- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
CAnım kötü şeyler düşünmek yasak.Benimde 16 haftalıkken hiç göbeğim yoktu kimse hamile olduğumu anlamıyordu.Eşim bir gariplik var senin hiç göbeğin çıkmıyor deyip benide telaşlandırıyordu.Ama ne zaman 24. haftalara geldim ozaman gittikçe büyüyen bir göbeğim oldu.Telaşlanma kontrollere ne kadar sürede bir gidiyosun ??ya hamiş arkadaşlar bu arada size sorum olacak, 16. haftadayım ama hiçbişey hissetmiyorum daha, göbeğim bile çok çıkmadı. tedirgin oluyorum sürekli, üstelik ikiz olmasına rağmen. yarından sonra konttrol var iple çekiyorum. bebeklere kötü bişey olmuş düşüncesi delirtiyo beni, kafayı yicem galibaaa
CAnım kötü şeyler düşünmek yasak.Benimde 16 haftalıkken hiç göbeğim yoktu kimse hamile olduğumu anlamıyordu.Eşim bir gariplik var senin hiç göbeğin çıkmıyor deyip benide telaşlandırıyordu.Ama ne zaman 24. haftalara geldim ozaman gittikçe büyüyen bir göbeğim oldu.Telaşlanma kontrollere ne kadar sürede bir gidiyosun ??
Ben ilk hareketinide 19. haftada hissettim biraz daha sabret.Bu arada doktorun kim canım nereye gidiyorsun ??
Amin canım hepimizi hayırlısıyla.İsteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah....sağol canım ya içim rahatladı biraz. 2 haftada 1 gidiyorum kontrole, en son 11 inde gitmiştim, şimdi 27 sinde kontrol var. medicalparka gidiyorum doktorum ahmet zeki ışık. sen de bitirmek üzeresin ne güzel allah sağlıkla kurtarsın bebeğin kucağına nasip etsin inşallah.
Sadece adama değil kadına da kızıyorum canım..erkeklere tamam dersen hep hayır dediğinde sorun olur...adam belli düşüncesiz ...kadının da adamı durdurması lazim...herşey iki bacak arası ile bitmiyor ki..yazık ilk bebek anne sütünden oldu ki...en gerekli şey..anne sütü çocuk doğru dürüst annesini ememedi...günah degilmi ona...eskiler hep der yaa sut koruyor diye....korumuyor bence canım..cahillik bu yaaa başka birşey değil..bizler ne zorluklar ile bebeğimiz için uğraşıyoruz..herşeyden vazgeçiyoruz...allah gerçekten kıymet kadir bilene yardim etsin diyorum...acaba bizde kolay hamile kalsaydık gene boyle olurmuydu diyorum ama olmazdı...asılama da ilk hemen tuttuğu halde gene de esim her zaman tuttu kendini..yanlışlıkla birşey olur zarar gelir se onlara diye...canım öncelikle geçmiş olsun allah korusun. bizim mahallede de oldu anlattığın gibi. kadının 40 ı çıkmadan hamile kaldı gene, aynı yıl doğdu çocuklar biri yıl başında biri yıl sonunda, ikiz gibilerr zaten ikisi de kız. ben yanarım yanarım daha 40 ı çıkmamış kadını hamile bırakan adamın aç gözlülüğüne yanarım. ya hiçmi vicdan yok kadın daha iyileşmemiş bile , ne zorun vardı tutamadınmı kendini 10 gün daha....
