Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Biraz daha dinlen kuzu orda eve gelince de is yapma pek...düzenli beslen meyva protein ye..hayırlısı olsun insallah ..bu sefer olumlu olucak dualarım seninle..
Canim benim.. uzme kendini.. bebisin etkileniyor.. annesi o orda senin butun yaptiklarini hissediyor..
Ben hala merkezde yatiyorum. Yatabildigim kadar yatacagim. Hakkimizda hayirlisi canim.. insallahhhh.. hepimize o cift cizgiyi gostermeyi nasip etsin..

Arabada eve dönerken koltuğu da uzat öyle uzanarak gel canım..ben öyle yapmıştim..etkisi var mi dur yokmudur bilemem ama psikolojik olarak daha rahat oldum öyle..hoş istanbul trafiğinde ne kadar stressiz olabilir insanda...benim içim bu sefer pozitif olcak mis gibi geliyor senden yana..

Insallah canim benim. Siki siki tutunsunlar bana... 2 tane transfer edildi..

Insallah canim benim. Siki siki tutunsunlar bana... 2 tane transfer edildi..
Olucak canım bu sefer..ferah Tut içini..bol bol allaha dua et..Ben bugün rüyamda oğlumu görünce gene erken doğum olmuş ruyamda..sonra ama bir anda büyümüş çok fena olmuş..Ben de misafir var onla konuşuyorum..rüyamda bile yemin ediyorum allahım kimseye evlat acısı yasatmasin herkes bu kokuyu duysun diyordum..öyle uyandım..rahat ol kuzu..rabbim yardımcı olcak..bu sefer herşey ince ayrıntısına kadar oldu..içini ferah tut...bol bol dua oku..karnına ayetel kursu oku..

Pazartesi degilmi di senin canım..
Ptesi olur gibi demişti gecen hafta. Bgn kontrol vardi. Sali olsun dedi. Rahim kalinligini 8.4 ölçtü. Pazar aksam dugunumuz var. Ptesi dinlenir sali ins transfrr. Hazir okulda tatilken iyi denk geldi. 3 tane 3.gun embriyosu var 2 tanesi koyulacak

Hakkinda hayirlisi olsun canim..

Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canım sende..seminerler için rapor alman gerekiyor mu peki..sende azmin zaferini o verdiğin kiloların faydasını inşallah goreceksin canım..hep aklimdasiniz..her nekadar kuran i kerimi elimi alamamasamda..içimden hep dua ediyorum size..rabbim yardımcın olsun pozitifi sende görüp bize 14 gün sonra bizimle paylaşırsın inşallah..

Canim benim biliyorum cok zor ne kadar biseyler soylemeye calissakta icindekileri anlayabiliyorumm kaderimiz boyleymis isyan edemeyiz aslaa hersey rabbimdenn..ben iyiyim cok sukurr ama hareketleri bugun fazla hissetmiyorum nedense ara ara hissediyorum.

Benimkide 2 gündür kudurdu resmen gece gündüz o kadar sert ki hareketleri..bir derdimi var korkusu sardı beni..İkizler de hic boyle hatirlamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…