Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

9 eylül carsamba bnm kontrol
Hadi bakalım canım inşallah senin için güzel bir gün olur..bizim nisan tarihimiz 9 eylül du..sonra bebekleri toprağa verme günü 9 eylül oldu..benim için olumsuz bir gün olan o gün senin için güzel gelişmelerin mutluluğun olduğu gün olur..

Bende yapıyorum öyle..napim arada sırada oda tepki versin merak ediyorum su yogaya başladığından beri çocuk sakinledi resmen..normalde horon tepen çocuk hic bir şey yapmıyor..

Siz bana destek verirken ben hic olumsuzu düşünmedim kısmet dedim allahım bir bildiği vardır deyip allahım sen biliyorsun diye içimden dua ettim..hadi kizlaarr enerjinizin düşmesine izin vermeyin..allahım hepinize teker teker ince hamilelik sonra annelik duygusunu yaşatsın..dualarım sizlerle...

Amin canim benim.. hakkimizda hayirlisini versin allah..

Selam arkadaşlar Benimde yarın transferim var ben burayı takip ettiğim için hepiniz dualarimdasiniz Allah hepimizin kucağına sağlıklı bebek versin inşallah. .... Ne olur sizde bana dua edin
Allahım hayırlısı olsun canım..bebiş in sımsıkı sana tutunur pozitifi görürsün inşaallah tüm dualarım seninle..nerde olcak transferin doktorun kimdi canım..ilk kez mi transfer oluyorsun canım..

Allahım hayırlısı olsun canım..bebiş in sımsıkı sana tutunur pozitifi görürsün inşaallah tüm dualarım seninle..nerde olcak transferin doktorun kimdi canım..ilk kez mi transfer oluyorsun canım..
Amin canim cok tesekkur ederim şu hastanesinde olcak dr.um Ali Öner Erdogdu ilk transferim dondurulmus embriyolarim var ins tutar da hepimiz sağlıkla kavusurum Bebeklerim ize.

Canim yanlış hatırlamıyorsam 14 tane toplandı ama malesef 2 tanesi tuttu suan 2 tane var ama tabi nasip.Benim yumurta toplama işlemi Mayıs ayında olmuştu ama çok yiprandigim için drum bu güne erteledi.Bakalim çok heyecanlıyım

Peki iki tane mi transfer olcak ilk transferin diye bir tane mi canım...

Bu arada Cahil ligimde hoş gör 5.gun embriyo şu ne oluyor:)
Embriyolar oluşunca her gün bölünmeye devam ediyorlar merkezde takibe alınıyorlar kimi embriyo 3.gün kimi 5.gün transfer ediliyor anneye..embriyoların gelişimine bağlı embriyolog lar karar veriyor ona..senin yumurtan hangi gün toplandı canım..mesela benim perşembe toplandı 5.gün embriyosu dediler salı günü transfer oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…