evet canım ben troid ca hastasıyım benim troid bezlerim komple alındı ve atom tedavisi gördüm yaklaşık şimdi dikkt et dudakların uçuklaya bilir:))) yaklaşık 170 kiloya kadar çıktım troidlerim alındıktan sonra zaten zayıf bir insan değildim ama ameliyat ve tedavi beni mahvetti ilaç ayarlamalrı derken seneler geçmeye başladı ege de endokrin obezite bölümüne gitmye başladım troid haricinde ekstra birde insülin direnci çıkmışı başıma düzenli beslenme ilaçlarımı düzenli alma ekstra insülün için ilaç almaya başladım artı spor yaklaşık 1.5 yıliçinde 52 kilo verdim ondan sonra bebek tedavilerine başladık bu kadar uzun ve yorucu bir sürecin bizi beklediğini hiç tahmin bile edemiyordum troidler yüzünden amh yumurta rezervim azalmaya başlamış ve doktor hiç vakit kaybetmeden tüp bebek dedi ve bu yola koyulduk 2 denemeden sonra ben tekrar 20 kiloaldım şimdi onun 10 kilosu gittti bakalım gelirkn kolayda giderken adamı çatlatıyor bu kilolar malesefff tek cabam sağlıkla bir bebek sahibi olamam her dua edişimde ilk önce burda hiç tanımasamda arkadaşlarıma sonra kendime rabbim hiç birimizin dualarını geri çevirmesin hepimizin yüzünü güldürsün bu zorlu süreçte hep yanımızda olsunİnşallah bu sefer sağlık la herşey güzellikle olucak canım..senin tsh filan yüzünden de çok kilo aliyorsun herhalde heee..insulunden dolayı olabilirmi...ben de aldım ama senin kadar değil..
Dudağım zaten 2 gündür uçuk canım..o yüzden ucuklamadım rahat ol..amin Canım çok zor bir süreç evet gerçekten..İnşallah allahım sanada yardim Etcek..ne güzel bak kilo verebilmisin..simdi kendini daha dinç hissediyorsundur değil mi..aklıma her geldiğinde de senin de adini söyleyeceğim..dualarıma senide ekleyecegim...tiroid in olmaması hamile kalmani etkiliyormuymus zaten ilaç kullanıyorsun..doğal yolla olamazmış mi hamilelik...ilaç la tiroid normal salgilanmiyormu..çok zor valla arkadaşım..artik doğurmak hamile kalmak...çok eskiden çocuğu olmuyor denirdi..su anda neden olmadığı biliniyor ama gene çare yok...zorlaştı hamile kalmak..doğum yapmak...anam simdi herkeste pıhtılaşma var...önüne gelen kan sulandırıcı kullanıyor..eskiden varmıydı boyle birşey..yoktu..evet canım ben troid ca hastasıyım benim troid bezlerim komple alındı ve atom tedavisi gördüm yaklaşık şimdi dikkt et dudakların uçuklaya bilir:))) yaklaşık 170 kiloya kadar çıktım troidlerim alındıktan sonra zaten zayıf bir insan değildim ama ameliyat ve tedavi beni mahvetti ilaç ayarlamalrı derken seneler geçmeye başladı ege de endokrin obezite bölümüne gitmye başladım troid haricinde ekstra birde insülin direnci çıkmışı başıma düzenli beslenme ilaçlarımı düzenli alma ekstra insülün için ilaç almaya başladım artı spor yaklaşık 1.5 yıliçinde 52 kilo verdim ondan sonra bebek tedavilerine başladık bu kadar uzun ve yorucu bir sürecin bizi beklediğini hiç tahmin bile edemiyordum troidler yüzünden amh yumurta rezervim azalmaya başlamış ve doktor hiç vakit kaybetmeden tüp bebek dedi ve bu yola koyulduk 2 denemeden sonra ben tekrar 20 kiloaldım şimdi onun 10 kilosu gittti bakalım gelirkn kolayda giderken adamı çatlatıyor bu kilolar malesefff tek cabam sağlıkla bir bebek sahibi olamam her dua edişimde ilk önce burda hiç tanımasamda arkadaşlarıma sonra kendime rabbim hiç birimizin dualarını geri çevirmesin hepimizin yüzünü güldürsün bu zorlu süreçte hep yanımızda olsun
Biliyor musun bu aralar hic pozitif olamıyorum evde olmak beni boğuyor artık..kanamam vs olsa anlıycam da...4 duvar arasında sadece tv ye bakmak..birde sizlerle muhabet ederek geçiyor günüm yoksa koca gün hayatta geçmiyor...kafam boyle dağılıyor..hic kitap okuyamiyorum...iki tane kişisel gelişim kitabi var ama okuyacak kader yokahhhh canım inşallah buu seferhiçbir aksilik olmadan sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın yok hiç bir şey yükselmiyor herşey yolunda gidiyor devamlı pozitifiz üzülme sitres yokkkkkkkk
