aramıza hoşgeldin arkadaşım rabbim herşeyi gönlüne göre versin umarım ilk tüp bebek denemen ve güzel bir sonuçla da son denemen olur bizler hep buradayız aklına takılan hangi soru olursa olsun ne sıkıntın olursa olsun içine atma bize at :)))) biz seni hep dinleriz herşey gönlünce olsunHerkese merhaba,
Öncelikle Allah bu yolda yardımcımız olsun. O kadar çok dua ediyorum ki anlatamam. Ve boşluğa düştüğüm o kadar çok zaman oluyor ki... Şuan yazarken bile içimden geçenleri tam aktaramıyorum boğuluyorum... Bundan 2 ay önce sadece iğne tedavisi oldum. Çatlatma iğnesinden sonra beraberlik vs... İlk başta sonucum negatif çıktı. Sonrasında 1 ay süren aşırı kanamadan sonra düşük yaptığımı öğrendim. Kimyasal gebelik oluştuğu için testte negatif çıkmış. Daha sonra bu ay tüp bebek tedavisine başladık. İğneler ve kontrollerle geçen zamandan sonra yumurta toplama gününde 5 tane yumurtam toplandıbunlardan 3 ü iyi dendi. En sonda 1 tanesi kaliteli bir şekilde 8 hücreli durumuna ulaşmış çok şükür onu da dondurduk şuan ... OHSS (aşırı yumurta uyarılması) den dolayı bu ay transfer yapılmayacaktı. Doktorum aradığında B planı olarak bir sonraki ay tekrardan tüp bebek tedavisini önerdi. Çikolata kisti ameliyatımdan dolayı sağ yumurtalığımda rezerv sıkıntısı varmış. Solda pek parlak değil zaten o kadar iğneye rağmen 5 tane yumurta elde edildi Garantiye almak için biraz daha yumurta elde etmek istiyor sanırım. Adet olunca gel görüşelim karar verelim dedi. 31 yaşındayım İzmir deyim buarada. Önceden bunların başıma geleceğinden hep korkar ama gelmez herhalde ya derdim ama şuan bu durumla karşı karşıyayım. Yakın çevremin (beni düşündükleri içinde olsa) azarlayarak kafama takmamamı söylemesi sadece içime daha çok kapanmama neden oluyor Bu durum aynı ; dilini bilmeyen bir insana bağırarak bir şeyleri anlatmak gibi... Onlar ne kadar bağırarak söylerse söylesinler aynı dili konuşmuyoruz. Beni en iyi siz anlarsınız
Hic duymamistim dr unu. Bñm de israel aruhHoşbulduk canım ... Dertler bir olduğu için en iyi biz anlarız birbirimizi. İnşallah transferin güzel sonuçlanır güzel haberini alırız.Dr um Cemal Posacı... İrenbe de yapıldı ilk denemem
Bnm ki de asilama.ve transfer sonrasi bana hicbir is yaptirmamisti. Bi de surekli soruyodu o öylemi olacak diye. Aklima geldi simdi. Bulasik makinesine bulasik koyacak . Geldi tabaklari alta mi uste mi koycam diye. Ben de her yeri yikiyo nereye koyarsan koy demistim. Simdi guluyrm halime ama ozaman kiziydm herseyi sordu diye. Allah nasip eder de hamike olursam bnmki ler de bana hicbir is yaptirmaz bana oyke geliyor.bukaar bekledikten sonra.Sen de hamile kalınca ben gibi yaptirirsin canım ona :))))) inat etcem annemi de cagirmiycam..annesi arayıp geleyim mi yapilacak is var mi diye soruyor...gel de bak..annem sormadan geliyor sabahtan daha...gelme diycem anneme..enayimiyim ben..dun kuzenim geldi yapayım utuleri dedi geçen kardeşim kaldı oda yapayım dedi..yaptirmadim kimseye inat degilmi :)))) adamın bir tişörtü yok koca kazanlı ütüyü açmış bir tane tişört ütüleyip bırakacaktı ütunün ısındığında değmez utuleyebildiklerini ütüle dedim..ama çarşaflar filan duruyor..annesi de sanki tek is yemek yapmak gibi ocak patlamış başka yapılacak birşey var mi diyor..furkan utuledi dun gece dedim..genede geleyim bakayım ortalığa demesi gerekirken demiyor..çok pis inat ettim annemde tatilden gelince gelme diycem..salak mi benim annem..oglu pasa pasa böyle utude yapar iste..oğluna acıması lazim..haftada 7 gün çalışıyor yazık..neye yetişsin..çalışmayan insan bu kadın olduğu halde anlamiyor..erkekler hic anlamıyor..gün gelir böyle yaparlar..benimki toz bile almıyordu..geçen gün kuzeni gelcek diye toz bile aldı canım düşün yani :))))'
Durduk yere patlamaz diyor adam normalde mermer içinde 10 ar cm geride olması lazim ama malesef bizde bizim mutfak standartlarında olmuyor..duvardan isi yansıyor o yüzden patlıyor dedi..geçmiş olsun canım sizede benim ki silverline..geçmiş olsun canım kardeşimdede aynısı vardı ve onunda yaz ayında aynen böyle durduk yere patladı
