Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

bilmiyorum bende benimkini bile çözemedim biz altlı üstlü oturuyoruz afedersin çok ama afedersin her boklarına biz koşturuyoruz ama nedense diğeri daha kıymetli oluyor ve toz kondurulmuyor

bilmiyorum bende benimkini bile çözemedim biz altlı üstlü oturuyoruz afedersin çok ama afedersin her boklarına biz koşturuyoruz ama nedense diğeri daha kıymetli oluyor ve toz kondurulmuyor
Bende altlı üstlü oturuyordum simdi iyiki uzagim 10 sokak ta olsa..:))) komşuları çok lazim sanki yarin obur gün biz koscaz..kim bakacak kim ziyaret edecek..esim baya bir kızdı herhalde..hatta komşu aradı temin noldu kader mi doğurdu ne o telaş diye diye..niye apar topar aldı seni diye...yemek yaptı..utuleri yaptı..koltukları çekti temizlik yaptı..ona da üzülüyorum esim bağırıyor diye..ama kadını dürtmeden de yapmıyor birşey..çok mu lazim sana komşu..

Bu izmirin sıcağı niye boyle kızlar yaa..çok fena terliyorum ellerim ayaklarım şıpır şıpır..klimayı açıyorum usutcem diye korkuyorum..gündüz zaten açık bütün gün yeni kapattım klimayı hava serinlemistir diye..hic yani esmiyor sanki..sırılsıklam ayaklarimla ellerim..

Nar cikti canim.istersen pazarda manavda var. Mandalin de cikti. Aserirsen kolay bulunur. Dunde ben ictim disarda. Hani su taze sıkılmis satan yrler varya nar bogurtlen fln kirmizi meyvelerden 2 tane :)

Nar cikti canim.istersen pazarda manavda var. Mandalin de cikti. Aserirsen kolay bulunur. Dunde ben ictim disarda. Hani su taze sıkılmis satan yrler varya nar bogurtlen fln kirmizi meyvelerden 2 tane :)
Benim canım ev yapımı olcak ama böğürtlen reçeli istiyor..yurtta oda arkadaşım zonguldaklı idi onun annesi yapardı onu arıyorum resmen..anneme soylucem yapsın..cuma günü bakarım artik su yogaya başladım yaaa:))) haftada 2 gün esim çıldırıyor..anlaşma haftada 1 gün gitcektin diyor :)))

Pazar da alışveriş yapmayı sevmem ama onu bile özledim canım..pazarda sebze meyva kokusunu almayı :)))) inşallah sizin kanama vs ben gibi hic bir sıkıntı niz olmaz..

Kuzular sut reçeli yapmayı bilen varmı..yada izmirde nerde bulurum..internetten baktım ama onlar sut tozu ile yapılan buldum..oda zararlı diye almak istemiyorum..yada gitcem madoya orda kahvaltıda yiyeceğim :))

darısı başıma diyeyim 10 sokak olmasın ama benimki 1ooo sokak ne olsa 15 yıl oldu :)))))

darısı başıma diyeyim 10 sokak olmasın ama benimki 1ooo sokak ne olsa 15 yıl oldu :)))))
Ben 5 yılda kaçtım canım kiraya :) 1 sene kirada oturdum sonrada geçen sene ev aldık..ofise annesine yakin diye uygun da geldi bize bu civardaki evlere gore..taşınma imkânın yokmu senin ordan..

Ben 5 yılda kaçtım canım kiraya :) 1 sene kirada oturdum sonrada geçen sene ev aldık..ofise annesine yakin diye uygun da geldi bize bu civardaki evlere gore..taşınma imkânın yokmu senin ordan..
Kuzum kizce nasil? Sen nasilsin?

maleseff canım benim oturduğumda kendi evleri o yüzden çok ama çokk zor

maleseff canım benim oturduğumda kendi evleri o yüzden çok ama çokk zor
Ben gibi ev alıp uzaklasacan...bizede ev almadan çıkmayın diyorlardı..kavga edince bide benimkiler ışığı açık gördüler mi 7 24 gelirdi sinir olurdum..kavga bahanesi oldu..bizimkilerde istese oranın kirasını verip biz uzakta kiraya çıkardık ama ille burda oturun dediler...kendi evinizi alınca çıkarsiniz dedi babanesi ama huzursuz olunca çıktık mecbur kaldık..ev alsanız gitseniz kimse birşey diyemez..apartmanda kaç kişi hane var sizde canım..başka elti görümce vs var mi..

canım bizim burası çeşmealtı biliyormusun bilmem yazlık yer o yüzden 2 katlı müstakil ev 1.katta ben üstte onlar oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…