Bizim esler bizi mi tutuyor doktorumu anlamis degilim..ciger gelistirici igneyi sorayim milletin ki veriyormus diyorum 26 larda...hee kader hee bir de igne cikar sen basimiza diyor orda topu topu 3 tane kari ile konusuyorsun..bizimkinde bir sorun yok diyor..delirtiyor..sormadim bende doktora..gicik oldum esime..benim derdim sorun cikarmak degil risklere karsi onlem almak dedim...652 gr olmus olcume gore 23+5 ciktimi iste..gez toz diyor..bu aksam guzelbahceye gitcez yemege..rahim agzi 4 kusur cikti..Bende en son gecen hafta bugun gitmistim agrilarim var diye.dk rum soruyo ult.dan sonra dvm ediyormu agrilar diye inan oan agri falan kalmiyor.esimde diyorki hocam onun karin agrisi gorunce bitiyor diyor :)))
Hayirlisi inss canim benimm bebisini gormek inan cok guzel dakikalar cok cabuk geciyo heyecan yapma tadini cikarmaya bak.bizim detayli yarin 10 da cnm bakalim hayirlisi heyacan var
Onu bende sorucam kaderimm yaa aklimda o ignee amann bosver takmiycaaz biz onlari bildigimizi okuycaz :))) masallahhh bebisee masallah cikin bencede biraz hava almak iyi gelecek sanada...isime karar verebildinizmii bu arada ??Bizim esler bizi mi tutuyor doktorumu anlamis degilim..ciger gelistirici igneyi sorayim milletin ki veriyormus diyorum 26 larda...hee kader hee bir de igne cikar sen basimiza diyor orda topu topu 3 tane kari ile konusuyorsun..bizimkinde bir sorun yok diyor..delirtiyor..sormadim bende doktora..gicik oldum esime..benim derdim sorun cikarmak degil risklere karsi onlem almak dedim...652 gr olmus olcume gore 23+5 ciktimi iste..gez toz diyor..bu aksam guzelbahceye gitcez yemege..rahim agzi 4 kusur cikti..
Yok kuzum yaaa karar veremiyoruz..sevmiyor adam solediklerimi gıcık oluyorum kamer olsun diyorum..hem bana uyumlu hemde ay demek yaa..soyisimde yildiz olcak ay-yıldız olur diyorum..ama çok kabaymış..cemre olabilir nil olabilir öykü haaa benimkide tutturmuş eylül olsun diyor...siz ne düşünüyorsunuz..uff bugün doktorda 30 dan sonra daha rahat olcak diyor 1 kilonun üstüne çıksın istiyor o zaman kurtarır kendini diyor...Onu bende sorucam kaderimm yaa aklimda o ignee amann bosver takmiycaaz biz onlari bildigimizi okuycaz :))) masallahhh bebisee masallah cikin bencede biraz hava almak iyi gelecek sanada...isime karar verebildinizmii bu arada ??
Biz elif koyucaz inss ben ikinci isim koysammi diye dusunuyorum kararsizim mira hosuma gidiyor bakalim artik..vala hayirlisiyla 30 bi gorsek rabbimin izniylee..ozlem giderdin bugun kizcenlee girmek bambaska dimiiiYok kuzum yaaa karar veremiyoruz..sevmiyor adam solediklerimi gıcık oluyorum kamer olsun diyorum..hem bana uyumlu hemde ay demek yaa..soyisimde yildiz olcak ay-yıldız olur diyorum..ama çok kabaymış..cemre olabilir nil olabilir öykü haaa benimkide tutturmuş eylül olsun diyor...siz ne düşünüyorsunuz..uff bugün doktorda 30 dan sonra daha rahat olcak diyor 1 kilonun üstüne çıksın istiyor o zaman kurtarır kendini diyor...
