Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Emeklerinin karşılığını en yakın zamanda almanı diliyorum canım. Dualarımda tek tek adınızı geçiremesem de Kadınlar Kulübü ailesi olarak (sonuçta kendi ailelerimize söyleyemediklerimizi paylaşıyoruz birbirimizi daha iyi anlıyoruz) sizler içinde dua edeceğim.

evet canım kadroda var derslere de giriyor . ama özelde bakıyor
Canim aramiza hosgeldin. Ben de irenbede tedavi goruyorum. 2. Toplamayi yumurtalarin kalitesi ve sayisi gittikce dusuyor. O yuzden 2. Toplamiyi yapiliyor.. hem daha cok yumurta :)) allah yardimcimiz olsun..

Canim aramiza hosgeldin. Ben de irenbede tedavi goruyorum. 2. Toplamayi yumurtalarin kalitesi ve sayisi gittikce dusuyor. O yuzden 2. Toplamiyi yapiliyor.. hem daha cok yumurta :)) allah yardimcimiz olsun..
Hosbulduk canim evet anliyorum iste hem maddi hem manevi olarak etkilenince ve insanlara guven azalinca (ki bu dr umdan kaynakli degildir genel anlamda hayatta yasananlardan kaynakli ozellikle belirtmek isterim) sorguluyorum iste. Insallah yardimcimiz olsun Allah

hayırlı sabahlarrrbenimde tiroid kanseri derken insülin direnci romatizma prolaktin yuksekliği falan 12 yıl evlilikj 3 aşılama 1 tüp negatif aşilamaan sonrakendiden hamile kaldım kadın doğumda pılk.çalışıyordum 3 doktor düşük dedi 4 dış gebelik dedi ege üni.sevk edildim dış gebelik ameliyatı oldum yaş 38 allah herkese yardım etsinnnnnnnnnnnn aldığımız dualar hürmetine ,peygamber hürmetine,hz.meryem hürmetine annelerimizin ve bizim yaptığımız dualar hürmetine allahımmm hepimize nasip ettt

canımm ne zaman başlıyacaksın tedaviye tekrar egede mi düşünüyorsun

canımm ne zaman başlıyacaksın tedaviye tekrar egede mi düşünüyorsun
çokk rahatsızlığım olduğundan dosyalarım orda lduğundan ege düşünüyorum romotolojı profu hastalığını ilaçlar alevlendirebilir dedi bakalım hayırlısı ekim belki

Agir birsey dusmedi canim ustunde patlican kozlerken patladi bir anda..koyuyorum resmini Eki Görüntüle 1619495
ayyyy büyük geçmiş olsun. iyiki sıçrayıp insana zarar vermemiş. bi de temizliği de cabası. eşim badak kırmıştı geçenlerde çok kızmıştım nası temizlicem diye, bunu düşünemiyorum bile. bu arada benim ankastre vestel. çok memnunum nerdeyse 5 yıldır çizilmedi bile. camı kaliteliymiş.

canım allah sabırlar versin. bizi bizden başkası anlamaz. Rabbbim yüzüne baksın bi an evvel.

Amin canım Allah ım nasip etsin hayırlısıyla. Doktorların ağızlarından çıkanları koşulsuz kabul ediyoruz elden birşey gelmiyo onlara da merhamet versin Allah

çokk rahatsızlığım olduğundan dosyalarım orda lduğundan ege düşünüyorum romotolojı profu hastalığını ilaçlar alevlendirebilir dedi bakalım hayırlısı ekim belki
hayırlısı olsun arkadaşım ilk önce senin sağlığın önemli inşallah herşey güzel olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…