Ķiyamam canim yaa hepimiz bi sinavdan geciyoruz rabbim yardimcin olsun inss bian once tum isteklerin yerine gelsinn..bende 2009 dan bu yana cok ugrastim 49 ile ciktim yola 69 ile hamileligimi gordum bu 4.denememdi ilaclar igneler derken bakalim sonucu ins guzel olaacak.evet canım ben troid ca hastasıyım benim troid bezlerim komple alındı ve atom tedavisi gördüm yaklaşık şimdi dikkt et dudakların uçuklaya bilir:))) yaklaşık 170 kiloya kadar çıktım troidlerim alındıktan sonra zaten zayıf bir insan değildim ama ameliyat ve tedavi beni mahvetti ilaç ayarlamalrı derken seneler geçmeye başladı ege de endokrin obezite bölümüne gitmye başladım troid haricinde ekstra birde insülin direnci çıkmışı başıma düzenli beslenme ilaçlarımı düzenli alma ekstra insülün için ilaç almaya başladım artı spor yaklaşık 1.5 yıliçinde 52 kilo verdim ondan sonra bebek tedavilerine başladık bu kadar uzun ve yorucu bir sürecin bizi beklediğini hiç tahmin bile edemiyordum troidler yüzünden amh yumurta rezervim azalmaya başlamış ve doktor hiç vakit kaybetmeden tüp bebek dedi ve bu yola koyulduk 2 denemeden sonra ben tekrar 20 kiloaldım şimdi onun 10 kilosu gittti bakalım gelirkn kolayda giderken adamı çatlatıyor bu kilolar malesefff tek cabam sağlıkla bir bebek sahibi olamam her dua edişimde ilk önce burda hiç tanımasamda arkadaşlarıma sonra kendime rabbim hiç birimizin dualarını geri çevirmesin hepimizin yüzünü güldürsün bu zorlu süreçte hep yanımızda olsun
Offf sorma kaderim bende maclardan sikayetciyim simdi burda iyiyimde haftaya eve gidicem didisir dururuz artik benimkiyle.Biliyor musun bu aralar hic pozitif olamıyorum evde olmak beni boğuyor artık..kanamam vs olsa anlıycam da...4 duvar arasında sadece tv ye bakmak..birde sizlerle muhabet ederek geçiyor günüm yoksa koca gün hayatta geçmiyor...kafam boyle dağılıyor..hic kitap okuyamiyorum...iki tane kişisel gelişim kitabi var ama okuyacak kader yok
evet troid bezlerimin olmayışı doğal yolla hamile kalmayı zorlaştırıyor oyüzden dışardan hormon alıyorum hayat çok gerip oldu tvye bile doktorlar çıkıyor 10 kişiden 4 ü anca doğalla yolla hamile kalabiliyor artık yediklerimizdenmidir nedir bilmiyorum hiçbirşeyin doğalı kalmadı malesefff dediğin gibi eskiden çocuğu olmuyordu deniyordu üstünde durulmuyordu kimininde üstüne ceketimi atsam hamile kalcak deniyordu gerçektende öyleydi ama durum şimdi çok değişti allah hepimizin yardımcısı olsun ....Dudağım zaten 2 gündür uçuk canım..o yüzden ucuklamadım rahat ol..amin Canım çok zor bir süreç evet gerçekten..İnşallah allahım sanada yardim Etcek..ne güzel bak kilo verebilmisin..simdi kendini daha dinç hissediyorsundur değil mi..aklıma her geldiğinde de senin de adini söyleyeceğim..dualarıma senide ekleyecegim...tiroid in olmaması hamile kalmani etkiliyormuymus zaten ilaç kullanıyorsun..doğal yolla olamazmış mi hamilelik...ilaç la tiroid normal salgilanmiyormu..çok zor valla arkadaşım..artik doğurmak hamile kalmak...çok eskiden çocuğu olmuyor denirdi..su anda neden olmadığı biliniyor ama gene çare yok...zorlaştı hamile kalmak..doğum yapmak...anam simdi herkeste pıhtılaşma var...önüne gelen kan sulandırıcı kullanıyor..eskiden varmıydı boyle birşey..yoktu..
inşallah canım güzel olucak ne güzel senin şansın zayıf olarak bu yola başlaman kilon yine iyi bak yolu yarıladınız sağlıkla innşallah sonunda da sağlıkla bebişiniz kucağınızda :)Ķiyamam canim yaa hepimiz bi sinavdan geciyoruz rabbim yardimcin olsun inss bian once tum isteklerin yerine gelsinn..bende 2009 dan bu yana cok ugrastim 49 ile ciktim yola 69 ile hamileligimi gordum bu 4.denememdi ilaclar igneler derken bakalim sonucu ins guzel olaacak.
keşke fuat beye sorsaydın en azından haftada 1 yada 2 dışarıya çıkar kafa dağıtır bikaç insan görürdün evde olmak çok zor düşünsene transfer sonrası bile o evde dinlenerek bekleme süresi bile hiç geçmek bilmiyor ki daha 20.haftadasın sen sor bence doktora yoksa psikolojik olarak daha kötü duruma düşmeyesin zaten etraf rahat bırakmıyor sitrese sokuyor telefonla bile ulaşma imkanın varsa ara derimBiliyor musun bu aralar hic pozitif olamıyorum evde olmak beni boğuyor artık..kanamam vs olsa anlıycam da...4 duvar arasında sadece tv ye bakmak..birde sizlerle muhabet ederek geçiyor günüm yoksa koca gün hayatta geçmiyor...kafam boyle dağılıyor..hic kitap okuyamiyorum...iki tane kişisel gelişim kitabi var ama okuyacak kader yok
evet burasıda aynı gece burda yağur yağdı ama öyle çok değil azar azar şimdi ise tövbe yarabbim beterinden korusun çok sıkıcı bir hava varÇok sıcak uyuyamiyorum kızlar yaaa......