6.aydan sonra çıkar canım hic merak etme daha çok minik annesi onlar..sağlıklı olsunlar da...benim göbek normaldede var canım..iğneler ile bile şişmiş ti çok zayıf tim çünkü tedavi sırasında 43 tüm...vücut yapınla ilgili bir durum takma bence canım...ben de gene kilo almışım yaaa...o kadar kilo göbeğe değil başka bir yere gidiyor mübarek..ya hamiş arkadaşlar bu arada size sorum olacak, 16. haftadayım ama hiçbişey hissetmiyorum daha, göbeğim bile çok çıkmadı. tedirgin oluyorum sürekli, üstelik ikiz olmasına rağmen. yarından sonra konttrol var iple çekiyorum. bebeklere kötü bişey olmuş düşüncesi delirtiyo beni, kafayı yicem galibaaa
İnşallah canım bu sefer olucak herşey.. gönlüne gore allahım verecek tedavin hayırlısı ile olumlu sonuçlanacak..Kizceler dun regly oldum randevu aldim. Dr gittim basladik haplara. Eger kalinlasma olursa eylul ayinda olcak transfer.. dua edin bana..
Duamdasin arkadasim rabbim yar ve yardimcin olsunKizceler dun regly oldum randevu aldim. Dr gittim basladik haplara. Eger kalinlasma olursa eylul ayinda olcak transfer.. dua edin bana..
Hayurli olsun ilaclarin nelerKizceler dun regly oldum randevu aldim. Dr gittim basladik haplara. Eger kalinlasma olursa eylul ayinda olcak transfer.. dua edin bana..
canım inşallah sorun yoktur doktor konrolümü iple çekiyorum. senin kilolar bebeğe gidiyodur inşallah :)6.aydan sonra çıkar canım hic merak etme daha çok minik annesi onlar..sağlıklı olsunlar da...benim göbek normaldede var canım..iğneler ile bile şişmiş ti çok zayıf tim çünkü tedavi sırasında 43 tüm...vücut yapınla ilgili bir durum takma bence canım...ben de gene kilo almışım yaaa...o kadar kilo göbeğe değil başka bir yere gidiyor mübarek..
Geçen ay 239 muş bugün 475 olmuş oda buyuyor da..ben göbeğim büyümeyince korktuydum meğersem ben de kilo alınca belden popodan göbek küçük gözüküyormuş cozdum olayı ayda 2 kilo olmak nedemek...ben 60 i filan geçicem...bu gidişle... su anda 54.6 yim..canım inşallah sorun yoktur doktor konrolümü iple çekiyorum. senin kilolar bebeğe gidiyodur inşallah :)
valla ben de 73 tüm transferde, bugün tartıldım 78 im!!! 16. haftada 5 kilo almışım. annem hemşire ve bu dönem için çok almışsın dedi kızdı bayaGeçen ay 239 muş bugün 475 olmuş oda buyuyor da..ben göbeğim büyümeyince korktuydum meğersem ben de kilo alınca belden popodan göbek küçük gözüküyormuş cozdum olayı ayda 2 kilo olmak nedemek...ben 60 i filan geçicem...bu gidişle... su anda 54.6 yim..
Bebeklerin kilosu nasıl canım...yani kilo dediğim daha gram aşamasındayız :)))) inşallah kilo larıda konuşuruz burdan..transferde ki kilonu göz önüne almıyorlar ama hamile kaldığını öğrendikten sonraki kilo önemli...transfer aşamasında elimizde değil hormon yiyoruz habire...valla ben de 73 tüm transferde, bugün tartıldım 78 im!!! 16. haftada 5 kilo almışım. annem hemşire ve bu dönem için çok almışsın dedi kızdı bayaama benim mide kısmı çok büyüdü ve alt karın hala büyümedi!!! o yüzden korkuyorum işte bebekler büyümüyomu diye
canım sanada günaydınGÜNAYDINNNNNN
cnm girdigin her kontrolde ahmet zeki isik oluyormusağol canım ya içim rahatladı biraz. 2 haftada 1 gidiyorum kontrole, en son 11 inde gitmiştim, şimdi 27 sinde kontrol var. medicalparka gidiyorum doktorum ahmet zeki ışık. sen de bitirmek üzeresin ne güzel allah sağlıkla kurtarsın bebeğin kucağına nasip etsin inşallah.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkızlar günaydın hayırlı mutlu haberler alıcağınız bir gün olsun
günaydın canım sende benim gibi iştesin sanırım ...GÜNAYDINNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?