bilmiyorum bende benimkini bile çözemedim biz altlı üstlü oturuyoruz afedersin çok ama afedersin her boklarına biz koşturuyoruz ama nedense diğeri daha kıymetli oluyor ve toz kondurulmuyorAma yanlış mi yaa haksızmıyım.bana kalkma bir is yapma demesini biliyor..gel de bak o zaman..ne yapilcak ne edilcek...esim komşulardan toplamış bugün..bide ada.evim uzak olsa tamam diycem..şimdiden obur gelini düşünüyor soylucem ama aksam eşime yaa onlar doğu görevinde iken ben gibi yatarak geçerse imiş..annesine gitcek 9 ay öyle geçircek dedim..yada anası gitcek doğuya..bide geçen gün gelinin anasını yemeğe almış ayıp olmasın diye...
Var canim ben nar suyu iciyorum. 2 tane de fitil kullaniyorum..Extra bisey yaptinmi . Bnm dun 7.4 tu kalinlik.adetin 12.gunu. Banti yapisturdiktan sonra sanki bgn akintim dahada artti. Senin var mi akintin
Bende altlı üstlü oturuyordum simdi iyiki uzagim 10 sokak ta olsa..:))) komşuları çok lazim sanki yarin obur gün biz koscaz..kim bakacak kim ziyaret edecek..esim baya bir kızdı herhalde..hatta komşu aradı temin noldu kader mi doğurdu ne o telaş diye diye..niye apar topar aldı seni diye...yemek yaptı..utuleri yaptı..koltukları çekti temizlik yaptı..ona da üzülüyorum esim bağırıyor diye..ama kadını dürtmeden de yapmıyor birşey..çok mu lazim sana komşu..bilmiyorum bende benimkini bile çözemedim biz altlı üstlü oturuyoruz afedersin çok ama afedersin her boklarına biz koşturuyoruz ama nedense diğeri daha kıymetli oluyor ve toz kondurulmuyor
Bu mevsimde narı nerden buluyorsun..taze sıkılmış..Var canim ben nar suyu iciyorum. 2 tane de fitil kullaniyorum..
Kuzum marmarise gittigimde aldim. Mesur tostcu var ya agacli yolda orda simmislar buzluga atmislar:))) 10 litre aldim. :)) buzdolabinda muhafaza ediyorum.Bu mevsimde narı nerden buluyorsun..taze sıkılmış..
Akilli kadının hali bir başka oluyor..hiç aklıma gelmezdi yaaa...Kuzum marmarise gittigimde aldim. Mesur tostcu var ya agacli yolda orda simmislar buzluga atmislar:))) 10 litre aldim. :)) buzdolabinda muhafaza ediyorum.
Benim canım ev yapımı olcak ama böğürtlen reçeli istiyor..yurtta oda arkadaşım zonguldaklı idi onun annesi yapardı onu arıyorum resmen..anneme soylucem yapsın..cuma günü bakarım artik su yogaya başladım yaaa:))) haftada 2 gün esim çıldırıyor..anlaşma haftada 1 gün gitcektin diyor :)))Nar cikti canim.istersen pazarda manavda var. Mandalin de cikti. Aserirsen kolay bulunur. Dunde ben ictim disarda. Hani su taze sıkılmis satan yrler varya nar bogurtlen fln kirmizi meyvelerden 2 tane :)
Pazar da alışveriş yapmayı sevmem ama onu bile özledim canım..pazarda sebze meyva kokusunu almayı :)))) inşallah sizin kanama vs ben gibi hic bir sıkıntı niz olmaz..Nar cikti canim.istersen pazarda manavda var. Mandalin de cikti. Aserirsen kolay bulunur. Dunde ben ictim disarda. Hani su taze sıkılmis satan yrler varya nar bogurtlen fln kirmizi meyvelerden 2 tane :)
darısı başıma diyeyim 10 sokak olmasın ama benimki 1ooo sokak ne olsa 15 yıl oldu :)))))Bende altlı üstlü oturuyordum simdi iyiki uzagim 10 sokak ta olsa..:))) komşuları çok lazim sanki yarin obur gün biz koscaz..kim bakacak kim ziyaret edecek..esim baya bir kızdı herhalde..hatta komşu aradı temin noldu kader mi doğurdu ne o telaş diye diye..niye apar topar aldı seni diye...yemek yaptı..utuleri yaptı..koltukları çekti temizlik yaptı..ona da üzülüyorum esim bağırıyor diye..ama kadını dürtmeden de yapmıyor birşey..çok mu lazim sana komşu..
Ben 5 yılda kaçtım canım kiraya :) 1 sene kirada oturdum sonrada geçen sene ev aldık..ofise annesine yakin diye uygun da geldi bize bu civardaki evlere gore..taşınma imkânın yokmu senin ordan..darısı başıma diyeyim 10 sokak olmasın ama benimki 1ooo sokak ne olsa 15 yıl oldu :)))))
Kuzum kizce nasil? Sen nasilsin?Ben 5 yılda kaçtım canım kiraya :) 1 sene kirada oturdum sonrada geçen sene ev aldık..ofise annesine yakin diye uygun da geldi bize bu civardaki evlere gore..taşınma imkânın yokmu senin ordan..
maleseff canım benim oturduğumda kendi evleri o yüzden çok ama çokk zorBen 5 yılda kaçtım canım kiraya :) 1 sene kirada oturdum sonrada geçen sene ev aldık..ofise annesine yakin diye uygun da geldi bize bu civardaki evlere gore..taşınma imkânın yokmu senin ordan..
İyidir kuzu senden nbr yarin kontrol günü :))))Kuzum kizce nasil? Sen nasilsin?
Ben gibi ev alıp uzaklasacan...bizede ev almadan çıkmayın diyorlardı..kavga edince bide benimkiler ışığı açık gördüler mi 7 24 gelirdi sinir olurdum..kavga bahanesi oldu..bizimkilerde istese oranın kirasını verip biz uzakta kiraya çıkardık ama ille burda oturun dediler...kendi evinizi alınca çıkarsiniz dedi babanesi ama huzursuz olunca çıktık mecbur kaldık..ev alsanız gitseniz kimse birşey diyemez..apartmanda kaç kişi hane var sizde canım..başka elti görümce vs var mi..maleseff canım benim oturduğumda kendi evleri o yüzden çok ama çokk zor
canım bizim burası çeşmealtı biliyormusun bilmem yazlık yer o yüzden 2 katlı müstakil ev 1.katta ben üstte onlar oturuyorBen gibi ev alıp uzaklasacan...bizede ev almadan çıkmayın diyorlardı..kavga edince bide benimkiler ışığı açık gördüler mi 7 24 gelirdi sinir olurdum..kavga bahanesi oldu..bizimkilerde istese oranın kirasını verip biz uzakta kiraya çıkardık ama ille burda oturun dediler...kendi evinizi alınca çıkarsiniz dedi babanesi ama huzursuz olunca çıktık mecbur kaldık..ev alsanız gitseniz kimse birşey diyemez..apartmanda kaç kişi hane var sizde canım..başka elti görümce vs var mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?