Anma öyle şeyleri kizzzz..bende bugün dahileye ye gittim iyice yükselmiş o kadar ilaç içtiğim halde..dahada arttırdı doktor dozajı...duscegine değerim ilaç artıyor oda artıyor ne yapsam ki başka bir doktora mi gitsem sence canım..evet burasıda aynı gece burda yağur yağdı ama öyle çok değil azar azar şimdi ise tövbe yarabbim beterinden korusun çok sıkıcı bir hava var
Cümlemize canım...Hayırlı hafta sonları..
ilacı içtikten sonra düşmesi lazım madem dozunu artırıyor benimde biraz yüksek gördü t4 ü ilacımı biraz arttırdı bakalım sen en güzeli endokrin doktoruna git ben öyle yapıyorum dahiliyeye gitmiyorum esas endokrinlerin uzmanlık alanı troidAnma öyle şeyleri kizzzz..bende bugün dahileye ye gittim iyice yükselmiş o kadar ilaç içtiğim halde..dahada arttırdı doktor dozajı...duscegine değerim ilaç artıyor oda artıyor ne yapsam ki başka bir doktora mi gitsem sence canım..
teşekkürler sizleredeHayırlı hafta sonları..
Benim t4 referanstan düşük..tsh ise geçen ay 3.5 lardan 4.5 lara çıkmış bu ay..ama 20 temmuzda sağlık ocağında verdiğim kanda 2 lere düşmüştü...bu kadar oynama olurmu diye sormuş esim oynar demiş doktor..ilacı içtikten sonra düşmesi lazım madem dozunu artırıyor benimde biraz yüksek gördü t4 ü ilacımı biraz arttırdı bakalım sen en güzeli endokrin doktoruna git ben öyle yapıyorum dahiliyeye gitmiyorum esas endokrinlerin uzmanlık alanı troid
Kuzum ne yapsan yaranamazsın.. Sen ne takıyon ya takma.. Bebeği düşün:) bak güzel günleri düşün.. Evet biz sevilmeyen geliniz:)) hiç te umrumda değil:) ama adam da ne yapsın annesi. Bırak artık didişmeyi de kocamla. Daha çok bebeği üzüyorsun kuzum o herşeyi hissediyor. Duyuyor:) kızçe kızçe güzel kısçe..Adama diyorum tmm ben kotu gelinsem madem görüşmesin kimsede gelmesin istemiyorum..lafta yatma kalkma is yapma demekle olmuyor..1haftadır uğramadı bile dedim..aramız 200 mt..taa burdan kaç vesait oburkune gitmiş börek yapmaya diyorum..ben koru oluyorum..siz olsanız ne yaparsınız kızlar ne dersiniz allah aşkına..onun ukala laflarına kimsenin bir cevap verdiği yok bugün de gerçekten dalga geçerek söyledim kadın da kapris tavan...resmen oburunu korumak değil de ne bu..uzak dursun herkes benden madem diyorum ben kötüysem bana sürekli dil bir karış cevaplar hazır..zaten içimde ki depresyonlar tavan yapmış durumda...korkularım i yenemiyorum..sürekli erken doğum kafamda...cevap vermeyerek hic birşey soylemeyerek kendime mi kızayım sonra..ciddi de söylemedim..kocamın da bu kadar savunma yapması artik tak dedirtiyor..geçen seferde böyleydi..ben istiyorumki o zaman eşimde çeksin elini ayağını baksın benle yasantisina..benle mutluluğu nu düşünsün..bu annesi nin kızgın olması hakkini veriyor mu ona..senelerce altlı üstlü boyle kapris tavır çektim kadından..ben mi yanlış düşünüyorum..yemin ediyorum kendimi öldürmeyi düşünüyorum artik o derece bunaldim...benimki tavır koysun istiyorum...bana diyorki oburkune yapmadığını nerden biliyorsun diyor..görüyorum dedim..karida ukalalık tavan kimse bozmuyor terslemiyor...saygısızlık en üst safhada..kayınpederimin yanında got bok filan diyor ben bazen ağzımdan argo birşey kacsa kocam dürter yada benim ağzımda yarim kalır laflar ben farkedip susarım..çekip gidesim var yemin ediyorum..çok mutsuzum...birde herşeyin sebebi benmisim ben dusuncek şey bulamiyormusum...herkes yapcağını yapıyor...ben üzülünce ağlayinca yada cevap verince gene kotu oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?