Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canim ben estfrem gunde 4 tane ac. Bi tane butun vitaminler olan bi hap. Bi tane igrenc tatli bi hap 2 tane fitil ve 2 tane 3 gunde degisen bant kullaniyorum.

Canim ben estfrem gunde 4 tane ac. Bi tane butun vitaminler olan bi hap. Bi tane igrenc tatli bi hap 2 tane fitil ve 2 tane 3 gunde degisen bant kullaniyorum.
Ayniymis estrofem. Bnm bant yok. Sanirim senin kalinlasmadan dolayi verdi. Fitil olan jele ve ignelere onumuzdeki hafta baslayacak. Sali kontrolum var. Kabusum olan progestan igneler baslicak totomun ustune oturamicam yine. Bide buarada kuzenin dugunu var.
Vitaminde bnm dr folik asitten baska bisey vermiyor. Israrla sordum yok dedi istersen ic.

Multivitamin veriyor.. :)) ay o ivne cok yakiyo..

Canim benim.. nasilsin? Kizce nasil?
İyi kuzu yaa..yatıyoruz iste napalim analı kızlı canımız sıkılıyor..su evlilik programları kanlı nigar filan başlasa da..belki kafamız dağılır :)))) millet denize giriyor yol yapıyor benim adam 4 kat bile indirmiyor...keske şöyle bir ilaç olsa içsel onu hamile kalsak sonra gene icsek onu bebek büyümüş olsa doğursak...uff

Oy kiyamam bisey yok dimi? Sicaktan patliyoo
Sikayet com a baktim da baya patlamis milletinde daha 1 sene olmadi biliyormusun alali...guvec yapan biri varmis onu suclamislar...isiyi alta veren kap ile yaptiklari icin..kimi cay demlerken kimi sut kaynatirken patlamis uretim hatasi var galiba..birde camin kirilmasi uretici hatasi deyip garantiye girmiyormus...cam da 700 tl filan mis...diyom ben adama nazar var

@fulya m benimde silverline cam..1 sene olmadi daha alalı..şikayet com â baktım çok şikayet varmış..keske başka marka alsaydım

@fulya m benimde silverline cam..1 sene olmadi daha alalı..şikayet com â baktım çok şikayet varmış..keske başka marka alsaydım
Aynen nazar valla. Kimin gözüvarsa gozu ciksin. Ya yazik zaten yenisi 700tldir. Sifir alirsin. Beb de gecen yil almistim daha degisik bnmki. Bide ben ustune patlıcan kozlerken aliminyum folyo kapliyorum. Ama ne hikmetse.patlican kozlerken dogalgaz sensöru ötüyor. Bn de artik pek yapmiyordum. Ama üzüldüm valla. Bence olduktan sonra her markada olur.

Baktım şikayet com da çok olmuş boyle vakka..öğleden sonra gelip tutanak tutacaklar..ama sonra ne zaman takılır ne olur bilemiyorum..kasko yaptirdinizmi cami kasko karşılıyor gibi birşey dediler esime...kaldık ocaksiz...kaç oldu koz yaptık ilk degilki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…