Çalışıyor olsam alicam..eşime gore çok gerek siz kadına para vermek..camları kim görüyor diyor herhafta alsam 120 den ayda 480 yapar..ona vercegime bebeğin ihtiyaçlarını alırım..benimkide pek bir acayip yerleştiriyor makineyi..geçen otur sandalyeye tarif et bana bu nereye bu nereye diyor..ben esim yapsın ki anlasin istiyorum en azından birşey olduğunda annesinin yapmadığını da görsün..daha 1 ay olmadi kadın geleli bir daha alicam ama..yaa kadına da sinir oldum..4 te temizlik bitiyor canım var mi boyle birşey yaa..tamam herşeyi çekiyor eliyle siliyor ama..benim ev 90 m2 2 oda 1 salon..yatak odasın da hali yok minicik bir şey var koridorda yok..geçen çocuk odasını da sil dedim silmemiş..bir insan ne yapcağını bilir..iki alıyorsun iyi üçüncüde savsakliyorlar..100 du 120 yapmış neyse eliyle siliyor diye olsun dedim o gün telefonda bana söylese fiyat arttı da demiyor..2 tane hali sildi salondaki açık renk bazı yerlerini çıkarmamış bile lekesini..koltuk sırt saydığımız kısım in ustu mürekkep olmuş balık ların mavi ilacı..burası boyanmış dedim..vardı o dedi..varsa kosla var çamaşır suyu deterjan çeşit çeşit çıkarmaya çalış demi..eminim yoktu orda balık mürekkebi olan bezle silmiş mavi boyalı bezle silersen koltuğu krem koltuk mavi olur..bir şöyle savsaklamayan adam gibi titiz birini bulamadım..bide sen merak etme git evi bırak diyorlar..güvenip nereye gitcem..Bnm ki de asilama.ve transfer sonrasi bana hicbir is yaptirmamisti. Bi de surekli soruyodu o öylemi olacak diye. Aklima geldi simdi. Bulasik makinesine bulasik koyacak . Geldi tabaklari alta mi uste mi koycam diye. Ben de her yeri yikiyo nereye koyarsan koy demistim. Simdi guluyrm halime ama ozaman kiziydm herseyi sordu diye. Allah nasip eder de hamike olursam bnmki ler de bana hicbir is yaptirmaz bana oyke geliyor.bukaar bekledikten sonra.
Cnm kadin alsana madem düzenli haftada 1gun gelsesagi solu toparlasa utunu yapsa
böyle saçmalık oluru duvardan ısı yansıyor garanti kapsamı değil deyin tamam saçma sağan bahaneler üretmeyin insanlara kardeşiminki de ariston du ve patlayınca o da yaptırmak zorunda kaldıDurduk yere patlamaz diyor adam normalde mermer içinde 10 ar cm geride olması lazim ama malesef bizde bizim mutfak standartlarında olmuyor..duvardan isi yansıyor o yüzden patlıyor dedi..geçmiş olsun canım sizede benim ki silverline..
Ayy valla bende anlamadım canım yaa..eşime dedim yanlışlıkla soğuk su filan mi damlayın diye...napim takamiycam olan oldu..nasıl yapılırsa yapılsınböyle saçmalık oluru duvardan ısı yansıyor garanti kapsamı değil deyin tamam saçma sağan bahaneler üretmeyin insanlara kardeşiminki de ariston du ve patlayınca o da yaptırmak zorunda kaldı
Teşekkür ederim _ksk_ bu içten cvplar bile insanı rahatlatmaya yetiyoraramıza hoşgeldin arkadaşım rabbim herşeyi gönlüne göre versin umarım ilk tüp bebek denemen ve güzel bir sonuçla da son denemen olur bizler hep buradayız aklına takılan hangi soru olursa olsun ne sıkıntın olursa olsun içine atma bize at :)))) biz seni hep dinleriz herşey gönlünce olsun
İsrael Bey in adını duymuştum. Doktorumuzu bir tanıdığımız önerdi bize. Alsancak'ta muayenehanesi. Amin canım Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.Hic duymamistim dr unu. Bñm de israel aruh
O da islemleri irenbede yapiyor. Ztn oranin kurucusuymus. Allah hepimizin kucagini doldursun
ege üniversitesi tüp bebek klinik bölümüne gidiyorum özel doktor tercih etmedim 1 aşılama kimyasal gebelik 1 tüp bebek negatif 1 tüp bebekte özelde negatif ile sonuçlandı 2 adet dondurulmuş bebişim beni ege ünv. bekliyor fakat 2 denemede de çok kilo aldım onları vermeden deneme yapmıyacağım bakalım hakkımızda hayırlısıTeşekkür ederim _ksk_ bu içten cvplar bile insanı rahatlatmaya yetiyorSanırım İzmir densin sende Dr un kim acaba? Hangi aşamadasın?
