Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Benimki o kadar hasta.... once yorumcular, sonra mac, sonra yine yorumcular.. biktim o yorumcu adamlardan:)))
Kuzu cok heyecanliyim. Sabah erkenden uyandim. 12 de randevum.. bekliyorum:))
Güzel haberler le gel inşallah cumanın yüzü suyu hurmetine...hadi bekliyoruz kuzu..

Aynen ya digiturk te var evde. Milli takim.gs eski maclaar spor kanalllari ne varsa izliyor.
Hayır izlerken sürekli söyleniyor kafam sisiyor bir yandan..yaa sen spor yorumcusu musun dedim..kim se seni duymuyor beni cocugumla rahatsız ediyorsun..ordaki adamları en azından milyonlar diyor..niye konuşuyorsun tv ile dimi ama...sen ne zaman gitcen canım kontrole..

çok şükür benimki o kadar hasta değil :)))
Benim ki manyaklik cinsinden birde der hep ben çok manyak değilim diye..hasta beee gidip kendi mac yapıp sahada yorulsa hobi si var diyeceğim..böyle sadece izliyor hic bir aktivetisi yok...isss isss issss mac mac maccc macc..çok şanslısın bence canım...ben isterdim eşimle ortak hobi muz olsun gidelim mesela dansa filan...bunun bedeni değil çenesi çalışanlardan :))))

Nerdesin kuzum yaa..dun gece 12 de instagramdan yazacaktim nerdeyse..sonra senin de esin ben gibi bu ne o kim diye sorar diye vazgeçtim..iyimisiniz..
Canim iyiyim cok sukur yazdiklarinizi okudum hep ama yazamadim gecen hafta keyfim yok gibiydi agrilarim vardi.hafta sonuda gorumcemin torununun sunneti vardi.hafta hizlica gecti gitti..amann sorma zaten listemde kimler varsa illaki ogrencek diye merakta sanki ogrenince baslari goge erecek :))

Nerdesin kuzum yaa..dun gece 12 de instagramdan yazacaktim nerdeyse..sonra senin de esin ben gibi bu ne o kim diye sorar diye vazgeçtim..iyimisiniz..
Sen nasilsin kaderim prenses le araniz nasil ? Ben bugun hicbisekilde rahat olamiyorum kalbim sıkısıyor heyecandan hareketleri dahada kuvvetlendi nasil yatarsam yatayim hep hareket halindeyiz..

9 eylül carsamba bnm kontrol

Kuzum hamile olan biziz merak etmemiz lazim bütün gün evde yatıyorum..o benim telefonumu mincikliyor..nasıl ağrın vardı doktor ne dedi canım..

Sen nasilsin kaderim prenses le araniz nasil ? Ben bugun hicbisekilde rahat olamiyorum kalbim sıkısıyor heyecandan hareketleri dahada kuvvetlendi nasil yatarsam yatayim hep hareket halindeyiz..
Benim kide sakin bu aralar eskisi gibi çok sert tekme vs atmıyor..bende sinir oluyorum bu sefer birşey mi var diye gobegime vuruyorum doktorda geçen ultrason çekerken öyle yapmış ti demekki zararı yok bende kapı gibi gobegimi tiklatiyorum napim...hamile yastığı aldin mi sen..

Guzel hamisler ve adaylari:))) ciktim dr dan carsamba transfer varrrr... hepinizden dualarinizi bekliyorum. Rahim kalinligi 7.5 mis.. ilaclara devammmm..
hadiii bakalım hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah bebeğin sana sağlıkla tutunacak

Kuzum hamile olan biziz merak etmemiz lazim bütün gün evde yatıyorum..o benim telefonumu mincikliyor..nasıl ağrın vardı doktor ne dedi canım..
Sorma o konu apayri zaten..kasik agrimla mide agrisi canim gittik p.tesi dk ra gordum kizimi rutin agrilar dedi tahlillerde de bisi cikmadi sadece b12 sinirda 190 cikti ilac almiyalim simdilik et falan tuket fazlaca dedi.aldim yastik senin modelden aldim bende geceleri rahatim sukur.bende hareketsiz zamanlarimda gibegimle oynuyorum doktordna girmustum ult.aletini sallamisti gobegimde uyansin diye :)))

Guzel hamisler ve adaylari:))) ciktim dr dan carsamba transfer varrrr... hepinizden dualarinizi bekliyorum. Rahim kalinligi 7.5 mis.. ilaclara devammmm..
Dualarim seninle canim benim sende al bebisleri bian once guzel haberleri ver sonra bize hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…