Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Evet canım 5.gun

Evet canım 5.gun
Dinlen bol bol canım hadi..yarin dinç bir anneye transfer gerçekleşsin ki bebek annesine tutunsun..ayy benim aklım uçtu senden önce baska arkadaş vardı ikiz..unuttum kusura bakmasın..simdi gece gece aklıma geldi kusura bakma arkadaşım yaa ikiz deyince aklım çıkıyor nasıl unuttum sizi kecozz çok üzgünüm..

K kaderim35 noldu kızzz?

Hakkinda hayirlisi canim ins bebislerine bian once kavusursun sag salim al gel..su hastanesinde tup bebek oluyormuki ?
Napıyorsun canım nasılsın..çok belim ağrıyor dünden beri..yarin bebeklerin doğum günü ondan herhalde psikolojik vücudumda ağrılar var yorgunluk bitkinlik..sen de ne var ne yok

Napıyorsun canım nasılsın..çok belim ağrıyor dünden beri..yarin bebeklerin doğum günü ondan herhalde psikolojik vücudumda ağrılar var yorgunluk bitkinlik..sen de ne var ne yok
Iyi diyelim iyi gitsin hersey kaderim cok sukur.ne olur takma kafana biliyorum kolay deil ama meleklerin seni her zaman koruyacaklar keske evde yalniz olmasaydin bi kacgun yalnizliktan hic kafani dagitamican..

Hakkinda hayirlisi canim ins bebislerine bian once kavusursun sag salim al gel..su hastanesinde tup bebek oluyormuki ?
Evet canım tüp bebek merkezi var burda
Canim hayirli ugurlu olsun.. allah siki siki tutunmayi nasip etsin. Pozitif ollll...
Aminnnn canın saol
Kizceler gun gectikce heyecan artiyo.. carsambaya cok az kaldi..
sanada bol sanslar ben şuanda saatin gelmesini bekliyorum

Kizlar slm
Hasonu kacamagindan sonra eve döndüm.
Ben transfer icin ilaclara.devam ediyrm. Surekli eczaneden parayla aliyrm. Dun aklima geldi acaba aile hekimi yazar mi. Estrofem ve climara bant yrn icin yine almam gerekecek. Siz bu surecte gidip yazdirdijiz mi.artik para vermek istemiyrm zaten masraf cok

Gunaydin canim ben estrofemi yazdiriyordum bilgine ama digerini kullanmadigim icin bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…