Birden fazla embriyo yerleştircek olabilir mi o geldi benim aklıma ??Arkadaşlar gündüz de yazmıştım ama bugün 1 tane yumurtamın döllendiğini ve sağlıklı bir embriyom olduğunu söyledi doktorum. (OHSS den dolayı bir sonraki ay transfer yapalım demişti.) Bugün bir sonraki ay için B planı olarak gene tüp bebek tedavisi yapıp bir kaç tane daha yumurta elde edelim çikolata kistinden dolayı sağ yumurtalığındaki rezerv azalmış dedi. Telefonda bir şeyler anlattı ama yüz yüze geldiğimizde (adet olduğumda yani 11 gün sonra gibi) daha detaylı konuşuruz dediği için net bir şey soramadım. Sizce neden bu 1 embroyoyu deneyip olmazsa hemen 2. denemeye geçelim demedi sonuçta 1 ayda rezervin azalması beklenemez değil mi amh değerim kan testinde düşük çıkmıyor
Evet canım demin bir arkadaş da aynı şeyi düşünmüş dediğiniz gibi olabilir.Birden fazla embriyo yerleştircek olabilir mi o geldi benim aklıma ??
Hosgeldin aramiza cnm hakknzda hayirlisi olsun insallah cemal posaci deu demiydi daha once ole hatirladim sankiEvet canım demin bir arkadaş da aynı şeyi düşünmüş dediğiniz gibi olabilir.
Teşekkür ederim hoşbuldum canım... Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Evet DEÜ deymiş daha önceden. Sen nerede tedavi görüyorsunHosgeldin aramiza cnm hakknzda hayirlisi olsun insallah cemal posaci deu demiydi daha once ole hatirladim sanki
Benim ilk tedavim deu oldu negatif 2.medicalpark ahmet zeki ısık temmuzda negatif sonuc aldik simdi psikolojik tedavi goruyorum ocak subat gibi tekrar denicez yine ahmet hoca ileTeşekkür ederim hoşbuldum canım... Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Evet DEÜ deymiş daha önceden. Sen nerede tedavi görüyorsun
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benim de ilki tüp bebek tedavisi olmasa da ikinci tedavim gibi bir şey olacak (ilki sadece iğnelerle yapıldı toplama vs olmadı ) Seni çok iyi anlıyorum ben de düşünüyorum psikolojik destek almayıBenim ilk tedavim deu oldu negatif 2.medicalpark ahmet zeki ısık temmuzda negatif sonuc aldik simdi psikolojik tedavi goruyorum ocak subat gibi tekrar denicez yine ahmet hoca ile
ege üniversitesi tüp bebek klinik bölümüne gidiyorum özel doktor tercih etmedim 1 aşılama kimyasal gebelik 1 tüp bebek negatif 1 tüp bebekte özelde negatif ile sonuçlandı 2 adet dondurulmuş bebişim beni ege ünv. bekliyor fakat 2 denemede de çok kilo aldım onları vermeden deneme yapmıyacağım bakalım hakkımızda hayırlısı
Yok cnm erbil beydi ama cemal hocanin adini cok duydum yasanan seyler kolay degil ben 10 yllik evligim yillar gectikce daha agir geliyo hersey ama yinede hayat devam ediyo psikolojik yardim al ihtiyac duyuyosan ben daha onceden gitmedigime pismanim yeni basladim ama kendimi daha iyi hissediyorum hakkimizda hayirlisi insallahAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benim de ilki tüp bebek tedavisi olmasa da ikinci tedavim gibi bir şey olacak (ilki sadece iğnelerle yapıldı toplama vs olmadı ) Seni çok iyi anlıyorum ben de düşünüyorum psikolojik destek almayıDEÜ 'de doktorun kimdi Cemal Hoca mı
Hala kadroda adi gözüküyordu sanki geçen gördüm ben..Teşekkür ederim hoşbuldum canım... Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Evet DEÜ deymiş daha önceden. Sen nerede tedavi görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?