Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hersey karsilikli canimcim gun gelecek devran donecek kaygana hatun hep boyle dinc kalmayacak kucuk gelincik ona o zaman borekcikler yapar isteksiz isteksiz :))))
Ben her zaman diyorum ki herkes ektiğini biçecek..kendisi kolu kırıldığında babanne bakamam ben çağır annenleri demiş..durur durur bunu söyler...ama kendinin de pek farkı yok..kafasına estiği gibi yapcak...benim annem çocuk yapın yaşınız geçiyor hic demedi ama kaynanam çok demiştir..keyfi bilir..bir yemek yaptı gitti iste..oturdu oturdu durdu...yemekte pismemış zaten :))))))

Ilk 14 hafta kullandim canim ferro yu sonra biraktirdi dk bidahada bisi demedi.
Fuat hoca ilerki haftalarda başlıyor kansızlık dedi..simdilik iyi demişti geçen hafta ama önlem amaçlı başlayalım demişti ..ferro demir ilacı mi kan ilacı mi..bu hafta baya düşmüş kan değerlerim..sen de baktır mutlaka..ferro verdiği için geçen hafta eşime hemen al dedim...

Güzel anneler ve anne adayları.. Nasılsınız? Ben yine regly olmayı bekliyorum.. Regly olunca herşey belli olacak. Bakalım:) hakkımızda hayırlısı..
Güzel anne olucak arkadaşım..sıcakta boğuşmaya devam...inşallah senin hamile ligin güzel zamana denk gelicek..çok sıcak olmadan bebeğin kucağında olacak..olumlu düşün motivasyonunu yuksek tut...

Slm kizlar nasilsizniz herkes iyidir umarım ben zor gunler geciriyorum herkes gitti ve sanirim ben ancak algiliyorum bazi seyleri hic iyi degilim ve artk kendim cozemiyorum sorunlarimi bugun randevu aldim yarin psikiyatrist e gidicem insallah faydasi olur yoksa bilmiyorum nolucak..bu arada dun kontrole gittim regl 11 gun gecikti söktürücü verdi bakalim olurum Insallah.

arkadaşım yapma böyle kafanı dağıtacak bişeylerle uğraş yoksa kafamızı boşaltmazsak güzel sonuçlara ulaşamayız yapma

Stres olduğun için herhalde canım vücut tepki verdi..kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap..biraz da salma ama kendini..bu forumda en güçlü en pozitif ksk yi görüyorum çok dirayetli çok dirençli maşallah..hepimizin ondan fikir alması lazim..korkularını yenmek için kafani dağıtmak için bir iki uğraş yapsan kafani dagitcak..ben evden çıksam yapacağım birşeyler de bu stres bu sıkıntı da çok kotu biliyormusun artik...allah yardımcın olsun..havalar daha çok sıcak malesef toplanalım diyeceğim ama nefes alamiyorum dışarda..keske daha fazla yapabileceğim birşey olsa..

sitres vücudu çok geriyor ve başka bir yerden patlak veriyor evlendiğim yıllar bende herşey kafama takıyordum başımda bir kaynana 2 elti vardı haaa hala bir kaynana ve 1 elti var bunlarla uğraşıyorsun herkes dır dır bişey söylüyor bilirsin yeni evlisin düğün muhabbetleri hiç bitmez gerçe 15 yıl oldu hala bitmiyor :)) sitresten sıkıntılardan içe atmaktan şiştimde şiştim sonra ne oldu o sıkıntılar bana troid ve kilo olarak geri döndü heleki başında seni anlamayan bir eşinde varsa çok ama çok zor bana hep pireyi deve yapıyorsun herşeyi sen kendin kafanda büyütüyorsun derdi bende pisikyatrislere gittim anlatıyorsun rahatlıyorsun ağlıyorsun ama ordan çıkıp eve gelince herşey yine aynı baktım böyle olmuyor bir yandan troid tedavilerim sürüyor ama bu süreçte ben kendimi toparlayana kadar 7 yıl geçti herşey benim için bitmişti diyordum tamam artık bu kilolardanda kurtulamıyorum eee hastalık desen etrafındakileri görüyorsun kaç sefer atom almışlar bakalım ben kaç sefer alıcam piskolojim alt üst olmuştu 2013 te artık herşey çok farklı olmalıydı kendi kendime öyle dedim bebek fikri tedavi olma olasılığı bile aklıma gelmiyordu artık çünkü rahatsızlığım yüzünden aldığım kilolar alıp başını gidiyordu düşünsenize normal bir tartı bile sizi tartmıyordu pisikyatri ilaçları bile fayda vermiyordu kafada bitmediği sürece silkelen ve kendine gel artık dedim obezite doktoruyla işe başladım sebebler araştırıldı diyet ve sporla kilo vermeye başladı ve birgün bir baktımki bebek için tüp bebek tedavisindeydim bu benim için hayal olmaktan bile çıkmıştı hayatımda yanii anlıyacağınız ben fazla uzatmayayım benim hikayem çok uzun anlat anlat bitmez 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisinden sonra yine kilo aldım yaklaşık 20 kilo ama yine sabırla vermeye çalışıyorum rabbim ne yazdı bilmiyorum o annelik heyecanını banada yaşatacak mı bilmiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum rabbim herkese geçicek dert versin bugünlerimizi bizlere aratmasın kızlar sakın ama kendinizi hiçbirşey ve hiçbirkimse için yıpratmayın sana senden başka dost yok çünkü hiçbirinizi tanımıyorum ama iyiki bir tesadüfle gezerken bu forumu bulmuşumve sizlerle tanışmışım sizleri seviyorum kendinize ve hamişlerimiz bebişlerimize iyi bakın

