Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım benim yaaa işte bak hepimizi tek tek dinlesek neler çıkıcak içimizden rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla bebeğin kucağında olsun büyüdüğünü sana hayırlı evlat olduğunu göresin ne yapalım evet belli bir süreden sonra evlilik alışkanlığa dönüyor yinede rabbim onların yokluğunu biz aratmasın alıştık :)))

eğer kendini sınırda hissediyorsan muhakkak daha fazla ihmal etme ve git deprosyondan ilk anda dönüşler kolay fakat tekrarlayan durumlar çok ciddi oluyor biz bir arkadaşımızda yaşadık bunu kendini düşün kaderin dediği gibi ilk önce SEN...

SIKMA CANINI BU GÜNLERDE GECECEK E SONUÇTA ÖMRÜMÜZ BİTİYOR DEĞMEZ CANIM

Arkadaşlar daha önceden İstanbul'da Brüksel Tüp Bebek Merkezinde yaptırdım. Başarısız oldu. Şimdi ise İzmir'de araştırıyorum iyi bir doktor iyi bir merkez. İrenbe Kaan Bozkurt hakkında bilgisi, önerisi olanlar yazabilir mi? Bir an önce karar vermem gerekiyor...

Vala canim bu bence artik sans isi gibi geliyor.kaderim ist da yaptirdi brukselde ilk denemesi ve tuttu.ben kaan bozkurtta yaptirdim 2 denemede negatif..gerisi senin dusuncelerine kalmis artikk...

Sana brukseli kim önerdi canım..ben de orda yaptırdım da..

Iyiyiz canim cok sukur..dun mide agrisi ve bas agriisndan kivrandim bugun cok sukur iyiyim.izmire donduk bugun annemdeyim eve gecmedim asansor yok bendede annemde dinlenicem bugun.sende ne var ne yokk iyisin dimi?
Kuzum yaa geçmiş olsun..çıkma çıkma zorlama kendini..sırtım ağrıyor yatmaktan nolcak...dun gece benim de karnım çok ağrıdi ağrıyla uyumuşum

Kuzum yaa geçmiş olsun..çıkma çıkma zorlama kendini..sırtım ağrıyor yatmaktan nolcak...dun gece benim de karnım çok ağrıdi ağrıyla uyumuşum
Vala bu agrilarla be yapcaz bilmiyorum canim..sogan peynir ayran yogurt resmen dusmanim oldu dayanamiyorum yiyorum ama mide oan basliyor agrimaya bu yasima geldim mide agrisi ne bilmezdim..bebekler buyudukce baski yapiyorlar buda bize agri olarak geri donuyor

Birde ne diycem ben sana agustos-eylul topigi var hic giz attiinmi bilmuyorum hemen hemen hepsi erken dogum yapmislar hep 36 haftayi dolduran girmis sezaryana.

Sut ile yoğurt beni de maf ediyor...soğan niye canım soğan niye yiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…