Sorun yoktur canım merak etme..benimki de geçen gün detaylı taramada kalp ekosu nu çekti..rüyalar çok etkiliyor demi yaa..ben de geçen gün akvaryumdan baliklarımızın hep düştüğünü gördüm..ben elimle alamiyorum eşime söylüyorum nolursun al diye yerlerden hep balıkları toplayıp toplayıp akvaryuma atıyor gene düşüyor sonra..aman iste rüya :))))Bugun baktin olmadi istersen sansini dene hatirlamasa bile sikayetini belirtirsin oda neden kaynaklandigini aciklar tatlim.bende stresli uyandim bugun karma karisik ruyalar gordum rruyamda arabayi otoparka birakiyorum araya araya deli oluyorum en sonunda buluyorum ama ruyayi tam hatirlayamiyorum.gunumde geldikce stres basiyo p.tesi sabahtan pediatri kardiyoloji oglen ayrintili fetus tarama var kalbim simdiden sıķışmaya basladi
Dun kendi kendime dusunmustum ruya gormuyorum galiba uuzn zamandir yada hatirlamiyorum diye gece de gorunce sabah sabah som agizliyim dedim kendime..bi atlatsam bakalim p.tesiiyi hayirlisiyla nefes alicam rahatca..Sorun yoktur canım merak etme..benimki de geçen gün detaylı taramada kalp ekosu nu çekti..rüyalar çok etkiliyor demi yaa..ben de geçen gün akvaryumdan baliklarımızın hep düştüğünü gördüm..ben elimle alamiyorum eşime söylüyorum nolursun al diye yerlerden hep balıkları toplayıp toplayıp akvaryuma atıyor gene düşüyor sonra..aman iste rüya :))))
Hakikaten kendi kendine...uyku düzenin nasıl çokmu uyuyorsun..bir yerde okumuştum bu aralar çok fazla uyuyamadıgimiz için rüyaları daha çok hatırlarmışız ..Dun kendi kendime dusunmustum ruya gormuyorum galiba uuzn zamandir yada hatirlamiyorum diye gece de gorunce sabah sabah som agizliyim dedim kendime..bi atlatsam bakalim p.tesiiyi hayirlisiyla nefes alicam rahatca..
11 bilemedin en gec 12 de uyumus oluyorum gece fix 2 veya 2.30 lavobo ihtiyaci kaldiriyo.sabahta 8 de uyaniyorum gunduz hic uyku yokk.birde.cok donuyorum gece bacagimin arasinda bir yastik bi sag bi sol benimle :)))Hakikaten kendi kendine...uyku düzenin nasıl çokmu uyuyorsun..bir yerde okumuştum bu aralar çok fazla uyuyamadıgimiz için rüyaları daha çok hatırlarmışız ..
hadi bakalım anasına babasına vatanına hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahmrb kizlar formun erkek bebisi bizden hadi hayirlisi
Gece donmelerden iste tam uykuya geçiş olmadığı için gördüğümüz rüyalar daha net hatirlaniyormus...11 bilemedin en gec 12 de uyumus oluyorum gece fix 2 veya 2.30 lavobo ihtiyaci kaldiriyo.sabahta 8 de uyaniyorum gunduz hic uyku yokk.birde.cok donuyorum gece bacagimin arasinda bir yastik bi sag bi sol benimle :)))
amin cnm inslhhadi bakalım anasına babasına vatanına hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Günaydın canım...İŞYERİNDEN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın canım :)İŞYERİNDEN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Deseydin yaa havami ruzgarlandi yolu nasil buldun diyeKızlar kaynanam geldi bugün..bir çeşit yemek yaptı gitti..adamın pantolonlar duruyor...hakkini yetmeyeyim birde beyazlarımı asti...
Kocam buldurdu...kendi bulmaz ki..mutfak tezgahinı gorcen canım insan hic mi silmez bezle?? su içinde dogradiklari tezgahın üstünde kalmış ..bez var deterjan var...isteksiz yapıyor..dun annem yaptı baya ütü..kurumayan lar vardı bugün kaynanan yapsin dedi..katladı koydu kenara anama kaldı gene ütüler :)))))Deseydin yaa havami ruzgarlandi yolu nasil buldun diye
Kansızlık çıkmış bende yaaa...sen ferro sanol kullaniyomuydun canım..Deseydin yaa havami ruzgarlandi yolu nasil buldun diye
ah ahh insani cildirtir boyleleri cnm sabretKocam buldurdu...kendi bulmaz ki..mutfak tezgahinı gorcen canım insan hic mi silmez bezle?? su içinde dogradiklari tezgahın üstünde kalmış ..bez var deterjan var...isteksiz yapıyor..dun annem yaptı baya ütü..kurumayan lar vardı bugün kaynanan yapsin dedi..katladı koydu kenara anama kaldı gene ütüler :)))))
ben maltofer diye bir ilaca basladim cnm 4.aydan itibaren kan hapina baslaniyormus hamileligin ilerleyen donemlerinde kan degerleri dahada dusuyomusKansızlık çıkmış bende yaaa...sen ferro sanol kullaniyomuydun canım..
İlk defa,duydum bu ilacı kan ilacı mi canım buben maltofer diye bir ilaca basladim cnm 4.aydan itibaren kan hapina baslaniyormus hamileligin ilerleyen donemlerinde kan degerleri dahada dusuyomus
Hersey karsilikli canimcim gun gelecek devran donecek kaygana hatun hep boyle dinc kalmayacak kucuk gelincik ona o zaman borekcikler yapar isteksiz isteksiz :))))Kocam buldurdu...kendi bulmaz ki..mutfak tezgahinı gorcen canım insan hic mi silmez bezle?? su içinde dogradiklari tezgahın üstünde kalmış ..bez var deterjan var...isteksiz yapıyor..dun annem yaptı baya ütü..kurumayan lar vardı bugün kaynanan yapsin dedi..katladı koydu kenara anama kaldı gene ütüler :)))))
Ilk 14 hafta kullandim canim ferro yu sonra biraktirdi dk bidahada bisi demedi.Kansızlık çıkmış bende yaaa...sen ferro sanol kullaniyomuydun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?