Canim ben estfrem gunde 4 tane ac. Bi tane butun vitaminler olan bi hap. Bi tane igrenc tatli bi hap 2 tane fitil ve 2 tane 3 gunde degisen bant kullaniyorum.Canimhangi ilaclari kullaniydn sen gecen de sordum gormedin heralde.
Bnn gonapeptyl igne var yarim yapiyrm hergun. Estrofem gunde 4tane. Folik asit ve coraspin ve glifor.iciyrm. surekli onu ictimmi saati geldi yok kacirmayayim diye diken ustundeyim. Ignelrim var diye yazliga bile gitmedim. Birde haftaya progestan igneler ve jeller eklencek sanirim.
Vazgecilmez coaspirin :)))Canim ben estfrem gunde 4 tane ac. Bi tane butun vitaminler olan bi hap. Bi tane igrenc tatli bi hap 2 tane fitil ve 2 tane 3 gunde degisen bant kullaniyorum.
Ayniymis estrofem. Bnm bant yok. Sanirim senin kalinlasmadan dolayi verdi. Fitil olan jele ve ignelere onumuzdeki hafta baslayacak. Sali kontrolum var. Kabusum olan progestan igneler baslicak totomun ustune oturamicam yine. Bide buarada kuzenin dugunu var.Canim ben estfrem gunde 4 tane ac. Bi tane butun vitaminler olan bi hap. Bi tane igrenc tatli bi hap 2 tane fitil ve 2 tane 3 gunde degisen bant kullaniyorum.
Multivitamin veriyor.. :)) ay o ivne cok yakiyo..Ayniymis estrofem. Bnm bant yok. Sanirim senin kalinlasmadan dolayi verdi. Fitil olan jele ve ignelere onumuzdeki hafta baslayacak. Sali kontrolum var. Kabusum olan progestan igneler baslicak totomun ustune oturamicam yine. Bide buarada kuzenin dugunu var.
Vitaminde bnm dr folik asitten baska bisey vermiyor. Israrla sordum yok dedi istersen ic.
İyi kuzu yaa..yatıyoruz iste napalim analı kızlı canımız sıkılıyor..su evlilik programları kanlı nigar filan başlasa da..belki kafamız dağılır :)))) millet denize giriyor yol yapıyor benim adam 4 kat bile indirmiyor...keske şöyle bir ilaç olsa içsel onu hamile kalsak sonra gene icsek onu bebek büyümüş olsa doğursak...uffCanim benim.. nasilsin? Kizce nasil?
Nee bnmde ondan siyah cam silverline nasil patlamış. Resmini atsana instagrama.Bizim ankastre cam ocak patlamış temin kızlar...herif mutfaktayken..
Oy kiyamam bisey yok dimi? Sicaktan patliyooBizim ankastre cam ocak patlamış temin kızlar...herif mutfaktayken..
Agir birsey dusmedi canim ustunde patlican kozlerken patladi bir anda..koyuyorum resminiNee bnmde ondan siyah cam silverline nasil patlamış. Resmini atsana instagrama.
Bana alirken agir bisey duserse patlar demislerdi ama
Sikayet com a baktim da baya patlamis milletinde daha 1 sene olmadi biliyormusun alali...guvec yapan biri varmis onu suclamislar...isiyi alta veren kap ile yaptiklari icin..kimi cay demlerken kimi sut kaynatirken patlamis uretim hatasi var galiba..birde camin kirilmasi uretici hatasi deyip garantiye girmiyormus...cam da 700 tl filan mis...diyom ben adama nazar varOy kiyamam bisey yok dimi? Sicaktan patliyoo
Ayyy cok fena patlamis canim yaa gecmis olsunAgir birsey dusmedi canim ustunde patlican kozlerken patladi bir anda..koyuyorum resmini Eki Görüntüle 1619495
Sağol canım yaaa...ankastre alacaklar dikkat etsin en azından..Ayyy cok fena patlamis canim yaa gecmis olsun
Aynen nazar valla. Kimin gözüvarsa gozu ciksin. Ya yazik zaten yenisi 700tldir. Sifir alirsin. Beb de gecen yil almistim daha degisik bnmki. Bide ben ustune patlıcan kozlerken aliminyum folyo kapliyorum. Ama ne hikmetse.patlican kozlerken dogalgaz sensöru ötüyor. Bn de artik pek yapmiyordum. Ama üzüldüm valla. Bence olduktan sonra her markada olur.@fulya m benimde silverline cam..1 sene olmadi daha alalı..şikayet com â baktım çok şikayet varmış..keske başka marka alsaydım
Baktım şikayet com da çok olmuş boyle vakka..öğleden sonra gelip tutanak tutacaklar..ama sonra ne zaman takılır ne olur bilemiyorum..kasko yaptirdinizmi cami kasko karşılıyor gibi birşey dediler esime...kaldık ocaksiz...kaç oldu koz yaptık ilk degilki ??Aynen nazar valla. Kimin gözüvarsa gozu ciksin. Ya yazik zaten yenisi 700tldir. Sifir alirsin. Beb de gecen yil almistim daha degisik bnmki. Bide ben ustune patlıcan kozlerken aliminyum folyo kapliyorum. Ama ne hikmetse.patlican kozlerken dogalgaz sensöru ötüyor. Bn de artik pek yapmiyordum. Ama üzüldüm valla. Bence olduktan sonra her markada olur.
Merhaba geç olmuş ama ben ve 1-2 arkadaşım orada yaptıkarkadaşlar ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran deneyen varmı selamlar
sen hamilemisin arkadaşlarından hamile klan varmı yorumlareınız nelerdir dr ege ve diğerleri hakındaMerhaba geç olmuş ama ben ve 1-2 arkadaşım orada yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?