Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Elpisksk canım yaaa...sende göbek ne alemde...benim göbek küçüldü sanki..evde tartı da yok..popom çok yayvanlasti esim bile diyor göbeğin küçüldü diye...annem de kız yaa ondan arkan yayvanlasiyor diyor...senin nasıl vücut şeklin..

Kiz popoya erkek top gibi gobek oluyo:)) normal canim:))

Vala canim sanki 2 gundur biraz daha buyudu gibi geriliyo gitgide oyle fark ediyom.ama dedigin gibi biriside ayni seyi bana soyledi karnim yanlara dogru gidiyomus arkadan almisim kiloyu oyle dedi..bende hayirlisiyla yarini atlatirsam benimkinj suruklucem biyerlere bisiler almam lazim artik daha bi corabimiz bile yok.benimde bacak la kasik bilgemde catlaklar olustu simdilik karnimda yok.

Hadi yaa..başladımı çatlaklar..günde ne kadar su içiyorsun..cildin susuz kaldığı için olabilir..daha çünkü sen ben kadar da kilo almadın..ben bi hastane çıkış takimi aldım birde 5 li penye badi..kocam bebek arabası ile anakucagini aldı...duşa girdim çıktım çok mu ayakta kaldım kasıklarım la sırtım ağrıyor çok fena yaaa...birde paspas yaptım sadece salonu bugün..inşallah birşey olmaz..söylesem başlıycak dirdirlanmaya benimki...

Suyu cok iciyorum canim ozellikle dikkat ediyorum cunku..en son yazlikta saglik ocagina gitmistim 71.5 olmustum simdi kac oldum bilmiyom artik.yoruldugun icin agri olmustur yat dinlen gecer dinlenince canim bosver yapma bisey lutfen esin gelince tutustur eline viledayi yapsin.

Bende yarin hastane cikislarini alayim diyorum bakalim nasip artik.bebek arabasinada bakicam begenirsem alirim buyuk ihtimal.sen nasil aldin arabayi ne renk aldin?

Hala geçmedi yaa..hem kasık bem sırt agrinca korkuyorum iste..kasıktan bele giden ağrılar iyi olmadığı için..bugün de bir sabah attı tekme gündüz pek duymadım...o süpürüyordu evi..ben de sadece mobilyaları çekmeden vileda yaptım zaten..yemeğinde yaptı pazara gitti..bulaşıkları yerlestirmedi...makine boşalacak...çamaşır ları attım makineye onlar çıkacak...annen gelince yarin boşaltır makineyi dedim..gelemez bu hafta günü var diyor..annemde annanem e yazlık tuttu oraya gitcekler zaten..

Bende yarin hastane cikislarini alayim diyorum bakalim nasip artik.bebek arabasinada bakicam begenirsem alirim buyuk ihtimal.sen nasil aldin arabayi ne renk aldin?
Bizim arabanın bagajı küçük diye çok travel sistem almadık canım..nuna pepp aldık arabayı mürdüm e benzer pembe anakucagini kırmızı aldik...araba bak bu..

Eklentiler

• 76a5fbea-3a07-4ffc-bf6a-8b616e6b098b_i-nuna-pepp.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 66
Baktin olmuyor acile git canim esinede soyleme bisey yaptim diye agrim var dersin duramiyorum dersin en azindan..allah askina gelse 1 saat bisiler yapsa gununumu engellicekmis hey allam yaa bu insanlar neden boyle benciler hep boyle saglam kalacaklarini dusunuyorlar ne olcam demiyorlar.arabanin modeli guzelmiss rabbim icini dolu dolu gezdirdigin gunlerinin resimlerinide gostersin inss..ben travel bakicam buyuk ihtimal 3 lu olanlardan falan..b3nde koyu mor veya bordo istiyorum bakalim bulabilecekmiyim.

Hastandedeyim canım solum la yazıyorum zor yazıyorum..serum takılacak sabah hoca bakcakmis bakalım

Hastandedeyim canım solum la yazıyorum zor yazıyorum..serum takılacak sabah hoca bakcakmis bakalım
Tamam canim yorma kendini gitttigin iyi olmus agrilarin azalir sabaha kadar.kizceye baktilarmi gordunmu sabah iyi haberini ver olurmu ben erken kalkicam behcet uza gidicem bende merak ederim seni.

Tamam canim yorma kendini gitttigin iyi olmus agrilarin azalir sabaha kadar.kizceye baktilarmi gordunmu sabah iyi haberini ver olurmu ben erken kalkicam behcet uza gidicem bende merak ederim seni.
Niyebehcet uz...kız iyidi kalp atışları vardı teyzesi..makineler cok iyidegil galiba zor seçtim kizi

Bilmiyomki dkrum oraya gonderdi eko icin sonra kendi dkruma gecicem.sen nasil oldun ins biraz dinmistir agrilarin
Kasılma bitti çok şükür canım..paleontolog geçen hafta kendisi çekti beni...ondan şaşırdım.daha karnımız da çocuk hastanesine götürüyor bunlar bizi...bende bugün çıkarım diye gece yarısı kimseyi çağırtmadim çok zormus refakatçi olmadan serumla...hicbir şey de yok ne çatal ne bıçak zar zor yedim kahvaltı...

Kiyamam yaa cok zor bilmemmi yalniz olmak bende ankarada yalnizdim ilk esimi almamislardi..neyse atlatttin cok sukur bunuda ne zaman cikarcak hastaneden bellimi? Sorma simdiden orayida gormus oldum cok kalabalikti ne cocuklar vardi bi gorsen benim sonuc iyi cikti cok sukur saat 1 de ayrintili var bakalim ozledim kizimi gormeyii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…