Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kaderim baq iyi olsam hic usenmicem sacini basini yolmaya gelcem birak sunlari artik gelmesinler salla gitsin sejinde yarin birgun yuzlerine vurmaya gerekcen olacak hicc adamlada kavga edipte bebisini kendini yipratma artik.bak bana kendi alemimdeyim vala 3 eltim var 1 goruncem var 6.ayima giricem daha evime adim atmadilar bugun esimi ariyorlar hic yazliga davet etmiyonuz diye yuzsuzluk yapiyolar oda dediki eger ki gelirsem seval hem beji bosar hemde sizi dedi kovalar hic kadini aramadiniz bile.dedi cunku ben baya doldurdum :)) eger ki kocamda yanimda olmazsa inan hic umrumda deil benimde onlari arayip sormamak isime geliyo vala :)))

İNSÜLİN TAHLİLİNDEĞERİ KAÇ CANIM MERAK ETTİM NORMASL DEĞER KAÇKİ SELAMLARR

Kızlar yaaa...nerde benim arkadaşlarım..çok bosluyorsunuz formu çooookkk...
@fulya3535 @_ksk_ A akati35 @aras35 kecozz nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz..@daisyp ve Elpisksk yazıyor hep....

selam kızçeler nasılsınız?

uzuuunnnca bir zamandır nete giremedim. telefonum bozuk falan baya teknolojiden uzak kaldım. bu arada neeler mi oldu? ikili tarama testi yapıldı. sonuç iyi çok şükür. onun haricinde bebekler büyüyor allahın izniyle. cinsiyetlerini göstermiyorlar henüz. 27 ağustosta bi kontrol var ozaman belki görünür. ben evde devamlı yatıyorum. doktor raporumu 1 ay daha uzattı. halsizliğim şiddetli bir şekilde devam ediyor. uykulara doyamıyorum... işte öylee...
sizden ne var ne yok?

ARKADAŞLAR BİRŞEY SORUCAM DÜN AKŞAM FOX HABERDE TÜP BEBEKTE YENİ BİR YÖNTEMLE BAŞARI ARTOIYOR HABERİ VERMİŞLER İZLİYEN OLDUMU

İNSÜLİN TAHLİLİNDEĞERİ KAÇ CANIM MERAK ETTİM NORMASL DEĞER KAÇKİ SELAMLARR
insülin 18.69 referans değer 2,60 ---- 24,90 arası olmalı bu normal çıktı fakat tokluk insülin direnci yüksek

insülin tokluk 41,33 referans değer 0,00 ---- 30,00 arası olmalı birde şu tahlil var

HOMA-IR indeksi 4,29 referans değer 0,00 -- 2.70 arası olmalı bir de bu yüksek

ne güzel canım maşallah aman herşey yolunda olsun sen ve bebekler iyi olun bizim yeterle biz bildiğin gibi her şey aynı bir değişiklik yok çok şükür :)

Bende evdeyim hic bir şey yaptığım yok valla....sayılı gün cabuk geçer derler ama hic geçmiyormuş...

Karnım sert bugün hic keyfim yok kızlar yaa...kendimi çok iyi hissetmiyorum...tas gibi mübarek...kasılmış gibi...

Normal canim merak etme bende sirf bu yuzden gecen aramistim dk ru rahim buyudugu icin baglar geriliyormus buda bize agri veya sertlik olarak geri donuyormus..
İnşallah canım yaaa..O kadar çok doktora gittik ki artik arayıp sormak bile istemiyorum..eski doktor pek bi rahat biliyorsun..yenisi hatırlar mı çok yoğun bir doktor..öyle iste...

İnşallah canım yaaa..O kadar çok doktora gittik ki artik arayıp sormak bile istemiyorum..eski doktor pek bi rahat biliyorsun..yenisi hatırlar mı çok yoğun bir doktor..öyle iste...
Bugun baktin olmadi istersen sansini dene hatirlamasa bile sikayetini belirtirsin oda neden kaynaklandigini aciklar tatlim.bende stresli uyandim bugun karma karisik ruyalar gordum rruyamda arabayi otoparka birakiyorum araya araya deli oluyorum en sonunda buluyorum ama ruyayi tam hatirlayamiyorum.gunumde geldikce stres basiyo p.tesi sabahtan pediatri kardiyoloji oglen ayrintili fetus tarama var kalbim simdiden sıķışmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…