Ben kasim aralık ocak şubat orda takiliyorum...hepimiz tüp bebek le hamileyiz..tabi daha,doğum yok hic birimizde...sen 2015 te doğum yapacak olanlar mi bunlar agustos ama günü beklenmemis...Birde ne diycem ben sana agustos-eylul topigi var hic giz attiinmi bilmuyorum hemen hemen hepsi erken dogum yapmislar hep 36 haftayi dolduran girmis sezaryana.
Canim efa2000 ben kan sulandiriyor diye iciyorum. Cunku benim kan pihtilasmam var. O yuzden eczaci tanidigimiz verdi.. kaan hocaya sordugumda kullan faydasi var zarari yok dedi..adını sorabilirmiyim ne faydası varmış merakta etiim canımcım
Canim ben kaan beye gidiyorum. Daha transfer gerceklesmedi.. bakalim hakkimizda hayirlisi. Suanlik cok memnunum.Arkadaşlar daha önceden İstanbul'da Brüksel Tüp Bebek Merkezinde yaptırdım. Başarısız oldu. Şimdi ise İzmir'de araştırıyorum iyi bir doktor iyi bir merkez. İrenbe Kaan Bozkurt hakkında bilgisi, önerisi olanlar yazabilir mi? Bir an önce karar vermem gerekiyor...
Eskiden cok kitap okurdum suan kendimi taniymaz haldeyim biliyorum o kitabi ..dr banada 2 kitap ve film onerdi insallah fayasini grurum ayrica kasim aralik gibi diyordum ya tekrar tup icin onuda 2ay daha erteleyebilirmisin dedi kabul ettim bakali hayirlisi ben beynimi aklimi toparlamadan hicbisey olamicak bunu anladimDun gece bir kitap okumaya başladım..kuzen almıştı da canım istemiyordu okumak bir türlü....iki psikolog yazmış uygulamalı yöntemler var...kitabin adi hayati yeniden keşfedin...yatarken uygulamaları yapamıyacağım için okumayı bıraktım testler sorular filan var...ama çok ta akıcı örneklerle başlamış adamlar hastaları ni anlatıyor problemlerini kaç kez başka psikolog lara gitmelerine rağmen sonuç alamamış hastalar daha sonra bu doktorların yöntemleri ile korkularından problemlerinden kurtulmuş...inşallah bende faydasını görürüm..
Nereye gittin kuzum memnun kaldım mı doktordan..genç mi yasli mi..benimde çok ihtiyacım var evde iyice içime kapanıyorum...ilk önce sen sin canım..sen ne kadar sağlıklı iyi olursan hayatin daha kolay olur mutlu geçer..bende git cem olmucak böyle...istediğim kadar kadın doğumcuya gideyim içimdeki vesvese kadın doğum doktoru ile geçmiyor...benden kaynaklaniyor...Eskiden cok kitap okurdum suan kendimi taniymaz haldeyim biliyorum o kitabi ..dr banada 2 kitap ve film onerdi insallah fayasini grurum ayrica kasim aralik gibi diyordum ya tekrar tup icin onuda 2ay daha erteleyebilirmisin dedi kabul ettim bakali hayirlisi ben beynimi aklimi toparlamadan hicbisey olamicak bunu anladim
Bulundugum yerde menemen de cnm omer akay cok iyi yorumlar var hakkinda izmirden gelen hastalarida cok bakalim hayirlisi cnm memnun kaldim gec bi dr ama cok relax cok direndim ben gitmemek icin iyi olcak sanirim ole hissediyorumNereye gittin kuzum memnun kaldım mı doktordan..genç mi yasli mi..benimde çok ihtiyacım var evde iyice içime kapanıyorum...ilk önce sen sin canım..sen ne kadar sağlıklı iyi olursan hayatin daha kolay olur mutlu geçer..bende git cem olmucak böyle...istediğim kadar kadın doğumcuya gideyim içimdeki vesvese kadın doğum doktoru ile geçmiyor...benden kaynaklaniyor...