Benim tek öğrendiğim psikolog lardan beklentin olmayacak insanlardan..kocam da olsa kardeşinde anan da...beklenti karşılanmayınca daha çok demoralize olup daha dibe vuruyorum...hheeee ne kadar başarılıyım ayrı konu...yaa şikayet etmeyeceksin ettikçe devamı geliyor yada çekip gideceksin..malesef erkeklerin çoğu anlayışsız...senin hikayeni okuyunca dediğim gibi caba na hayran kaldım..sen gibi olsaydım ne kadar dayanırdım..nerde pes ederdim bende bilmiyorum...yaşadıklarımdan pes ettiğim zamanlar oldu bu dünyadan çekip gitmek istedigim...ama olmadı maalesef...bazen şükretmeyi unutuyorum evet çok romantik çok tatlı dilli çok anlayışlı çok supriz yapan biri değil...beklentime gore çok eksiğim var eşimden yana...belli bir zamandan sonra zaten alışkanlık oluyor istediğin kadar anlaşmazlık olsun..gene de insan azcik geç gelince merak ediyor aksam yattiginda yanında horlamasini arıyorsun..dediğim gibi alışkanlık büyük ihtimalle..umarım sabrının dirayetinin mükafatını en güzel şekilde alırsın canım..benim kaynana da dun ne dese bütün gun telf elinde maşallah...napayım diyorum burda benim gibiler var birbirimize destek oluyoruz...dışarı cikmiyorum gelen gidenim yok öyle muhabet edip kafa dağıtacağım..bütün gün tv de tekrar programlar...ahşap boyama yapsam zararlı kokusu..telf da zararlı ama cevremde de bilmem kaç tane wifi var millette...herkes konusuyor iste kafasına gore...insanlar empati kurabilse belki herşey daha kolay olacak...ama malesef herkes artik ben diyor...sadece kendi egomuzu tatmin etmek var...babam emekli öğretmen ama gel gör ki çok mu anlayışliydi...hayır...okumuş dersin demi...çocuktum ağzım burnum darmadağan dövdüydü beni..annem kaç kez dövüldü gözümün onunde...kaç kez boşanmaya kalktılar her sene sonra eve geri geldik hep ananemler geri gönderdi...18 yaşına kadar hic sevgilim olmadi...bu kadar korkuyordum babamdan...ünv de eşimle tanıştık izmire beraber gelip gittik saatlerce muhabet edebilirdik dinlerdi o zaman beni..kapıldım evlendik iste...çok fena eziyet te yaptım bana ne kadar katlanacak diye...aklım sıra hep onu ölçtüm..nişanı attim...bu arada nisanliyken birkez is çıkışı annesine uğradım ille çağırmıştı esim yoktu bile evde ondan bile babam uzerime yürüdü..aman neyse iste hepsi geldi bitti...hala daha bbm güvenmiyor bana...annemle bbm boşandı biz nisanliyken evden ayrıldık valiz elimizde kalcak yer aradık hep onda bunda kaldık ...tek derdim ananemlere gitmemekti biliyorumki annemi sucluycaklar gene eve geri donulecekti...simdi mallar yüzünden ortak hesap açalım kiraları avukat toplayacak kiracılar bizi savsakliyor..bbm ortak hesap açmazmış..annem parayı çekermiş ...bende yetki olcak dedim..sende çekersin anan gibi dedi..bende dayanamayıp g.tüm çatlıyor evden dışarı çıktığın yok benim dedim...ne para çekmesinden bahsediyorsun dedim kapattım suratına telf u...artık bbm da olsa tahammül edemiyorum...bana zarar vercek insan bbm olsa dahi sınır çizerim..onun için esim de ailesi ile ilgili zorlamasın istiyorum elti ile görüşmek zorunda değilim..ama nedense ailecek anlamiyorlar...çok zor valla insanlar la uğraşmak bbn bile olsa çok zor...allah yardımcım olsun seninde canım...inşallah mükafatını alırsın...bu kadar güçlü olma nin karşılığını rabbim sana tez vakitte yaşatsın..sen zaten başarının büyük kısmını göstermişin...umarım en güzel şekilde finale de kavuşursun....ben de bu forumda olduğum için çok mutluyum...nasıl bulduysam bu formu...hepiniz tüp bebek sürecinde bana yardımcı oldunuz..sorularima koşulsuz cevap verdiniz...bana akil verdiniz...destek oldunuz...hepinize çok tesekkur ederim...iyiki varsiniz canım arkadaşlarım...her ne kadar yüzyüze tanışamasak ta...bir araya gelip muhabet edemesek te hepimiz burda bir aradayız ...hepiniz ayrı ayrı çok değerlesiniz...

