Biliyorum canım cesmealtinda sin..apartman mi acaba diye düşündüm iste..canım bizim burası çeşmealtı biliyormusun bilmem yazlık yer o yüzden 2 katlı müstakil ev 1.katta ben üstte onlar oturuyor
çok şükür benimki o kadar hasta değil :)))Sizinkiler de maçı izleyip arkasın dan yorumları izleyenlerden mi?? Uff
Benimki o kadar hasta.... once yorumcular, sonra mac, sonra yine yorumcular.. biktim o yorumcu adamlardan:)))Sizinkiler de maçı izleyip arkasın dan yorumları izleyenlerden mi?? Uff
Aynen ya digiturk te var evde. Milli takim.gs eski maclaar spor kanalllari ne varsa izliyor.Sizinkiler de maçı izleyip arkasın dan yorumları izleyenlerden mi?? Uff
Güzel haberler le gel inşallah cumanın yüzü suyu hurmetine...hadi bekliyoruz kuzu..Benimki o kadar hasta.... once yorumcular, sonra mac, sonra yine yorumcular.. biktim o yorumcu adamlardan:)))
Kuzu cok heyecanliyim. Sabah erkenden uyandim. 12 de randevum.. bekliyorum:))
Nerdesin kuzum yaa..dun gece 12 de instagramdan yazacaktim nerdeyse..sonra senin de esin ben gibi bu ne o kim diye sorar diye vazgeçtim..iyimisiniz..Cumaniz mubarek olsun canlarimm..
Hayır izlerken sürekli söyleniyor kafam sisiyor bir yandan..yaa sen spor yorumcusu musun dedim..kim se seni duymuyor beni cocugumla rahatsız ediyorsun..ordaki adamları en azından milyonlar diyor..niye konuşuyorsun tv ile dimi ama...sen ne zaman gitcen canım kontrole..Aynen ya digiturk te var evde. Milli takim.gs eski maclaar spor kanalllari ne varsa izliyor.
Benim ki manyaklik cinsinden birde der hep ben çok manyak değilim diye..hasta beee gidip kendi mac yapıp sahada yorulsa hobi si var diyeceğim..böyle sadece izliyor hic bir aktivetisi yok...isss isss issss mac mac maccc macc..çok şanslısın bence canım...ben isterdim eşimle ortak hobi muz olsun gidelim mesela dansa filan...bunun bedeni değil çenesi çalışanlardan :))))çok şükür benimki o kadar hasta değil :)))
Canim iyiyim cok sukur yazdiklarinizi okudum hep ama yazamadim gecen hafta keyfim yok gibiydi agrilarim vardi.hafta sonuda gorumcemin torununun sunneti vardi.hafta hizlica gecti gitti..amann sorma zaten listemde kimler varsa illaki ogrencek diye merakta sanki ogrenince baslari goge erecek :))Nerdesin kuzum yaa..dun gece 12 de instagramdan yazacaktim nerdeyse..sonra senin de esin ben gibi bu ne o kim diye sorar diye vazgeçtim..iyimisiniz..
Sen nasilsin kaderim prenses le araniz nasil ? Ben bugun hicbisekilde rahat olamiyorum kalbim sıkısıyor heyecandan hareketleri dahada kuvvetlendi nasil yatarsam yatayim hep hareket halindeyiz..Nerdesin kuzum yaa..dun gece 12 de instagramdan yazacaktim nerdeyse..sonra senin de esin ben gibi bu ne o kim diye sorar diye vazgeçtim..iyimisiniz..
9 eylül carsamba bnm kontrolHayır izlerken sürekli söyleniyor kafam sisiyor bir yandan..yaa sen spor yorumcusu musun dedim..kim se seni duymuyor beni cocugumla rahatsız ediyorsun..ordaki adamları en azından milyonlar diyor..niye konuşuyorsun tv ile dimi ama...sen ne zaman gitcen canım kontrole..
Kuzum hamile olan biziz merak etmemiz lazim bütün gün evde yatıyorum..o benim telefonumu mincikliyor..nasıl ağrın vardı doktor ne dedi canım..Canim iyiyim cok sukur yazdiklarinizi okudum hep ama yazamadim gecen hafta keyfim yok gibiydi agrilarim vardi.hafta sonuda gorumcemin torununun sunneti vardi.hafta hizlica gecti gitti..amann sorma zaten listemde kimler varsa illaki ogrencek diye merakta sanki ogrenince baslari goge erecek :))
Benim kide sakin bu aralar eskisi gibi çok sert tekme vs atmıyor..bende sinir oluyorum bu sefer birşey mi var diye gobegime vuruyorum doktorda geçen ultrason çekerken öyle yapmış ti demekki zararı yok bende kapı gibi gobegimi tiklatiyorum napim...hamile yastığı aldin mi sen..Sen nasilsin kaderim prenses le araniz nasil ? Ben bugun hicbisekilde rahat olamiyorum kalbim sıkısıyor heyecandan hareketleri dahada kuvvetlendi nasil yatarsam yatayim hep hareket halindeyiz..
hadiii bakalım hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah bebeğin sana sağlıkla tutunacakGuzel hamisler ve adaylari:))) ciktim dr dan carsamba transfer varrrr... hepinizden dualarinizi bekliyorum. Rahim kalinligi 7.5 mis.. ilaclara devammmm..
Aaa gercekten mi. Ne guzel alacaksin bebislerini. Bnm carsamba kontrol var.ptesi transfer. Hakkimizda hayirlisi...Guzel hamisler ve adaylari:))) ciktim dr dan carsamba transfer varrrr... hepinizden dualarinizi bekliyorum. Rahim kalinligi 7.5 mis.. ilaclara devammmm..
Sorma o konu apayri zaten..kasik agrimla mide agrisi canim gittik p.tesi dk ra gordum kizimi rutin agrilar dedi tahlillerde de bisi cikmadi sadece b12 sinirda 190 cikti ilac almiyalim simdilik et falan tuket fazlaca dedi.aldim yastik senin modelden aldim bende geceleri rahatim sukur.bende hareketsiz zamanlarimda gibegimle oynuyorum doktordna girmustum ult.aletini sallamisti gobegimde uyansin diye :)))Kuzum hamile olan biziz merak etmemiz lazim bütün gün evde yatıyorum..o benim telefonumu mincikliyor..nasıl ağrın vardı doktor ne dedi canım..
Dualarim seninle canim benim sende al bebisleri bian once guzel haberleri ver sonra bize hayirlisiyla..Guzel hamisler ve adaylari:))) ciktim dr dan carsamba transfer varrrr... hepinizden dualarinizi bekliyorum. Rahim kalinligi 7.5 mis.. ilaclara devammmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?