Uzak kuzu bana yaaa...hayatta getirmez huysuz kocam oraya hele ki psikoloji için :)))) ona gore gereksiz önemsiz..ben de internetten buca da psikolog diye baktım bir adam var millet çok iyi yorumlar yapmış ona mi gitsem acaba aramadım gerçi...benim eski doktorum ege de prof tu..muayenesi de kol gibiydi psikiyatrist ti..en son 280 mi 300 mu neydi hatırlamıyorum valla...Bulundugum yerde menemen de cnm omer akay cok iyi yorumlar var hakkinda izmirden gelen hastalarida cok bakalim hayirlisi cnm memnun kaldim gec bi dr ama cok relax cok direndim ben gitmemek icin iyi olcak sanirim ole hissediyorum
Agustos eylulde dogum yaoacak anne adaylari canim ben daha onceki hamilelikten takip ediyordum oyle dikkatimi cekti.[/QUOTE]Ben kasim aralık ocak şubat orda takiliyorum...hepimiz tüp bebek le hamileyiz..tabi daha,doğum yok hic birimizde...sen 2015 te doğum yapacak olanlar mi bunlar agustos ama günü beklenmemis...
2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....
Forumun adi canım
Haklisin cnm uzak cok bende kararsiz kaldm alsancakta vardi aklimda ama burasi oldu yakin diyeUzak kuzu bana yaaa...hayatta getirmez huysuz kocam oraya hele ki psikoloji için :)))) ona gore gereksiz önemsiz..ben de internetten buca da psikolog diye baktım bir adam var millet çok iyi yorumlar yapmış ona mi gitsem acaba aramadım gerçi...benim eski doktorum ege de prof tu..muayenesi de kol gibiydi psikiyatrist ti..en son 280 mi 300 mu neydi hatırlamıyorum valla...
Kafayı yicem evde bütün gün mal gibi yatmaktan mal gibi tv izlemekten..dediğin gibi hic keyif almıyorum..annem bir suru utu yaptı kaç gündür oda da koltuğun üstünde yerleştirmek bile istemiyorum...Haklisin cnm uzak cok bende kararsiz kaldm alsancakta vardi aklimda ama burasi oldu yakin diye
Nolcak bizim bu halimiz kuzumKafayı yicem evde bütün gün mal gibi yatmaktan mal gibi tv izlemekten..dediğin gibi hic keyif almıyorum..annem bir suru utu yaptı kaç gündür oda da koltuğun üstünde yerleştirmek bile istemiyorum...
Bende bebeğim olunca herşey düzelecek zannediyordum ama olmuyormuş canım öyle..insanin içinde bitiyor galiba bazı şeyler..zaten hamilelik te çok sıkıntılı bir süreç...etraf ayni etraf...senin takıntılar ayni devam...değişen bir şey yok yani....doktor â hala karar veremedim biliyormusun...sabahattin her zaman gel diyor ama tahlil vs istemiyor...nasıl bazı şeyleri kontrol Etcek..benim doğum başladıktan sonra kıymeti yok...fuat daha temkinli yaklaşıyor gibi ama arasa gel vs demiyor ayda bir bakıyor...offff...adam ayrı dert her aksam soruyor karar vermedin mi diye...zaten mal gibi bütün gun evdeyim...temin makineye bulaşık yerleştirdim otur artik tamam diyor daha tezgahin ustu leş gibi...onu düşündüğü yok..tek dışarıyla bağım su telf internet..kalbim sıkışıyor ama kimse anlamıyor...ağlasam kızıyor anlayışla demiyor sarılıp öpüp koklamiyor...boğuluyorum artik....Nolcak bizim bu halimiz kuzumben sanki bebegim olsa herseyin yoluna girceni dusunuyorum ama iste en buyuk hatayi burda yapiyorum sen bnm gibi olma nolur bebegini dusun bak yolu yariladin ne guzel...
