Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

evet Allah devamını getirir inşallah. pozifi gördüm cuma günü kese için gidicem. arkadaşlarımdan biri doğurdu 3 ü gün sayıyo
allahım nasip etsin inşallah bizede dua et .dr kime gidiyorsun ege hanımı tavsiyee dermisin yoksa uzmanamı giittin kacıncıda hamiş kaldınn

firinda kozle cnm patlicani daha kolay olur

gecmis olsun canim kardesiminde patlamisti heryer cam tuzla buz temizlerken dikkat et
Sağol canım..firma kabul etti mi peki garantisini..servisteki çocuk etmeyebilirler dedi ama mutlaka bastırın dedi..kardeşinin nasıl oldu..oda mi patlıcan kozluyormus..ne marka onun ki..cam hep tehlikeli yaaa..inox â mi çevirsem acaba..korktum ben bu isten bu sefer de takim bozulcak

Esim temizledi adamcağız napsın..dun gece de mac izlerken utu yaptı...sıkıldım diye diye ...hic tepki vermedim :)))))
Sanki hep biz yapmak zorundayız. Her is bize bakıyor o calisiyirsa bende calisiyrm. Birtek evisine yardim eder esim. Onun diisinda utu fln cook mecbur kalmazsa yapmaz.

Herkese merhaba,
Öncelikle Allah bu yolda yardımcımız olsun. O kadar çok dua ediyorum ki anlatamam. Ve boşluğa düştüğüm o kadar çok zaman oluyor ki... Şuan yazarken bile içimden geçenleri tam aktaramıyorum boğuluyorum... Bundan 2 ay önce sadece iğne tedavisi oldum. Çatlatma iğnesinden sonra beraberlik vs... İlk başta sonucum negatif çıktı. Sonrasında 1 ay süren aşırı kanamadan sonra düşük yaptığımı öğrendim. Kimyasal gebelik oluştuğu için testte negatif çıkmış. Daha sonra bu ay tüp bebek tedavisine başladık. İğneler ve kontrollerle geçen zamandan sonra yumurta toplama gününde 5 tane yumurtam toplandı bunlardan 3 ü iyi dendi. En sonda 1 tanesi kaliteli bir şekilde 8 hücreli durumuna ulaşmış çok şükür onu da dondurduk şuan ... OHSS (aşırı yumurta uyarılması) den dolayı bu ay transfer yapılmayacaktı. Doktorum aradığında B planı olarak bir sonraki ay tekrardan tüp bebek tedavisini önerdi. Çikolata kisti ameliyatımdan dolayı sağ yumurtalığımda rezerv sıkıntısı varmış. Solda pek parlak değil zaten o kadar iğneye rağmen 5 tane yumurta elde edildi Garantiye almak için biraz daha yumurta elde etmek istiyor sanırım. Adet olunca gel görüşelim karar verelim dedi. 31 yaşındayım İzmir deyim buarada. Önceden bunların başıma geleceğinden hep korkar ama gelmez herhalde ya derdim ama şuan bu durumla karşı karşıyayım. Yakın çevremin (beni düşündükleri içinde olsa) azarlayarak kafama takmamamı söylemesi sadece içime daha çok kapanmama neden oluyor Bu durum aynı ; dilini bilmeyen bir insana bağırarak bir şeyleri anlatmak gibi... Onlar ne kadar bağırarak söylerse söylesinler aynı dili konuşmuyoruz. Beni en iyi siz anlarsınız

Ah canim ah burda ne hikayeler var bir bilsen. Hepimizin derdi ayni. Hosgeldin sayfamiza. Nerede tedavi oluysn dr un kim.bende 3.yildir.ugrasiyrm 2 tup bebk yaptirdim. Bu ayda transferim olacak kismetse

Ah canim ah burda ne hikayeler var bir bilsen. Hepimizin derdi ayni. Hosgeldin sayfamiza. Nerede tedavi oluysn dr un kim.bende 3.yildir.ugrasiyrm 2 tup bebk yaptirdim. Bu ayda transferim olacak kismetse
Hoşbulduk canım ... Dertler bir olduğu için en iyi biz anlarız birbirimizi. İnşallah transferin güzel sonuçlanır güzel haberini alırız. Dr um Cemal Posacı... İrenbe de yapıldı ilk denemem

Sanki hep biz yapmak zorundayız. Her is bize bakıyor o calisiyirsa bende calisiyrm. Birtek evisine yardim eder esim. Onun diisinda utu fln cook mecbur kalmazsa yapmaz.
Sen de hamile kalınca ben gibi yaptirirsin canım ona :))))) inat etcem annemi de cagirmiycam..annesi arayıp geleyim mi yapilacak is var mi diye soruyor...gel de bak..annem sormadan geliyor sabahtan daha...gelme diycem anneme..enayimiyim ben..dun kuzenim geldi yapayım utuleri dedi geçen kardeşim kaldı oda yapayım dedi..yaptirmadim kimseye inat degilmi :)))) adamın bir tişörtü yok koca kazanlı ütüyü açmış bir tane tişört ütüleyip bırakacaktı ütunün ısındığında değmez utuleyebildiklerini ütüle dedim..ama çarşaflar filan duruyor..annesi de sanki tek is yemek yapmak gibi ocak patlamış başka yapılacak birşey var mi diyor..furkan utuledi dun gece dedim..genede geleyim bakayım ortalığa demesi gerekirken demiyor..çok pis inat ettim annemde tatilden gelince gelme diycem..salak mi benim annem..oglu pasa pasa böyle utude yapar iste..oğluna acıması lazim..haftada 7 gün çalışıyor yazık..neye yetişsin..çalışmayan insan bu kadın olduğu halde anlamiyor..erkekler hic anlamıyor..gün gelir böyle yaparlar..benimki toz bile almıyordu..geçen gün kuzeni gelcek diye toz bile aldı canım düşün yani :))))'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…