Hadi bakalım canım inşallah senin için güzel bir gün olur..bizim nisan tarihimiz 9 eylül du..sonra bebekleri toprağa verme günü 9 eylül oldu..benim için olumsuz bir gün olan o gün senin için güzel gelişmelerin mutluluğun olduğu gün olur..9 eylül carsamba bnm kontrol
Hadi bakalım canım dualarım seninle inşallah bu sefer pozitifi göreceksin..bu seneyi anne olarak sende bitireceksin...Guzel hamisler ve adaylari:))) ciktim dr dan carsamba transfer varrrr... hepinizden dualarinizi bekliyorum. Rahim kalinligi 7.5 mis.. ilaclara devammmm..
Bende yapıyorum öyle..napim arada sırada oda tepki versin merak ediyorum su yogaya başladığından beri çocuk sakinledi resmen..normalde horon tepen çocuk hic bir şey yapmıyor..Sorma o konu apayri zaten..kasik agrimla mide agrisi canim gittik p.tesi dk ra gordum kizimi rutin agrilar dedi tahlillerde de bisi cikmadi sadece b12 sinirda 190 cikti ilac almiyalim simdilik et falan tuket fazlaca dedi.aldim yastik senin modelden aldim bende geceleri rahatim sukur.bende hareketsiz zamanlarimda gibegimle oynuyorum doktordna girmustum ult.aletini sallamisti gobegimde uyansin diye :)))
Insallah kuzum. Bu kadar emek bosuna gitmezHadi bakalım canım dualarım seninle inşallah bu sefer pozitifi göreceksin..bu seneyi anne olarak sende bitireceksin...
Pozitif enerji pozitif sinyal gönder evrene kuzum..çekme aşağı kendini..dua et allaha önce ona sonra doktoruna koşulsuz guven..kaç tane transfer Etcek soyledimi..Insallah kuzum. Bu kadar emek bosuna gitmez
Amin canim benim.. hakkimizda hayirlisini versin allah..Hadi bakalım canım inşallah senin için güzel bir gün olur..bizim nisan tarihimiz 9 eylül du..sonra bebekleri toprağa verme günü 9 eylül oldu..benim için olumsuz bir gün olan o gün senin için güzel gelişmelerin mutluluğun olduğu gün olur..
Allahım hayırlısı olsun canım..bebiş in sımsıkı sana tutunur pozitifi görürsün inşaallah tüm dualarım seninle..nerde olcak transferin doktorun kimdi canım..ilk kez mi transfer oluyorsun canım..Selam arkadaşlar Benimde yarın transferim var ben burayı takip ettiğim için hepiniz dualarimdasiniz Allah hepimizin kucağına sağlıklı bebek versin inşallah. .... Ne olur sizde bana dua edin
Amin canim cok tesekkur ederim şu hastanesinde olcak dr.um Ali Öner Erdogdu ilk transferim dondurulmus embriyolarim var ins tutar da hepimiz sağlıkla kavusurum Bebeklerim ize.Allahım hayırlısı olsun canım..bebiş in sımsıkı sana tutunur pozitifi görürsün inşaallah tüm dualarım seninle..nerde olcak transferin doktorun kimdi canım..ilk kez mi transfer oluyorsun canım..
Anladım canım..inşallah ilk seferde tutar bebegin..kaç tane toplandı yumurta kaç embriyo olustu..Su hastanesi
Peki iki tane mi transfer olcak ilk transferin diye bir tane mi canım...Canim yanlış hatırlamıyorsam 14 tane toplandı ama malesef 2 tanesi tuttu suan 2 tane var ama tabi nasip.Benim yumurta toplama işlemi Mayıs ayında olmuştu ama çok yiprandigim için drum bu güne erteledi.Bakalim çok heyecanlıyım
2 tanesi de transfer olcakPeki iki tane mi transfer olcak ilk transferin diye bir tane mi canım...
5.gün embriyosu mu canım..bakarsın ikiside tutar forumun ilk ikiz annesi olma şansı sana denk gelir...hadi hayırlısı inşallah...güzel haberlerle gelmen dileğiyle...2 tanesi de transfer olcak
aminnnnnn5.gün embriyosu mu canım..bakarsın ikiside tutar forumun ilk ikiz annesi olma şansı sana denk gelir...hadi hayırlısı inşallah...güzel haberlerle gelmen dileğiyle...
Bu arada Cahil ligimde hoş gör 5.gun embriyo şu ne oluyor:)5.gün embriyosu mu canım..bakarsın ikiside tutar forumun ilk ikiz annesi olma şansı sana denk gelir...hadi hayırlısı inşallah...güzel haberlerle gelmen dileğiyle...
Embriyolar oluşunca her gün bölünmeye devam ediyorlar merkezde takibe alınıyorlar kimi embriyo 3.gün kimi 5.gün transfer ediliyor anneye..embriyoların gelişimine bağlı embriyolog lar karar veriyor ona..senin yumurtan hangi gün toplandı canım..mesela benim perşembe toplandı 5.gün embriyosu dediler salı günü transfer oldu..Bu arada Cahil ligimde hoş gör 5.gun embriyo şu ne oluyor:)
kendi soruma kendim cvp vereyim jeton yeni düştü onca ılac kafam yerinde değil aldım çok düşük evet 5.gun embriyo şu canımBu arada Cahil ligimde hoş gör 5.gun embriyo şu ne oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?