Ne kadar sikma kendini desemde faydasi olmucak biliyorum cunku herkes yasadigini biliyo ben esim konusunda rahatim sadece esimin ve ailemin zoruyla gittim doktora eger kendin cozemiyosan hic bekleme cnm elbet faydasi olur ben ole inanmak istiyorumBende bebeğim olunca herşey düzelecek zannediyordum ama olmuyormuş canım öyle..insanin içinde bitiyor galiba bazı şeyler..zaten hamilelik te çok sıkıntılı bir süreç...etraf ayni etraf...senin takıntılar ayni devam...değişen bir şey yok yani....doktor â hala karar veremedim biliyormusun...sabahattin her zaman gel diyor ama tahlil vs istemiyor...nasıl bazı şeyleri kontrol Etcek..benim doğum başladıktan sonra kıymeti yok...fuat daha temkinli yaklaşıyor gibi ama arasa gel vs demiyor ayda bir bakıyor...offff...adam ayrı dert her aksam soruyor karar vermedin mi diye...zaten mal gibi bütün gun evdeyim...temin makineye bulaşık yerleştirdim otur artik tamam diyor daha tezgahin ustu leş gibi...onu düşündüğü yok..tek dışarıyla bağım su telf internet..kalbim sıkışıyor ama kimse anlamıyor...ağlasam kızıyor anlayışla demiyor sarılıp öpüp koklamiyor...boğuluyorum artik....
Ben kendim gitmek istiyorum ama esim ve ailesi..hep karşı..hep sanki gidenler deliymis acizmis gibi düşünüyorlar..20 fun ege de psikiyatride yattım düşün..sadece doktorum kafa dinlemem için yatırdı..paralı kısmım da yatmıştım özel bölümünde..eşimin gelmesi yasaktı..kaçıp kaçıp giriyordu sonra sınır krizine soktu beni birgün..zarar vercem kendime diye çok beter ağır bir kliniğe gönderdiler beni...plastik çatal filan kullaniyorsun camlarda demir parmaklık...hapishane gibi görüş saati vardı yukarı da kimse çıkmaz sen aşağı inerdin gozetmenlerle..ortak wc banyo..bir odada bilmem kaç kişi..ayyy kafayı daha da yedim orda..çok anormal ler vardı...çok zordu benim için...allah oradakilere yardim etsin çok zordu orda olmak..doktor ilaç ta verse hemen esim annesi laf ederdi...çok ilaçlara yukleniyorsun...içme bırak deyip dururdu...içtiğim de mutluluk veren ilaç ti yani öyle yeşil reçete filan değil..ama gün geldi kaynanam da içti..demekki insanlar bazen bazı şeyleri gerçekten kaldıramıyor...hayatta yaşadıkları omuzlarına çok agir geliyor...ne güzel esin destek olmuş bu konuda sana...benimki nerdeee...tek dediği ben seni tanıdım taniyali ilaç iciyorsun doktora gidiyorsun bir faydasınida görmüyorsun...Ne kadar sikma kendini desemde faydasi olmucak biliyorum cunku herkes yasadigini biliyo ben esim konusunda rahatim sadece esimin ve ailemin zoruyla gittim doktora eger kendin cozemiyosan hic bekleme cnm elbet faydasi olur ben ole inanmak istiyorum
Ayy cnm bnm ne zor gunler gecirmissin buna ragmen esin neden anlamak istemiyo iste herkes farkli bnm ablamda gidiyo psikiyatrist e esi de ayni seyleri soyluyo giditosun bisey degismiyo diye benimki depresyon dedi dr onun takintilari cok panik bozukluk var sinirle bi gun kavga ederken ablam esine bak demis ben ilac kullaniyom ustume gelme sagim solum belli olmaz ayagini denk al diye :) o gunden sonra azda olsa korkmus sanirim :) gulermisin aglarmisin hale geldik rabbim sonumuzu hayir etsin sen bebisini dusun her kosulda lutfenBen kendim gitmek istiyorum ama esim ve ailesi..hep karşı..hep sanki gidenler deliymis acizmis gibi