Emeklerinin karşılığını en yakın zamanda almanı diliyorum canım. Dualarımda tek tek adınızı geçiremesem de Kadınlar Kulübü ailesi olarak (sonuçta kendi ailelerimize söyleyemediklerimizi paylaşıyoruz birbirimizi daha iyi anlıyoruz) sizler içinde dua edeceğim.Yok cnm erbil beydi ama cemal hocanin adini cok duydum yasanan seyler kolay degil ben 10 yllik evligim yillar gectikce daha agir geliyo hersey ama yinede hayat devam ediyo psikolojik yardim al ihtiyac duyuyosan ben daha onceden gitmedigime pismanim yeni basladim ama kendimi daha iyi hissediyorum hakkimizda hayirlisi insallah
evet canım kadroda var derslere de giriyor . ama özelde bakıyorHala kadroda adi gözüküyordu sanki geçen gördüm ben..
Hepsi öyle artik canım..tam gün yasası malumm :))) resmen gocertti...parası olan bakılıyor artik prof â resmen..evet canım kadroda var derslere de giriyor . ama özelde bakıyor
Canim aramiza hosgeldin. Ben de irenbede tedavi goruyorum. 2. Toplamayi yumurtalarin kalitesi ve sayisi gittikce dusuyor. O yuzden 2. Toplamiyi yapiliyor.. hem daha cok yumurta :)) allah yardimcimiz olsun..evet canım kadroda var derslere de giriyor . ama özelde bakıyor
Hosbulduk canimCanim aramiza hosgeldin. Ben de irenbede tedavi goruyorum. 2. Toplamayi yumurtalarin kalitesi ve sayisi gittikce dusuyor. O yuzden 2. Toplamiyi yapiliyor.. hem daha cok yumurta :)) allah yardimcimiz olsun..
Ah ah sorma canim cok dogru dedin :)Hepsi öyle artik canım..tam gün yasası malumm :))) resmen gocertti...parası olan bakılıyor artik prof â resmen..
41 gün üst üste oku canım bence..birde onun secdesi varmış..Buarada biraz once dua ettim hepimiz icinMeryem suresini oku demislerdi elimden geldigince okumaya calisiyorum.
Evet canım Allah nasip ederse okumak istiyorum ama hastalanınca nasıl olacak başkası o arada okusa olur mu bir bilginiz var mı acaba?41 gün üst üste oku canım bence..birde onun secdesi varmış..
Evet canım hastalanınca başkası okuyabiliyormusEvet canım Allah nasip ederse okumak istiyorum ama hastalanınca nasıl olacak başkası o arada okusa olur mu bir bilginiz var mı acaba?
allah kabul etsin canım :)Buarada biraz once dua ettim hepimiz icinMeryem suresini oku demislerdi elimden geldigince okumaya calisiyorum.
canımm ne zaman başlıyacaksın tedaviye tekrar egede mi düşünüyorsunhayırlı sabahlarrrbenimde tiroid kanseri derken insülin direnci romatizma prolaktin yuksekliği falan 12 yıl evlilikj 3 aşılama 1 tüp negatif aşilamaan sonrakendiden hamile kaldım kadın doğumda pılk.çalışıyordum 3 doktor düşük dedi 4 dış gebelik dedi ege üni.sevk edildim dış gebelik ameliyatı oldum yaş 38 allah herkese yardım etsinnnnnnnnnnnn aldığımız dualar hürmetine ,peygamber hürmetine,hz.meryem hürmetine annelerimizin ve bizim yaptığımız dualar hürmetine allahımmm hepimize nasip ettt
çokk rahatsızlığım olduğundan dosyalarım orda lduğundan ege düşünüyorum romotolojı profu hastalığını ilaçlar alevlendirebilir dedi bakalım hayırlısı ekim belkicanımm ne zaman başlıyacaksın tedaviye tekrar egede mi düşünüyorsun
ayyyy büyük geçmiş olsun. iyiki sıçrayıp insana zarar vermemiş. bi de temizliği de cabası. eşim badak kırmıştı geçenlerde çok kızmıştım nası temizlicem diye, bunu düşünemiyorum bile. bu arada benim ankastre vestel. çok memnunum nerdeyse 5 yıldır çizilmedi bile. camı kaliteliymiş.Agir birsey dusmedi canim ustunde patlican kozlerken patladi bir anda..koyuyorum resmini Eki Görüntüle 1619495
canım allah sabırlar versin. bizi bizden başkası anlamaz. Rabbbim yüzüne baksın bi an evvel.hayırlı sabahlarrrbenimde tiroid kanseri derken insülin direnci romatizma prolaktin yuksekliği falan 12 yıl evlilikj 3 aşılama 1 tüp negatif aşilamaan sonrakendiden hamile kaldım kadın doğumda pılk.çalışıyordum 3 doktor düşük dedi 4 dış gebelik dedi ege üni.sevk edildim dış gebelik ameliyatı oldum yaş 38 allah herkese yardım etsinnnnnnnnnnnn aldığımız dualar hürmetine ,peygamber hürmetine,hz.meryem hürmetine annelerimizin ve bizim yaptığımız dualar hürmetine allahımmm hepimize nasip ettt
Sağol canım aminallah kabul etsin canım :)
Amin canım Allah ım nasip etsin hayırlısıyla. Doktorların ağızlarından çıkanları koşulsuz kabul ediyoruz elden birşey gelmiyo onlara da merhamet versin Allahhayırlı sabahlarrrbenimde tiroid kanseri derken insülin direnci romatizma prolaktin yuksekliği falan 12 yıl evlilikj 3 aşılama 1 tüp negatif aşilamaan sonrakendiden hamile kaldım kadın doğumda pılk.çalışıyordum 3 doktor düşük dedi 4 dış gebelik dedi ege üni.sevk edildim dış gebelik ameliyatı oldum yaş 38 allah herkese yardım etsinnnnnnnnnnnn aldığımız dualar hürmetine ,peygamber hürmetine,hz.meryem hürmetine annelerimizin ve bizim yaptığımız dualar hürmetine allahımmm hepimize nasip ettt
hayırlısı olsun arkadaşım ilk önce senin sağlığın önemli inşallah herşey güzel olucak :)çokk rahatsızlığım olduğundan dosyalarım orda lduğundan ege düşünüyorum romotolojı profu hastalığını ilaçlar alevlendirebilir dedi bakalım hayırlısı ekim belki
Canim ben kaynanaya okuttum 41 gun. :)) cuma gunu randevum var bakalim ne diyecek dr.. kizceler hepinizden dua bekliyorum:))41 gün üst üste oku canım bence..birde onun secdesi varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?