Ne guzell bigun kahveye beklerim o zaman :))Aaa canim biz komşuyuz o zaman bende bostanlidayim :)
Bende nergiste oturuyrm yakınsayilir :)Ne guzell bigun kahveye beklerim o zaman :))
Elbettee ne guzell olurr hemdee guzel arkadasliklarimiz baslamis olurr..zamanla gun falan yapmaya baslarmisiz :))Bende nergiste oturuyrm yakınsayilir :)
Bebis ziyareti yapariz sana
canım nergisin neresinde oturuyorsun benimde annemler ordaBende nergiste oturuyrm yakınsayilir :)
Metro duragina cok yakinim beklerim kizlarcanım nergisin neresinde oturuyorsun benimde annemler orda
Ne guzell bigun kahveye beklerim o zaman :))
Bende nergiste oturuyrm yakınsayilir :)
Ayy sevindim ya Bende beklerim ne güzel olur bende bostanlida nergiz metroya yakinim valla birgün mutlaka görüşelim; )Metro duragina cok yakinim beklerim kizlar
Ben yazdirmistim cnm saglik ocagindaKizlar slm
Hasonu kacamagindan sonra eve döndüm.
Ben transfer icin ilaclara.devam ediyrm. Surekli eczaneden parayla aliyrm. Dun aklima geldi acaba aile hekimi yazar mi. Estrofem ve climara bant yrn icin yine almam gerekecek. Siz bu surecte gidip yazdirdijiz mi.artik para vermek istemiyrm zaten masraf cok
Hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah guzel sonuclar alAmin canim ins. Islem bitti bekliyorum suan bu arada sanırım sende karsiyakada oturuyorsun neresinden :)
Amin ins kim varsa bebek isteyen herkese güzel haberler nasip etsin AllahHakkinda hayirlisi olsun cnm insallah guzel sonuclar al
Sen hemen alma ilaclari canim ben once dk yazdiginda aile hekimligine ugruyorum oyle aliyorum.clexan inida 10 lu olarak yazdiriyordum sonradan kadin dogum dk rum rapor cikartti 1 aylik aliyorum 1 aylik clexana 22 lira odedim en son.Kizlar bu arada aile hekimi estrofem climera fort ve gliforumu yazdi. 3 ilaca 100 liradan fazla odeyecektim. Burazdan gidip alicam sadece farki odeyecegim. Aklinizda olsun. Bu zamana kadar hic yazdirmadim.iyi oldu böyle. Ama devlet banti haftada 1 veriyor bense hergun kullaniyrm artik bukadari kurtarmis oldun
Canim yaziyor. Ben butun ilaclara 65 lira para verdim:))Kizlar slm
Hasonu kacamagindan sonra eve döndüm.
Ben transfer icin ilaclara.devam ediyrm. Surekli eczaneden parayla aliyrm. Dun aklima geldi acaba aile hekimi yazar mi. Estrofem ve climara bant yrn icin yine almam gerekecek. Siz bu surecte gidip yazdirdijiz mi.artik para vermek istemiyrm zaten masraf cok
Hadi hayirlisi canim buyuk gun geldii bebislerini al gel bian oncée..Kizceler heyecandan olmek uzereyim.. dualarinizi bekliyorum. Yarin 2.30 da transferim..
Dualarım seninle canim ins bebis gelir.Ilk tüp bebek mi seninde.Isin en güzel yani ekrandan bebeğin Rahime ulaşmasını izlemek müthiş birseydi:)Kizceler heyecandan olmek uzereyim.. dualarinizi bekliyorum. Yarin 2.30 da transferim..
dualarım seninle canım bebişlerini al ve gel seni burda bekliyoruz :)Kizceler heyecandan olmek uzereyim.. dualarinizi bekliyorum. Yarin 2.30 da transferim..
Bende 8laclar 120 civari tutacakti 20flnnodedim galiba ama 1 haftalik alabildim. Devletin 1 aylik ilacini ben 1 haftada kullaniyrm ama neyse 100tl kârdayimSen hemen alma ilaclari canim ben once dk yazdiginda aile hekimligine ugruyorum oyle aliyorum.clexan inida 10 lu olarak yazdiriyordum sonradan kadin dogum dk rum rapor cikartti 1 aylik aliyorum 1 aylik clexana 22 lira odedim en son.
Sağlık olarak bir sorun yok canım biraz bunalımdayım..dün doğum günü idi ikizlerin bugün de defin günü..hic keyfim yok anlıyacağın yaşasalardı 4 yaşında olacaklardı. Ne cabuk geçiyor zamanKaderim35 canim iyimisinn merak ettim senii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?