Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

çok geçmişler olsun sağlıkla bugün evine çıkarsın inşallah

Kaderim cok gecmis olsun cnm iyimisin simdi

GEBİŞLER NE OLUR BİZEDE DUA EDİVERİRİN BANA KSK YA BİZDE GEBİŞ OLALIM HAYIRLISIYLA BENİMDE YAŞ 38 1 DENEME NEGATİF

Hastanedeyken hoca geldi bir sıkıntım yoktu...çıkarken serumu çıkardılar..arabada geliriken gene başladı sırt ağrılarım...kesin yat dedi ordaki doktor bana...kanama su vshissedersen hocayı ara mutlaka dedi...beni iki kişilik odaya koydular..tv vardı buzdolabı vardı..ne güzelmiş 9 eylülün odaları dedim..çıkışta öğrendim özel odaymış orası...dun gece başkasına soruyordu hemşire tek kişilik çift kişilik özel odalar var diye..bana sormayınca benimki normal oda zanettim...birde odalar full dolu değilse yanina kimseyi yatırmıyorlar...odada tek başına sin yani...ayyy dun beni aldılar doğumhane ye iste goya yoğun bakim odası ama iki yatak var orda...yanında da bir hamile vardı...göbeği benden azcik büyük..benim çok idrar dolu olduğum görünce doktor git bir boşalt gel dedi..o sırada yanımdaki hamileye ultrasonla bakmaya başlamışlar...ben geldim yattım yatağa...doktor dediki 2800 gram...çüşş dedim...35 haftalık dedi..ohaa dedim kadının karni benden azcik büyük...koylu kızı gibi birşeydi...neyse doktor soruyor en son adet tarihin ne diye...ne dese beğenirsiniz...40 liydim ben dedi...kadın lohusa iken hamile kalmis...doktorun kim kim takip ediyor seni diyor cevap vermiyor kadın yaaa...telf da arabada kalmis...benimki dışarda çatlamış bu arada tabiki kadının kocası da yanındaymış...sonra onu gönderdiler...bu daha doğurmaz dedi doktor..eşime anlattım sen onların suratı gördünmü dedi...yok valla karnına bakmaktan dedim...ben olsam 2800 u duyunca alin çocuğumu riske girmeyeyim derim diye söyleniyordum dedim..eşim onlar tas catlasın 18 di dedi..insanların tek amacı cinsellik ikiz gibi kadin peşpeşe...sut filan korumuyormus arkadaşlar bunu öğren dim..ben loğusa bitinceye kadar dikişlerim iyilesmemisti bir kez...nasıl bir mantık anlayamadım yaaa...neyse öyle iste çeşit çeşit görüyoruz iste boyle ünv devlet hast vs olunca...
Elpisksk detaylı ile ilgili haber ver canım mutlaka...
Tesekkur ederim kızlar...inşallah bir şey olmaZ..çok çenem düştü benim :)))))

tekrardan çok geçmiş olsun herşey yolunda çok şükür ne yapıcan zaten evden çıkmıyordun arık biraz daha dikkat o süt muhabbetini bende duymuştumda daha bismillah 40 ın çıkmamış kardeş sen ne yapıyorsun ben söylemeye utanırım .

O kadar da kendinden emin ki..doktor soruyor kim takip ediyor seni ona bile cevap vermiyor...2800 gr belki daha da ileri haftasısın doktor neye göre hesap etcek gebeliği yazık..hhee yatıyorduk hickalkmiycaz artık wc ye dusa...

GEÇEN SENE KADIN DOĞUM POLİK.ÇALIŞIYORUM 4.çocuğunu doğurmuş eşi issiz çokk fakirler kapıdan girince adet olamadım lohusayım dedi dr hanımda galiba bu gene hamile dedi yavaşca bir vajinal usg gene hamile ve 1 kere ilşki olmuş yarabbim dedim artık bize ver ne olur isyeyenlere nasip et diye dua etmiştim

Yok canım yaaa...millet doğurgan ...annemin arkadasın in kızı çok doğurgan çıktı...doktor demiş ceket atsa hamile kalırsın sen diye...ilk oğlu küçüktü hemen hamile kaldı aldıracaktı kız...meğersem ikincide ikiz mis...iki kalp atışını duyumca aldırmadı 3 tane oğlu var simdi...

maşallah bizde 1 tane olsaydı

Günlük sut açılınca kaç günde bitmeli canım..ctesi açtım diye hatırlıyorum..içeyim dedim de anlamadim etiketini de soktum üstünden..

Günlük sut açılınca kaç günde bitmeli canım..ctesi açtım diye hatırlıyorum..içeyim dedim de anlamadim etiketini de soktum üstünden..
3 gun oluyor galiba .tadindan anlasilir ztn ama dolapta bozulmaz bence.gecmis olsun yat dinlen canim sen.

Bednde dr dan geldim. Adet olmustum ya muayene etti estrofem verdi gonappetyl gobekten ignelere devam dedi. Bu ay transferim olacak inşallah. Bende hamisler kervanina katilirum inş. Ay zaten ilk geceden hamilekaldi lafini duydukca sinir oluyrm. Bir de bunlari.

Ayy hadi bakalım çok sevindim...inşallah hayırlısı ile bu sefer bebegin sana sımsıkı tutunacak...daisyp te gelecek bu ay...ohhh ohhhh formumuz izmirli güzel annelerle dolacak...sonra aras ve ksk emirhan bu seneyi kapatıcaz gebis gebis...

Canim ciktimm baya olduda yazamadim foruma gelddik.dolasalim.diye.cok sukur bi sorun cikmadi hersey yolunda.yeni ilac verdi maltofer fol ve osteocare simdilim boyle bakalim.sen naisl oldun yolunda dimi hersey?

Canim ciktimm baya olduda yazamadim foruma gelddik.dolasalim.diye.cok sukur bi sorun cikmadi hersey yolunda.yeni ilac verdi maltofer fol ve osteocare simdilim boyle bakalim.sen naisl oldun yolunda dimi hersey?
Belim kopuyor sanki adet olacakmışım gibi..bu seferde yarim kalmasın biraz çok daha dursun bebeğim yaaa...ne içinmis canım o ilaç lar...sende çok gezinme bu sıcakta yorma bebeğini...dikkat et canım kendine...

canım öncelikle geçmiş olsun allah korusun. bizim mahallede de oldu anlattığın gibi. kadının 40 ı çıkmadan hamile kaldı gene, aynı yıl doğdu çocuklar biri yıl başında biri yıl sonunda, ikiz gibilerr zaten ikisi de kız. ben yanarım yanarım daha 40 ı çıkmamış kadını hamile bırakan adamın aç gözlülüğüne yanarım. ya hiçmi vicdan yok kadın daha iyileşmemiş bile , ne zorun vardı tutamadınmı kendini 10 gün daha....

ya hamiş arkadaşlar bu arada size sorum olacak, 16. haftadayım ama hiçbişey hissetmiyorum daha, göbeğim bile çok çıkmadı. tedirgin oluyorum sürekli, üstelik ikiz olmasına rağmen. yarından sonra konttrol var iple çekiyorum. bebeklere kötü bişey olmuş düşüncesi delirtiyo beni, kafayı yicem galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…