Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Sorun yoktur canım merak etme..benimki de geçen gün detaylı taramada kalp ekosu nu çekti..rüyalar çok etkiliyor demi yaa..ben de geçen gün akvaryumdan baliklarımızın hep düştüğünü gördüm..ben elimle alamiyorum eşime söylüyorum nolursun al diye yerlerden hep balıkları toplayıp toplayıp akvaryuma atıyor gene düşüyor sonra..aman iste rüya :))))

Dun kendi kendime dusunmustum ruya gormuyorum galiba uuzn zamandir yada hatirlamiyorum diye gece de gorunce sabah sabah som agizliyim dedim kendime..bi atlatsam bakalim p.tesiiyi hayirlisiyla nefes alicam rahatca..

Dun kendi kendime dusunmustum ruya gormuyorum galiba uuzn zamandir yada hatirlamiyorum diye gece de gorunce sabah sabah som agizliyim dedim kendime..bi atlatsam bakalim p.tesiiyi hayirlisiyla nefes alicam rahatca..
Hakikaten kendi kendine...uyku düzenin nasıl çokmu uyuyorsun..bir yerde okumuştum bu aralar çok fazla uyuyamadıgimiz için rüyaları daha çok hatırlarmışız ..

Hakikaten kendi kendine...uyku düzenin nasıl çokmu uyuyorsun..bir yerde okumuştum bu aralar çok fazla uyuyamadıgimiz için rüyaları daha çok hatırlarmışız ..
11 bilemedin en gec 12 de uyumus oluyorum gece fix 2 veya 2.30 lavobo ihtiyaci kaldiriyo.sabahta 8 de uyaniyorum gunduz hic uyku yokk.birde.cok donuyorum gece bacagimin arasinda bir yastik bi sag bi sol benimle :)))

11 bilemedin en gec 12 de uyumus oluyorum gece fix 2 veya 2.30 lavobo ihtiyaci kaldiriyo.sabahta 8 de uyaniyorum gunduz hic uyku yokk.birde.cok donuyorum gece bacagimin arasinda bir yastik bi sag bi sol benimle :)))
Gece donmelerden iste tam uykuya geçiş olmadığı için gördüğümüz rüyalar daha net hatirlaniyormus...

Kızlar kaynanam geldi bugün..bir çeşit yemek yaptı gitti..adamın pantolonlar duruyor...hakkini yetmeyeyim birde beyazlarımı asti...

Deseydin yaa havami ruzgarlandi yolu nasil buldun diye
Kocam buldurdu...kendi bulmaz ki..mutfak tezgahinı gorcen canım insan hic mi silmez bezle?? su içinde dogradiklari tezgahın üstünde kalmış ..bez var deterjan var...isteksiz yapıyor..dun annem yaptı baya ütü..kurumayan lar vardı bugün kaynanan yapsin dedi..katladı koydu kenara anama kaldı gene ütüler :)))))

ah ahh insani cildirtir boyleleri cnm sabret

Hersey karsilikli canimcim gun gelecek devran donecek kaygana hatun hep boyle dinc kalmayacak kucuk gelincik ona o zaman borekcikler yapar isteksiz isteksiz :))))

Güzel anneler ve anne adayları.. Nasılsınız? Ben yine regly olmayı bekliyorum.. Regly olunca herşey belli olacak. Bakalım:) hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…