Sağol canım Belki de nazar çıktı canım..negatif enerjiler patlattı :))) rahatladim bazen gerçekten bir bardak vs kırılınca daha çok rahatlıyorum ben..ayyyy büyük geçmiş olsun. iyiki sıçrayıp insana zarar vermemiş. bi de temizliği de cabası. eşim badak kırmıştı geçenlerde çok kızmıştım nası temizlicem diye, bunu düşünemiyorum bile. bu arada benim ankastre vestel. çok memnunum nerdeyse 5 yıldır çizilmedi bile. camı kaliteliymiş.
Hadi kuzu hayırlısı ile pozitif sonuçlanacak inşallah bu sefer..cuma günü hatırlat gene mutlaka..unutmam da..olsun :)))) haberdar et bizi doktordan çıkınca mutlakaCanim ben kaynanaya okuttum 41 gun. :)) cuma gunu randevum var bakalim ne diyecek dr.. kizceler hepinizden dua bekliyorum:))
Yaa ekim de benimde kuzen evlencek..bir de bebekken bana çok düşkündü kalo hastası idi bensiz ne ameliyat ne anjo olurdu..birşey almak istiyorum bende ama çok pahalı olsun istemiyorum..değmez bir kere için hamileyim sonra giyemem zaten..yazık paraya..sen ne kas ara nasıl birşey aldım..hamile kıyafeti varmıydı orda...14 u gibi transfer olursan okullar açılmadan kanda beta hcg yi görürüz desene canım..hadi bakalım güzel haberler olsun inşallah...Slm kizlar. Bgn okulun ilkngunu yogundu. Ogleden sonrada dr kontrolu vardi. Rahim kalinligi 7.4 olctu. Iyi gidiyrz dedi. Climara bant ekledi kalcadan.hergun 1 tane takilan. Haftaya kontrol.14u gibide transfer olursun heralde dedi
Dr dan sonrada kemeraltina gitiik kocisle. Kuzenin dugunu var elbise aldim .cok yoruldum bugun
Cnm cok pahali kıyafetler. 390dedi 260a zorla aldık. Daha uygunu zor .karsiyakada 500 600 du. Bnmki bu sefer dar olmadi. Yani ben oyle istedim. Simdi ilaclar igneler gobek siscek hos gorunmeyecek. Alti sifon .bol da.hamile giyebilir bence. Yakasida cok hoş. Tek bu kiyafeti denedim. Hemen aldim esimde begendi acik degil diye. Uzerimdeki reesmi yok ama fikir verir belki bu resim sanaYaa ekim de benimde kuzen evlencek..bir de bebekken bana çok düşkündü kalo hastası idi bensiz ne ameliyat ne anjo olurdu..birşey almak istiyorum bende ama çok pahalı olsun istemiyorum..değmez bir kere için hamileyim sonra giyemem zaten..yazık paraya..sen ne kas ara nasıl birşey aldım..hamile kıyafeti varmıydı orda...14 u gibi transfer olursan okullar açılmadan kanda beta hcg yi görürüz desene canım..hadi bakalım güzel haberler olsun inşallah...
Güzelmiş canım güle güle kullan..bende geçen kardeşimin nisan da aldığı elbiseyi denedim su anda kasti birazcık 1 ay sonra iyice kasar oda göğüs altından bollaşıyor sifondu oda..ama olmadı olsaydı giyecektim...geçen sene hamile kaldığımda da doğum ile düğün denk geliyordu..çok korkmuştum düğünde olamıcam diye...anneme dikersiniz demiştim git hazır al dedi..dikilme olmuyor dedi..yazık zarife teyze sen model bul ben dikerim demişti..birde kir düğünü olcak ekimde serin olur gibime geliyor..o yüzden bende uzun düşünüyorum..Cnm cok pahali kıyafetler. 390dedi 260a zorla aldık. Daha uygunu zor .karsiyakada 500 600 du. Bnmki bu sefer dar olmadi. Yani ben oyle istedim. Simdi ilaclar igneler gobek siscek hos gorunmeyecek. Alti sifon .bol da.hamile giyebilir bence. Yakasida cok hoş. Tek bu kiyafeti denedim. Hemen aldim esimde begendi acik degil diye. Uzerimdeki reesmi yok ama fikir verir belki bu resim sana
canım hayırlısı olsun rabbim ilk önce kalp atışlarını duymayı ardından da sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inaşllah
Hayirlisi olsun canim. Ben 3 gunde bir degistiriyorum climara yi:)) cuma kontrol var.. hakkimizda hayirlisi canim..Slm kizlar. Bgn okulun ilkngunu yogundu. Ogleden sonrada dr kontrolu vardi. Rahim kalinligi 7.4 olctu. Iyi gidiyrz dedi. Climara bant ekledi kalcadan.hergun 1 tane takilan. Haftaya kontrol.14u gibide transfer olursun heralde dedi
Dr dan sonrada kemeraltina gitiik kocisle. Kuzenin dugunu var elbise aldim .cok yoruldum bugun
Allah kabul etsin canım :) inşallah güzel güzel haberlerini alırız cumayaCanim ben kaynanaya okuttum 41 gun. :)) cuma gunu randevum var bakalim ne diyecek dr.. kizceler hepinizden dua bekliyorum:))
Hepsini okudu canım..günaydınlare kızlar okunan meryemsuresınınhepsimi okunuyor sadece bokunan bir kısmımı çok uzunya merak ettim bilmedğim birşeymi var
çokk teşekkürleremirhan5 tamamı okuncak canım..komple..birde arada secdesi oluyormuş..bende tekrar başlamak istiyorum simdi...
allahım yardım etsin kaynanalarada azıcık akıl fikir versinEsim sıçmış kaynananım ağzına bugün..gelmedi kaç gündür diye..günü vardı anladık misafiri vardı anladık..hepsi bitti gitti gelmedi..esim annem pazarda dedi..kaçıyor mu pazar dedim..diğeri ne sabah 8 de gitsin bana komşuya uğrar gibi 2 de gelsin 4 te gitsin dedim..sadece yemek le bitmiyor..bak geçen gun ne kadar utu yaptın..benim annem gelirken ne utu yaptın ne süpürge dedim..gitmiş annesini komşularda gezerken bulmuş..almış getirmiş..nasıl rahat bu kadın anlamadım valla..her gün aynı kişilere uğramak ayni muhabet sıkmaz mi..esim e üzülüyorum valla..gerçi kaynanam da hakediyor esim in söylendiği kadar var..
Tatile gitcekmisiniz canım..esim de bugün çeşmede..müşteriye gitti..benide götüreydin dedim denize ayaklarimi sokardım...niye evde giremiyorsun canımbir mesaiyi, bir günüdaha bitiriyoruz ama çok yoruldummm arkadaşlarpazartesi izne çıkıyorum arefeye kadar yokum sizi özliycemm evdeyim ama internete pek giremiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?