Oyyyy hadi hayırlısı ins senikiler de benimkiler de tutar.Canlarim bebeklerimi aldim. Merkezde yatiyorum...
Biraz daha dinlen kuzu orda eve gelince de is yapma pek...düzenli beslen meyva protein ye..hayırlısı olsun insallah ..bu sefer olumlu olucak dualarım seninle..Canlarim bebeklerimi aldim. Merkezde yatiyorum...
Canim benim.. uzme kendini.. bebisin etkileniyor.. annesi o orda senin butun yaptiklarini hissediyor..Biraz daha dinlen kuzu orda eve gelince de is yapma pek...düzenli beslen meyva protein ye..hayırlısı olsun insallah ..bu sefer olumlu olucak dualarım seninle..
Arabada eve dönerken koltuğu da uzat öyle uzanarak gel canım..ben öyle yapmıştim..etkisi var mi dur yokmudur bilemem ama psikolojik olarak daha rahat oldum öyle..hoş istanbul trafiğinde ne kadar stressiz olabilir insanda...benim içim bu sefer pozitif olcak mis gibi geliyor senden yana..Canim benim.. uzme kendini.. bebisin etkileniyor.. annesi o orda senin butun yaptiklarini hissediyor..
Ben hala merkezde yatiyorum. Yatabildigim kadar yatacagim. Hakkimizda hayirlisi canim.. insallahhhh.. hepimize o cift cizgiyi gostermeyi nasip etsin..
Insallah canim benim. Siki siki tutunsunlar bana... 2 tane transfer edildi..Arabada eve dönerken koltuğu da uzat öyle uzanarak gel canım..ben öyle yapmıştim..etkisi var mi dur yokmudur bilemem ama psikolojik olarak daha rahat oldum öyle..hoş istanbul trafiğinde ne kadar stressiz olabilir insanda...benim içim bu sefer pozitif olcak mis gibi geliyor senden yana..
Olucak canım bu sefer..ferah Tut içini..bol bol allaha dua et..Ben bugün rüyamda oğlumu görünce gene erken doğum olmuş ruyamda..sonra ama bir anda büyümüş çok fena olmuş..Ben de misafir var onla konuşuyorum..rüyamda bile yemin ediyorum allahım kimseye evlat acısı yasatmasin herkes bu kokuyu duysun diyordum..öyle uyandım..rahat ol kuzu..rabbim yardımcı olcak..bu sefer herşey ince ayrıntısına kadar oldu..içini ferah tut...bol bol dua oku..karnına ayetel kursu oku..Insallah canim benim. Siki siki tutunsunlar bana... 2 tane transfer edildi..
Allah cabalarimizi boşa çıkarmasın bu süreç gerçekten zor onca ılac yutuyoruz. Allah'ım nerde varsa yardım etsinInsallah canim benim. Siki siki tutunsunlar bana... 2 tane transfer edildi..
Canim cok sevindim atlatmissin transferi darisi basima bnmde sali gununolacak transferim. Ne kadar su ictin nasil oldu sıkışıklik durumun.Insallah canim benim. Siki siki tutunsunlar bana... 2 tane transfer edildi..
Pazartesi degilmi di senin canım..Canim cok sevindim atlatmissin transferi darisi basima bnmde sali gununolacak transferim. Ne kadar su ictin nasil oldu sıkışıklik durumun.
Ptesi olur gibi demişti gecen hafta. Bgn kontrol vardi. Sali olsun dedi. Rahim kalinligini 8.4 ölçtü. Pazar aksam dugunumuz var. Ptesi dinlenir sali ins transfrr. Hazir okulda tatilken iyi denk geldi. 3 tane 3.gun embriyosu var 2 tanesi koyulacakPazartesi degilmi di senin canım..
Hakkinda hayirlisi olsun canim..Ptesi olur gibi demişti gecen hafta. Bgn kontrol vardi. Sali olsun dedi. Rahim kalinligini 8.4 ölçtü. Pazar aksam dugunumuz var. Ptesi dinlenir sali ins transfrr. Hazir okulda tatilken iyi denk geldi. 3 tane 3.gun embriyosu var 2 tanesi koyulacak
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canım sende..seminerler için rapor alman gerekiyor mu peki..sende azmin zaferini o verdiğin kiloların faydasını inşallah goreceksin canım..hep aklimdasiniz..her nekadar kuran i kerimi elimi alamamasamda..içimden hep dua ediyorum size..rabbim yardımcın olsun pozitifi sende görüp bize 14 gün sonra bizimle paylaşırsın inşallah..Ptesi olur gibi demişti gecen hafta. Bgn kontrol vardi. Sali olsun dedi. Rahim kalinligini 8.4 ölçtü. Pazar aksam dugunumuz var. Ptesi dinlenir sali ins transfrr. Hazir okulda tatilken iyi denk geldi. 3 tane 3.gun embriyosu var 2 tanesi koyulacak
Canim benim biliyorum cok zor ne kadar biseyler soylemeye calissakta icindekileri anlayabiliyorummSağlık olarak bir sorun yok canım biraz bunalımdayım..dün doğum günü idi ikizlerin bugün de defin günü..hic keyfim yok anlıyacağın yaşasalardı 4 yaşında olacaklardı. Ne cabuk geçiyor zamanondan iyi hissetmiyorum kendimi okuyorum arada,bakıyorum buraya o kadar..sen nasılsın..
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim benim simdi dikkat etme zmaani hicbisey yapma sakin ananas yemeyide unutma..Canlarim bebeklerimi aldim. Merkezde yatiyorum...
Ben bu hafta eşime gene aldırdım az az hergun yiyorum hamilelikte de faydalıymış..Hadi bakalim hayirlisi olsun canim benim simdi dikkat etme zmaani hicbisey yapma sakin ananas yemeyide unutma..
Benimkide 2 gündür kudurdu resmen gece gündüz o kadar sert ki hareketleri..bir derdimi var korkusu sardı beni..İkizler de hic boyle hatirlamiyorum..Canim benim biliyorum cok zor ne kadar biseyler soylemeye calissakta icindekileri anlayabiliyorummkaderimiz boyleymis isyan edemeyiz aslaa hersey rabbimdenn..ben iyiyim cok sukurr ama hareketleri bugun fazla hissetmiyorum nedense ara ara hissediyorum.
Ikizlerin yeri dardir. Bunda tek basina sikiliyordur... ben yatiyorum. Ama cok sikildim..Benimkide 2 gündür kudurdu resmen gece gündüz o kadar sert ki hareketleri..bir derdimi var korkusu sardı beni..İkizler de hic boyle hatirlamiyorum..
Hoşgeldin arkadaşım yatanlar kervanına :))) az kaldı sık dişini sonucu güzel olcak bak...9 ay sonra kucağında olmayı nasip etsin allahımIkizlerin yeri dardir. Bunda tek basina sikiliyordur... ben yatiyorum. Ama cok sikildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?