EVET CANIM İŞTEYİMMMM SEN NASILSIN 60 GÜN İZİN VAR DAHA ÇIKAMADIMgünaydın canım sende benim gibi iştesin sanırım ...
günaydınnnnnn :)))GÜNAYDINNNN
VAlla ben yorgunum artık izne çıkmak istiyorum.Sen niye çıkamıyorsun çokmuşta iznin ne güzel ???EVET CANIM İŞTEYİMMMM SEN NASILSIN 60 GÜN İZİN VAR DAHA ÇIKAMADIM
günaydınnnnnn arkadaşım nasılsın fadime ile görüşüyormusun selamlarr
günaydınnnnnn :)))
günaydınnnnnn arkadaşım nasılsın fadime ile görüşüyormusun selamlarr[/QUOTE]günaydınnnnnn :)))
Sen ne iş yapıyorsun canım ??EDREMİT YAZIN NUFUS PATLAMASI VAR VE YERİME BAKACAK KIMSE YOKK 500KİŞİ İÇNDE İŞİ BİLEN YOKK BİRDE TÜP BEBEK YATURICAZYA EYLİÜL BELKİ EKİMDE
hemşireSen ne iş yapıyorsun canım ??
[/QUOTE]günaydınnnnnn arkadaşım nasılsın fadime ile görüşüyormusun selamlarr
2 gündür kardeşim bendeydi canım..birde dun esim in kuzenleri gelmiş eskisehirden geçen ay erken doğum yapan kuzeni..dun bütün gün bendeydiler..aksamda babam geldi yemeğe...Bugün rahatım..kimse yazmıyor diye bende yazmiyorum..bir anda kalabalık olup bir anda boşaldı iste ev gibi birşey oldukızlar hayırdır nerelerdesiniz inşallah herşey yolundadır
aman iyi herşey yolunda olsunda sanada değişiklik olmuştur ama kendini yorma bende aynı bende yarın bir anneme gidicem karşıyakaya hafta sonu için nasipse pazar akşamı döneriz eltimin kız ve onun kuzeni diğer eltimin oğlan burda onlar bir aşağı bir yukarı vakit geçiyor işte yaz bitiyor baksana hiçbirşey anlamadan gelen gidenden valla2 gündür kardeşim bendeydi canım..birde dun esim in kuzenleri gelmiş eskisehirden geçen ay erken doğum yapan kuzeni..dun bütün gün bendeydiler..aksamda babam geldi yemeğe...Bugün rahatım..kimse yazmıyor diye bende yazmiyorum..bir anda kalabalık olup bir anda boşaldı iste ev gibi birşey oldusen nasılsın..
Evet canım kardeş im bendeyken iyiydi zaman nasıl geçti anlamadım..yazık o sürekli mutfaktaydı gerçi...sizinde baya kalabalikmis..din gece esim yatakta bana tekme attı yaa..adam ne döndüğünü biliyor ne uykuda konuştuğunu..sabah normal de bizim kız da tekme atardı bir kez mutlaka bilirdim yaşıyor..Bugün de oda inat etti mi atmadı öğlene kadar..özel hastaneden randevu alayim dedim..oda bugüne alamadık...yarin sabah gitcez doktora..simdi de uzanıyorum güm güm vuruyor bizimki..nasıl sert atıyor korkuyorum dikişler açılcak bu seferaman iyi herşey yolunda olsunda sanada değişiklik olmuştur ama kendini yorma bende aynı bende yarın bir anneme gidicem karşıyakaya hafta sonu için nasipse pazar akşamı döneriz eltimin kız ve onun kuzeni diğer eltimin oğlan burda onlar bir aşağı bir yukarı vakit geçiyor işte yaz bitiyor baksana hiçbirşey anlamadan gelen gidenden valla
İnşallah canım o günleri de konuşuruz..sen çok yorma kendini ikiz lerin hamileliği daha ağırdır..dikkat et nolursun..kızlar cümleten hayırlı cumalar.
dün kontrolüm vardı, bebişler çok iyi allaha şükür. cinsiyetlerini gösterdiler sonunda, bir kız bi erkek allahın izniyle. naasıl mutlu oldum anlatamam. işte insanoğlu nankör, önce bebek olsun, ssonra iki tane olsun sonra cinsiyetleri şu olsun falan. Allahın gücüne gitmesin çok şükür bu halimize.
K kaderim35 canım bebekler kaç gram bilmiyorum ama takvime göre birebir gidiyolar şu an allaha şükür. dün itibariyle hem ultrasonda hem de gün hesabında 16. haftamızı doldurmuşuz şükür. inşallah kilolarını boylarını konuşuruz sağlıkla.
A akati35 canım her kontrole ahmet hoca girmiyor çünkü ciddi bi yoğunluk var orada. gebelik belli bi aşamaya gelince yine aynı serviste süleyman hoca var o giriyor kontrollere, ama transfer öncesi ve sonrası ahmet hocada idi benimki.
hayirlisiyla bebislerini kucagina al tatlim sevindim senin adinakızlar cümleten hayırlı cumalar.
dün kontrolüm vardı, bebişler çok iyi allaha şükür. cinsiyetlerini gösterdiler sonunda, bir kız bi erkek allahın izniyle. naasıl mutlu oldum anlatamam. işte insanoğlu nankör, önce bebek olsun, ssonra iki tane olsun sonra cinsiyetleri şu olsun falan. Allahın gücüne gitmesin çok şükür bu halimize.
K kaderim35 canım bebekler kaç gram bilmiyorum ama takvime göre birebir gidiyolar şu an allaha şükür. dün itibariyle hem ultrasonda hem de gün hesabında 16. haftamızı doldurmuşuz şükür. inşallah kilolarını boylarını konuşuruz sağlıkla.
A akati35 canım her kontrole ahmet hoca girmiyor çünkü ciddi bi yoğunluk var orada. gebelik belli bi aşamaya gelince yine aynı serviste süleyman hoca var o giriyor kontrollere, ama transfer öncesi ve sonrası ahmet hocada idi benimki.
Canimhangi ilaclari kullaniydn sen gecen de sordum gormedin heralde.Kizceler nasilsiniz?kecozz canim ne guzel bebisleri gormussun. :)
evet canım çok şükür...Kizceler nasilsiniz?kecozz canim ne guzel bebisleri gormussun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?