Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Arkadaslar ananas neye iyi geliyor.Faydaliysa bende alayım. Daha öncede okumustum ama kan sulandirici ıgne hap kullanıyorum diye kendi başıma is yapmayım dedim. Sanki kan sulandirici kullananlar için iyi değil diye okumustum.

Ben yemiştim ananas kan sulandırıcı iğne de hapta kullanıyorum..hergun ince bir dilim yiyebilirsin..biraz da bir avuç kabak çekirdeği tutunmasına yardımcı imiş goya..ben gibi sakin abartma bir gün çok yedim sonra lekelendim tam kan tahlilinden bir gün önce..ince bir dilim ye canım ama..

@elpis-ksk sen çatlaklar için bir şey sürüyormuydun canım..esim kakao yagi almış bugün içinde beyaz beyaz birşeyler vardı ne ki onlar..bozuk mu ki acaba

Tamam canim cok tesekkur ederim

cnm cogu kisiden badem yaginin iyi geldigini duydum ben bebeghareketini gobegimin sag yan kisminda cok az hissediyorum sanki ama eminde olamiyorum
Aci badem yagida aldırdım canım..kakao yagi birde evde bebe yağı var..ucunu karistirdim bende ayrı ayrı surmektense :) senin bebegin cinsiyeti kızmıydı...ilk başta çok az zaten o his sonra biraz,artıyor sonra kuduruyor baya baya belli ediyor bende hic düşünmezdim boyle olcagini esim daha dun veya geçen gün ilk defa eliyle anladı..3 gündür tekme si veya hareketini elimi ellemeden bile görüyorum resmen dolaşıyor göbeğim dalga laniyor..herkesin olmazmış öyle galiba..bende korkuyorum bu kadar hareketli olunca birşey mi belli etmeye çalışıyor diye

benimki erkek cnm elimi gobegimde gezdiriyorm belki hissederim diye ama yok yani ayagi kalktigimda bazen tik tik sagda birsey atiyo gibi o kadar

benimki erkek cnm elimi gobegimde gezdiriyorm belki hissederim diye ama yok yani ayagi kalktigimda bazen tik tik sagda birsey atiyo gibi o kadar
Kız olursa bir tarafta erkek olursa bir tarafta atar diyorlar yaa ondan sordum benim de sağ gibiydi sağ da atıyor gibi..ondan sordum cinsiyetini..o cani istediğinde belli ediyor ilk zamanlar özellikle yatarken birde sirt ustu yarim yat yani ne çok dik otur nede yatış pozisyonunda ol..45 derecelik bir aci ile....ben o zaman çok hissediyordum..sevmiyordu öyle durmami hemen tepki veriyordu..ayakta iken pek hissettirmezmis bebekler dinlenirken daha çok hissedilirmis bir yerde okudum..birde acikinca tepki verirmiş..çikolata ye...10dk sonra kontrol et bakalım

hareketli olacak demekki senin minigin sagliklica kucagimiza alalim inslh
Kimi yazmış geçen e bebek sitesinde mi neydi..karında hareketli olduğu saatler doğumda da ayni saatlerde hareketli oluyormus..benimki simdi tepisiyor..bu saatte çocuk uyanık mi olur kardeşim :))))

tmm cnm denerim cuma kontrol var detayli ultrason heyacan stres hepsi bir arada

tmm cnm denerim cuma kontrol var detayli ultrason heyacan stres hepsi bir arada
Detayliya mi gircen bu hafta benim de yarin kontrolüm var..sırt ağrım çok var..yatmaktan galiba..romatizma bel fıtığı da olduğu için..sırt ağrım çekilmemeye başladı hic rahat değilim artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…