Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kizlar bu arada aile hekimi estrofem climera fort ve gliforumu yazdi. 3 ilaca 100 liradan fazla odeyecektim. Burazdan gidip alicam sadece farki odeyecegim. Aklinizda olsun. Bu zamana kadar hic yazdirmadim.iyi oldu böyle. Ama devlet banti haftada 1 veriyor bense hergun kullaniyrm artik bukadari kurtarmis oldun

Ben yazdirmistim cnm saglik ocaginda

Sen hemen alma ilaclari canim ben once dk yazdiginda aile hekimligine ugruyorum oyle aliyorum.clexan inida 10 lu olarak yazdiriyordum sonradan kadin dogum dk rum rapor cikartti 1 aylik aliyorum 1 aylik clexana 22 lira odedim en son.

Canim yaziyor. Ben butun ilaclara 65 lira para verdim:))

Sen hemen alma ilaclari canim ben once dk yazdiginda aile hekimligine ugruyorum oyle aliyorum.clexan inida 10 lu olarak yazdiriyordum sonradan kadin dogum dk rum rapor cikartti 1 aylik aliyorum 1 aylik clexana 22 lira odedim en son.
Bende 8laclar 120 civari tutacakti 20flnnodedim galiba ama 1 haftalik alabildim. Devletin 1 aylik ilacini ben 1 haftada kullaniyrm ama neyse 100tl kârdayim

Kaderim35 canim iyimisinn merak ettim senii..
Sağlık olarak bir sorun yok canım biraz bunalımdayım..dün doğum günü idi ikizlerin bugün de defin günü..hic keyfim yok anlıyacağın yaşasalardı 4 yaşında olacaklardı. Ne cabuk geçiyor zaman ondan iyi hissetmiyorum kendimi okuyorum arada,bakıyorum buraya o kadar..sen nasılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…