düşünüyorlar..20 fun ege de psikiyatride yattım düşün..sadece doktorum kafa dinlemem için yatırdı..paralı kısmım da yatmıştım özel bölümünde..eşimin gelmesi yasaktı..kaçıp kaçıp giriyordu sonra sınır krizine soktu beni birgün..zarar vercem kendime diye çok beter ağır bir kliniğe gönderdiler beni...plastik çatal filan kullaniyorsun camlarda demir parmaklık...hapishane gibi görüş saati vardı yukarı da kimse çıkmaz sen aşağı inerdin gozetmenlerle..ortak wc banyo..bir odada bilmem kaç kişi..ayyy kafayı daha da yedim orda..çok anormal ler vardı...çok zordu benim için...allah oradakilere yardim etsin çok zordu orda olmak..doktor ilaç ta verse hemen esim annesi laf ederdi...çok ilaçlara yukleniyorsun...içme bırak deyip dururdu...içtiğim de mutluluk veren ilaç ti yani öyle yeşil reçete filan değil..ama gün geldi kaynanam da içti..demekki insanlar bazen bazı şeyleri gerçekten kaldıramıyor...hayatta yaşadıkları omuzlarına çok agir geliyor...ne güzel esin destek olmuş bu konuda sana...benimki nerdeee...tek dediği ben seni tanıdım taniyali ilaç iciyorsun doktora gidiyorsun bir faydasınida görmüyorsun...
Günaydın canım..iyi fikir mis o yaaa :) hep gereksiz saçma öyle bir şey yok diye düşünüyorlar esim tarafı...ki Geçenler de yazdım o yazdığım bir parçası idi..kendim asmaliymisim ama olmuyor gerçekten keske olsa...o yüzden eşine çok saygı duydum demekki bazı şeyleri aşmış...erkekler bu konuda biraz fazla anlayissizlar...neyse önce SENSİN bunu unutma herşey zamanla sana iyi bir şekilde dönücek bak goreceksin...en son gittiğim doktorum beni kendisi bıraktı ben sana yetersiz kalıyorum seni kurtaramıyorum seni o kadar çok seviyorum o kadar çok kiyamiyorimki profosyonel yaklaşamıyorum başka hoca ya git dedi...ben de gitmedim başka bir doktora...senin paranı boşuna alıyormuş gibi hissediyorum dedi..bunu prof söyledi...başka arkadasınada gitmedim bir daha...bıraktım kendimi...reiki filan onlara yöneldim..bir ara baya iyiydim sonra tekrar aşağı çekildim...reiki yide bıraktım...bırakmasaydım...zaten simdi de evde olunca iyice kapandım içime...dun arkadaşlarını arıyor gelsinler diye..arama dedim kimseyi istemiyorum..gelen gelir gelmeyen gelmez..yalvarcammi insanlara..sen hamilesin diye gelmiyor o kız dedi..sanki dedim biri gelcek olsa benim pasta börek yapcak gücüm var...hazırlık yapabil cem sanki...dunaksam bir çeşit yemek yaptım ocak başında nefes alamadım resmen yaaa...o kadar halsizim ki...kansizliktan mı hamilelikten mi...geçen sefer pire gibiydim zip zip hayat doluydum..Ayy cnm bnm ne zor gunler gecirmissin buna ragmen esin neden anlamak istemiyo iste herkes farkli bnm ablamda gidiyo psikiyatrist e esi de ayni seyleri soyluyo giditosun bisey degismiyo diye benimki depresyon dedi dr onun takintilari cok panik bozukluk var sinirle bi gun kavga ederken ablam esine bak demis ben ilac kullaniyom ustume gelme sagim solum belli olmaz ayagini denk al diye :) o gunden sonra azda olsa korkmus sanirim :) gulermisin aglarmisin hale geldik rabbim sonumuzu hayir etsin sen bebisini dusun her kosulda lutfen
Tunaydin kuzum..sana da hayırlı pazarlar..benimki ofise gitti..ben evde tv imle başbaşa...:)))))))Kizceler hayirli pazarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?