Evet canım 5.gunEmbriyolar oluşunca her gün bölünmeye devam ediyorlar merkezde takibe alınıyorlar kimi embriyo 3.gün kimi 5.gün transfer ediliyor anneye..embriyoların gelişimine bağlı embriyolog lar karar veriyor ona..senin yumurtan hangi gün toplandı canım..mesela benim perşembe toplandı 5.gün embriyosu dediler salı günü transfer oldu..
Dinlen bol bol canım hadi..yarin dinç bir anneye transfer gerçekleşsin ki bebek annesine tutunsun..ayy benim aklım uçtu senden önce baska arkadaş vardı ikiz..unuttum kusura bakmasın..simdi gece gece aklıma geldi kusura bakma arkadaşım yaa ikiz deyince aklım çıkıyor nasıl unuttum siziEvet canım 5.gun
K kaderim35 noldu kızzz?Dinlen bol bol canım hadi..yarin dinç bir anneye transfer gerçekleşsin ki bebek annesine tutunsun..ayy benim aklım uçtu senden önce baska arkadaş vardı ikiz..unuttum kusura bakmasın..simdi gece gece aklıma geldi kusura bakma arkadaşım yaa ikiz deyince aklım çıkıyor nasıl unuttum sizikecozz çok üzgünüm..
Senin bebeklerin ikiz olduğunu unuttum
Hakkinda hayirlisi canim ins bebislerine bian once kavusursun sag salim al gel..su hastanesinde tup bebek oluyormuki ?Amin canim cok tesekkur ederim şu hastanesinde olcak dr.um Ali Öner Erdogdu ilk transferim dondurulmus embriyolarim var ins tutar da hepimiz sağlıkla kavusurum Bebeklerim ize.
Napıyorsun canım nasılsın..çok belim ağrıyor dünden beri..yarin bebeklerin doğum günü ondan herhalde psikolojik vücudumda ağrılar var yorgunluk bitkinlik..sen de ne var ne yokHakkinda hayirlisi canim ins bebislerine bian once kavusursun sag salim al gel..su hastanesinde tup bebek oluyormuki ?
Canim hayirli ugurlu olsun.. allah siki siki tutunmayi nasip etsin. Pozitif ollll...Evet canım 5.gun
Iyi diyelim iyi gitsin hersey kaderim cok sukur.ne olur takma kafana biliyorum kolay deil ama meleklerin seni her zaman koruyacaklar keske evde yalniz olmasaydin bi kacgun yalnizliktan hic kafani dagitamican..Napıyorsun canım nasılsın..çok belim ağrıyor dünden beri..yarin bebeklerin doğum günü ondan herhalde psikolojik vücudumda ağrılar var yorgunluk bitkinlik..sen de ne var ne yok
Rabbim hayirlisiyla guzel haberlerini duyursun bize canim benim dualarimdasun her zamann pozitif dusunceni uzerinde tasii kesinlikle negatif dusunce yokk ona gore..Kizceler gun gectikce heyecan artiyo.. carsambaya cok az kaldi..
Evet canım tüp bebek merkezi var burdaHakkinda hayirlisi canim ins bebislerine bian once kavusursun sag salim al gel..su hastanesinde tup bebek oluyormuki ?
Aminnnn canın saolCanim hayirli ugurlu olsun.. allah siki siki tutunmayi nasip etsin. Pozitif ollll...
sanada bol sanslar ben şuanda saatin gelmesini bekliyorumKizceler gun gectikce heyecan artiyo.. carsambaya cok az kaldi..
Bende su hastanesinde yaptirdim fakat su hastanesine ait deil eurofertil ayri bir merkez o yuzden sasirdim..hayirlisi inss al bebislerini bian once evine gel..Evet canım tüp bebek merkezi var burda
Aminnnn canın saol
sanada bol sanslar ben şuanda saatin gelmesini bekliyorum
Amin canim ins. Islem bitti bekliyorum suan bu arada sanırım sende karsiyakada oturuyorsun neresinden :)Bende su hastanesinde yaptirdim fakat su hastanesine ait deil eurofertil ayri bir merkez o yuzden sasirdim..hayirlisi inss al bebislerini bian once evine gel..
Hadi hayırlısı olsun Allah emeklerinin karşılığını sana kucağında görmeyi nasip etsin inşallah...Amin canim ins. Islem bitti bekliyorum suan bu arada sanırım sende karsiyakada oturuyorsun neresinden :)
hayırlısı olsun canım inşallah sonuda güzel olur :)Amin canim ins. Islem bitti bekliyorum suan bu arada sanırım sende karsiyakada oturuyorsun neresinden :)
Aminnn canim SağolHadi hayırlısı olsun Allah emeklerinin karşılığını sana kucağında görmeyi nasip etsin inşallah...
aminn Sağol canimhayırlısı olsun canım inşallah sonuda güzel olur :)
Hadi bakalim bebisler seninle artik iyi bak onlara anne adayi...bostanli da oturuyorum canim.Amin canim ins. Islem bitti bekliyorum suan bu arada sanırım sende karsiyakada oturuyorsun neresinden :)
Aaa canim biz komşuyuz o zaman bende bostanlidayim :)Hadi bakalim bebisler seninle artik iyi bak onlara anne adayi...bostanli da oturuyorum canim.
Gunaydin canim ben estrofemi yazdiriyordum bilgine ama digerini kullanmadigim icin bilmiyorum.Kizlar slm
Hasonu kacamagindan sonra eve döndüm.
Ben transfer icin ilaclara.devam ediyrm. Surekli eczaneden parayla aliyrm. Dun aklima geldi acaba aile hekimi yazar mi. Estrofem ve climara bant yrn icin yine almam gerekecek. Siz bu surecte gidip yazdirdijiz mi.artik para vermek istemiyrm zaten masraf cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?