyi seni rahat birakacaklarina damarina basiyolar resmen.yapma kaderim sende inadina mutlu gizuk onlara karsi sen onlarin damarina baski sinir olsunlarr..

Lutfenn birak sunlara sinirlenmeyi seni rahat birakacaklarina damarina basiyolar resmen.yapma kaderim sende inadina mutlu gizuk onlara karsi sen onlarin damarina baski sinir olsunlarr..
Kız kaç vesait kadını burdan oraya börek yapmaya çağırmış..ben bir haftadır çağırmiyorm temizlik yapıyor yoruluyor diye..benim kocamda hata kuzum...çıkışacak gene annesine çekecek resti konuşmayacak pisi pisi olcak kaynanam..

canım sen çok haklısın bunca yaşadıklarından sonra sen tedigin olmuyacanda en ince ayrıntısına kadar düşünmeyecekte kim düşünsün dedim ya senin anlattıklarından ben bile etkilendim allah biliyor yaaa ege de şu durumdan dolayı maddi olarak ve 2 embriymun orda olmasa benim bile ayaklarım geri geri geliyor resmen klinik haricindeki o ortam tabiiii klinikte de yokmu var burnundan kıl aldırmayan çok hemşire ve doktor var ama ne yapalım muhtacız ama şu anda senin durumun çok farklı daha önceden yaşamış olduğun sonuçları iyi olmayan bir geçmişin var sen canını sıkma eşin okeyliyorsa içine hangisi siniyorsa o doktora git kaynanaları ne yapıcaz bilmiyorum valla benimki tepemde üst katımda oturuyor çok ama çok zor valla anneme uzağım keşke onada uzak olsaydımm çok ama çok zor allahım sana bu dönemde sabırlar ve güç kuvvet versin birşu rahatsızlığı anlayamadım ben sendemi yoksa bebektemi oluşuyor 28. hafta da o ne oluyor

Haberdar at arkadaşım ne oldu ne dedi doktorun..ben de yarin gitcem tsh ölçümü için..randevu aldım bakalım ne diyecek dusmusmu tsh
çok şükür tsh ve hastalıkla ilgili tahlilim iyi çıkmış insülin direncim sınırın altına düşmüş kilo verme işide güzel gidiyor bir 10 kilo daha versem şu tedavilerde aldğım 20 kilo yu tamamlıycam çok zor valla iğnelerden hiçbirşey anlamıyorsun tedavi bitiyor sanki seni balon gibi şişirmişler valla tüp bebek tedavisi görenlerin allah yardımcısı olsun çok zor maddi manevi zorlu bir süreç

Baktin seninki yapmiyor sen sok laflari icine atma sinir olma lutfen gidere gore eder yap tavrini koy kizini kendini duusn su saatten sonra.

Karaciğer enzimlerim yükseliyor yaa canım benim ondan erken doğum başlıyor..bebek doğum başladı zannediyor kasılmalar filan oluyor..tek bebek olduğu için 28 lerde yükselir diye düşünüyor bakalım fuat hoca..belki de olmaz ...olma ihtimali de var olmama ihtimali de yüzde 50 ihtimal iste yasayarak görcez gene zamanla...vücudum daki kızarıklar geçen seferde çok vardı kiminde döküntü oluyormuş kiminde olmuyormuş..bende oluyor iste minik minik bazen büyüyen kırmızı çatlaklar..ondan sürekli kendim bakıyorum acaba yukseliyormu karaciğer enzimlerim diye

İnşallah bu sefer sağlık la herşey güzellikle olucak canım..senin tsh filan yüzünden de çok kilo aliyorsun herhalde heee..insulunden dolayı olabilirmi...ben de aldım ama senin kadar değil..

Baktin seninki yapmiyor sen sok laflari icine atma sinir olma lutfen gidere gore eder yap tavrini koy kizini kendini duusn su saatten sonra.
Sokcam ki laf geleyim mi derse diycem..benim ihtiyacım yok..hamile olan ben değilim..seni düşünüyorum kaç gündür çağırmadım yorgunsun diye iki adim yere..koştura koştura gitmisin bu sıcakta..Kız annem bile diyor yapayım mı diye canım çekmiyor zaten sıcak dedim..hamur isi zaten..yenir mi allah aşkına..sırf eziyet olsun diye..bayramda baklava çekti canım anca yaptı ...oda hakikaten çok güzel olduğu için kaymanaminki..kurtlandı galiba onun da böreği geldi...hamile yaa arkadaş...aramasınlar valla umrum olmaz kocam da çeker resti görüşmesin yeter benim anam babam ...babam para verir anamda verdi zaten kaç sene önce arabayı alırken..annem zaten geliyor ben gelme desemde..bilirim ki ailem yetiyor..bu gidişle ben boşarım bu adamı kızlar..çekemem bu manyak aileyi..instagram da bilerek koyuyorum oburkunun kulağına gitsin diye..yoksa ne koycam kaynanamı :))))

Son düzenleme:
Amaaann ligler başlamış kızlar sizinkiler de mac delisi mi off yaaaa....zaten hic birşey yok tv de...yandımmmmmm...

ahhhh canım inşallah buu seferhiçbir aksilik olmadan sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın yok hiç bir şey yükselmiyor herşey yolunda gidiyor devamlı pozitifiz üzülme sitres yokkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…