Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Tatile gitcekmisiniz canım..esim de bugün çeşmede..müşteriye gitti..benide götüreydin dedim denize ayaklarimi sokardım...niye evde giremiyorsun canım
güneşi sevmiyorum sıcakta bunalıyoum zaten denız kenarındayız ama günü birlik biryere gideriz

allah kolaylık versin bir an önce zaman geçsin sende bebişini kucağına al rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Vermem mi:)) 1500 2000 arasi :))
Bana da istanbul da 2500 filan demişlerdi sonra genetik bolumu olan devlet hastanesinde yaptırabilirsin deyince..tepecik genetik e gidip doktor bunları istiyor dedim..yaptırdık..esim için 300 tl verdik oda o ara bağkur yaptırmadığı için sgk si yoktu..

Demekki artik esininin da canina tak etti. Iyi olmus. Başlarda orda kaliydn iyi diyodun kvalidem. Simdi neden boyle yapiyor anlamiyrm. Heleki senin durumunda birine. El ustinde üstünde tutmasi lazim böylerisk varken

allah kolaylık versin bir an önce zaman geçsin sende bebişini kucağına al rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Ama yanlış mi yaa haksızmıyım.bana kalkma bir is yapma demesini biliyor..gel de bak o zaman..ne yapilcak ne edilcek...esim komşulardan toplamış bugün..bide ada.evim uzak olsa tamam diycem..şimdiden obur gelini düşünüyor soylucem ama aksam eşime yaa onlar doğu görevinde iken ben gibi yatarak geçerse imiş..annesine gitcek 9 ay öyle geçircek dedim..yada anası gitcek doğuya..bide geçen gün gelinin anasını yemeğe almış ayıp olmasın diye...

Demekki artik esininin da canina tak etti. Iyi olmus. Başlarda orda kaliydn iyi diyodun kvalidem. Simdi neden boyle yapiyor anlamiyrm. Heleki senin durumunda birine. El ustinde üstünde tutmasi lazim böylerisk varken
Orda kalınca problem yok..ben onu engellemiyorumki kuzum gene konu komşuya kahveye gidiyordu kadın gün içinde :)) esim dun gece ne dese beğenirsin..kim yazıyor gece gece sana..diye ondan yazamadim..geçen soruyor instagrama bakmış..canan kim seval kim ben bunları tanımıyorum diyor..sen nerden tanıyorsun diyor :))))

Ay bnmkide merak ediyr da bnm diyet hesabi diye pek anlamiyor. Instagramida yok arada bakayim diyor izin vermiyrm. Gece bende pek giremiyrm.hatta elbiseyi cekerken geldi napiysn diye.

Ay bnmkide merak ediyr da bnm diyet hesabi diye pek anlamiyor. Instagramida yok arada bakayim diyor izin vermiyrm. Gece bende pek giremiyrm.hatta elbiseyi cekerken geldi napiysn diye.
Benimkinin de instagram i yok..bazen kendi sarzi bitince twitter e google â bakmak için girince kurcaliyorsa bilemem :)) çok kullanmayı da bilmiyor ama takipçilerime bakıyor kim var kimi takip ediyorum diye :)) bir seni sormadı isim yok diye hesabında..burdan bütün kızları sordu özellikle buldu sanki :))) anlamadığım kız lisesi mezunuyum sırf kız idik zaten biz..esim nerden tanıyacak tüm arkadaşlarımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…