Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Elpisksk sen çatlaklar için bir şey sürüyormuydun canım..esim kakao yagi almış bugün içinde beyaz beyaz birşeyler vardı ne ki onlar..bozuk mu ki acaba
Canim ben hicbirsey almadim catlagim yok nedense.sadece dustan once zeytinyagini karnima masaj seklinde suruyorum..hic anlamamki canim benim icine sinmediyse b3bce eczaneden al bisiler.

Kimi yazmış geçen e bebek sitesinde mi neydi..karında hareketli olduğu saatler doğumda da ayni saatlerde hareketli oluyormus..benimki simdi tepisiyor..bu saatte çocuk uyanık mi olur kardeşim :))))
Desene yandik o zaman gece dogurcam bende her gece yataga yattigimda basliyoruz sanki jimnastiklere dun gece 1 saat bekledim uyumak icin saga don ayni sola don ayni :))

detayli ultraso yaptirdin mi cnm sen asli hanim mi girdi detaylida
Sormaa beni gorunce artik gulmeye basliyor sozde ayda 1 kere gitmem gerek ama benim kesin 4 u buluyo :))) detayliya asli hanim girmiyo canim randevuyu aliyosun detayli icin ust kata cikip orda baska bi dk bakiyor yarim saat ten biraz fazla suruyor ama cok eglenceli oldu ben ilk baslarda kasildim cok korkudan sonrasinda rahatlamaya basladim muhabbet ediyo dk sakaci biriis zaten bebegin herseyine ayri bi yorumu var bizim kiz babasinin kopyasi gibi gozukuyor dk baya bi ugrasti benimle :)))

Hadi bakalim kizceni gor gel annesii benim daha var 21 inde gidicem tabi dayanamayip arada gitmezsem :)))
Benimki en son hastaneye yatirilmamdan sonra 2 hafta bir kontrol edeceğim dedi..bende korktum sen öyle o gün anlatınca dedi :))))) 2 hafta geçmek bilmiyor resmen kuzum yaa...

Benimki en son hastaneye yatirilmamdan sonra 2 hafta bir kontrol edeceğim dedi..bende korktum sen öyle o gün anlatınca dedi :))))) 2 hafta geçmek bilmiyor resmen kuzum yaa...
Bende en son gecen hafta bugun gitmistim agrilarim var diye.dk rum soruyo ult.dan sonra dvm ediyormu agrilar diye inan oan agri falan kalmiyor.esimde diyorki hocam onun karin agrisi gorunce bitiyor diyor :)))

bizim detayli yarin 10 da cnm bakalim hayirlisi heyacan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…