İnşallah yaa olsun artik yeter bekledigimiz
Olucak canım..hepimiz anne olacağız...tüp bebek bir basamak..hamilelik bir basamak biliyorsunuz..hepsi ayrı ayrı basamak..teker teker hepimiz o merdivene başlayıp sonunu getireceğiz...önemli olan merdivenin tepesindeki kapıya ulaşmak..hepimiz o kapıyı açıp içeri gireceğiz....

Dun gece bir kitap okumaya başladım..kuzen almıştı da canım istemiyordu okumak bir türlü....iki psikolog yazmış uygulamalı yöntemler var...kitabin adi hayati yeniden keşfedin...yatarken uygulamaları yapamıyacağım için okumayı bıraktım testler sorular filan var...ama çok ta akıcı örneklerle başlamış adamlar hastaları ni anlatıyor problemlerini kaç kez başka psikolog lara gitmelerine rağmen sonuç alamamış hastalar daha sonra bu doktorların yöntemleri ile korkularından problemlerinden kurtulmuş...inşallah bende faydasını görürüm..

Ahhhh kizlar ahhh hangi derdimi anlatayim disariya gezme harici evden cikmiyorum kimseyi gormek konusmak istemiyorum yaklasik 1 yildir uykumdan bogularak uyaniyorum nefesim kesiliyo hicbirseye tahammulum yok cevremdekileride kiriyorum hayattan asla zevk almiyorum baskalarina bakiyorum rahat halleri beni cileden cikariyo neden diyorum neden ben boleyim bi ugras bulamiyorum cunku icemden gelmiyo cok cabaliyorum ama birden hersey bitiyo zaman duruyo sanki size anlatmadigim anlatamadigim cok zor seyler yasadim...gec kalmis bi terapi olucak bu bnm...herkes dr git diye yalvariyo bende dedim kendime sanirim son raddeye geldim

Kuzum herkesin anlatamadığı sıkıntıları vardır bunu unutma...bunu seni ikna etmek için söylemiyorum..kendi adıma söylüyorum...ben kaç kez intihar ettim..anlattıklarım buz dağının görünen yüzü bir o kadar da derinlerde anlatamadiklarim var...kime söylesem hak vermedikleri şeyler...biliyorum çok zor ama bir yerden başlaman gerek kendini boyle hissederim ilk önce ben diyorsan ilk önce sensin bunu unutma..gerisi sonra gelecek sen iyi oldukça olması gerekenler zamanla olucak...hayata tutunma sebebim olduğu için anne olmak istedim...biliyorum bencil ce ama...neyseee bir gün tanışırsak uzun hikaye...ama sadece sunu unutma ilk önce SENSiN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…