Canim ben hicbirsey almadim catlagim yok nedense.sadece dustan once zeytinyagini karnima masaj seklinde suruyorum..hic anlamamki canim benim icine sinmediyse b3bce eczaneden al bisiler.Elpisksk sen çatlaklar için bir şey sürüyormuydun canım..esim kakao yagi almış bugün içinde beyaz beyaz birşeyler vardı ne ki onlar..bozuk mu ki acaba
Desene yandik o zaman gece dogurcam bende her gece yataga yattigimda basliyoruz sanki jimnastiklere dun gece 1 saat bekledim uyumak icin saga don ayni sola don ayni :))Kimi yazmış geçen e bebek sitesinde mi neydi..karında hareketli olduğu saatler doğumda da ayni saatlerde hareketli oluyormus..benimki simdi tepisiyor..bu saatte çocuk uyanık mi olur kardeşim :))))
Bende 19 da baslamistim ama kuvvetli degildi yeni yeni basladi kuvvetlenmeye sende sıkıntı yapma canim erkekler biraz daha tembel olurmus hissetirmede..kizlar bebegin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz
Evet kötü sallandikDeprem oldu kizlar((
Okuldaydim hic hissetmedim desemDeprem oldu kizlar((
Ben hissetmedimDeprem oldu kizlar((
Bugün kontrole gideceğim..bakalım doktor ne diyecek..Desene yandik o zaman gece dogurcam bende her gece yataga yattigimda basliyoruz sanki jimnastiklere dun gece 1 saat bekledim uyumak icin saga don ayni sola don ayni :))
Hadi bakalim kizceni gor gel annesii benim daha var 21 inde gidicem tabi dayanamayip arada gitmezsem :)))Bugün kontrole gideceğim..bakalım doktor ne diyecek..
Benim bir oncekinde agrilarim cok olmustu ama bunda hic hissetmedim nerdeyse sadece transferin 9.gununde lekelenmem oldu canim.Kızlar birsey sorcam transferim p.tesi oldu biliyorsunuz karin ve belim ağrıyor biraz normal mi
Benim ole çok değil hafif ama merak ettim teşekkür ederim :)Benim bir oncekinde agrilarim cok olmustu ama bunda hic hissetmedim nerdeyse sadece transferin 9.gununde lekelenmem oldu canim.
cnm asli hanima devam ediyormusunHadi bakalim kizceni gor gel annesii benim daha var 21 inde gidicem tabi dayanamayip arada gitmezsem :)))
Ediyorum canim iyi anlastim ben onunla sonuna kadar onunlayim ins.cnm asli hanima devam ediyormusun
aynen cok ilgili rahatlatiyo insaniEdiyorum canim iyi anlastim ben onunla sonuna kadar onunlayim ins.
Sormaa beni gorunce artik gulmeye basliyor sozde ayda 1 kere gitmem gerek ama benim kesin 4 u buluyo :))) detayliya asli hanim girmiyo canim randevuyu aliyosun detayli icin ust kata cikip orda baska bi dk bakiyor yarim saat ten biraz fazla suruyor ama cok eglenceli oldu ben ilk baslarda kasildim cok korkudan sonrasinda rahatlamaya basladim muhabbet ediyo dk sakaci biriis zaten bebegin herseyine ayri bi yorumu var bizim kiz babasinin kopyasi gibi gozukuyor dk baya bi ugrasti benimle :)))detayli ultraso yaptirdin mi cnm sen asli hanim mi girdi detaylida
Benimki en son hastaneye yatirilmamdan sonra 2 hafta bir kontrol edeceğim dedi..bende korktum sen öyle o gün anlatınca dedi :))))) 2 hafta geçmek bilmiyor resmen kuzum yaa...Hadi bakalim kizceni gor gel annesii benim daha var 21 inde gidicem tabi dayanamayip arada gitmezsem :)))
Bende en son gecen hafta bugun gitmistim agrilarim var diye.dk rum soruyo ult.dan sonra dvm ediyormu agrilar diye inan oan agri falan kalmiyor.esimde diyorki hocam onun karin agrisi gorunce bitiyor diyor :)))Benimki en son hastaneye yatirilmamdan sonra 2 hafta bir kontrol edeceğim dedi..bende korktum sen öyle o gün anlatınca dedi :))))) 2 hafta geçmek bilmiyor resmen kuzum yaa...
bizim detayli yarin 10 da cnm bakalim hayirlisi heyacan varSormaa beni gorunce artik gulmeye basliyor sozde ayda 1 kere gitmem gerek ama benim kesin 4 u buluyo :))) detayliya asli hanim girmiyo canim randevuyu aliyosun detayli icin ust kata cikip orda baska bi dk bakiyor yarim saat ten biraz fazla suruyor ama cok eglenceli oldu ben ilk baslarda kasildim cok korkudan sonrasinda rahatlamaya basladim muhabbet ediyo dk sakaci biriis zaten bebegin herseyine ayri bi yorumu var bizim kiz babasinin kopyasi gibi gozukuyor dk baya bi ugrasti benimle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?