Kardeşimin adini elif koymuştum canım o yüzden koyma ihtimalim yok...inşallah görürüz allah yardımcımız olsun...nisa ile mina var bide bizde :) isim çok habire aklıma geliyor bak :)Biz elif koyucaz inss ben ikinci isim koysammi diye dusunuyorum kararsizim mira hosuma gidiyor bakalim artik..vala hayirlisiyla 30 bi gorsek rabbimin izniylee..ozlem giderdin bugun kizcenlee girmek bambaska dimiii
Hayirlisi inss canim benimm bebisini gormek inan cok guzel dakikalar cok cabuk geciyo heyecan yapma tadini cikarmaya bak.[/QUOTE
inslh sorunsuz doneriz ya Rabbim hepimizin bebislerini korusun
Ben allah nasip ederse cemre duru veya güneş dusunuyrm.esimle Ortak kararimiz duru :)Kardeşimin adini elif koymuştum canım o yüzden koyma ihtimalim yok...inşallah görürüz allah yardımcımız olsun...nisa ile mina var bide bizde :) isim çok habire aklıma geliyor bak :)
Güneş i bende düşündüm güneş yildiz olcak diye ona da cık dedi benimki :) duru kuzenim koydu çocuğuna..kuzenimlede iyi değiliz yengem filan laf ederler sinir olurum olmaz :) uff çok zor isim konusu canım yaa..mesela benim ismim bana çok ağır geliyor..keşke koymasalardı sevmiyorum saçma birşey anlamsız hep aci hep negatiflik var..zaten burcumdan dolayı melankolik im..bide harflerin dizilimi de onemliymis bir adam var isim analisti haluk bilmem ne onu dinleyince kafam karışıyor..uff valla ne bilim bilemedim ki ben..biz eşimle hic uyusamadigimiz zevklerimiz filan tutmadığı için..her dediğime bir şey diyor...ben diyorum yazayım begendiklerimi ondan sec diye onada hayır diyor...gıcık oluyorum...Ben allah nasip ederse cemre duru veya güneş dusunuyrm.esimle Ortak kararimiz duru :)
Tahmin edebiliyrm bnmkide oglak ya ayni. Birtek duru da anlastik gibi. Daha bebek bile olmadan. Hicbisey begenmez bnmki. Bazen beni nasil begendinde aldin diyrm.Güneş i bende düşündüm güneş yildiz olcak diye ona da cık dedi benimki :) duru kuzenim koydu çocuğuna..kuzenimlede iyi değiliz yengem filan laf ederler sinir olurum olmaz :) uff çok zor isim konusu canım yaa..mesela benim ismim bana çok ağır geliyor..keşke koymasalardı sevmiyorum saçma birşey anlamsız hep aci hep negatiflik var..zaten burcumdan dolayı melankolik im..bide harflerin dizilimi de onemliymis bir adam var isim analisti haluk bilmem ne onu dinleyince kafam karışıyor..uff valla ne bilim bilemedim ki ben..biz eşimle hic uyusamadigimiz zevklerimiz filan tutmadığı için..her dediğime bir şey diyor...ben diyorum yazayım begendiklerimi ondan sec diye onada hayır diyor...gıcık oluyorum...
Kızlar deliricem bu adamı oldurcem yaa antre de küçük wc yi kirdirmistikTahmin edebiliyrm bnmkide oglak ya ayni. Birtek duru da anlastik gibi. Daha bebek bile olmadan. Hicbisey begenmez bnmki. Bazen beni nasil begendinde aldin diyrm.
Biraz daha zaman yaklaştıkça netleştirirsiniz
KuZum. Uzme kendini.. bu erkekler hep boyle.. hic estetik yok. Aman birak orasi da oyle olsun. Hic bisey senden ve bebisten daha onemli degilll.. bak bbu ghn ne guzel gezmelere gitcen..Kızlar deliricem bu adamı oldurcem yaa antre de küçük wc yi kirdirmistik
.arada kalan bölüme gömme dolap yaptıralım dedik..bugün geldi adamlar b.k gibi olmuş bu dolap delircem yaaa...hic mi estetik olmaz bir insan hic mi anlamaz birseyden...nefret ediyorum sinirden agliycam simdi
Kuzum bu gun igne vurulcam. Ciksam mi disari? Yoksa eve mi cagirsam karar veremedim..Montajı yapan ustada bu duvar yamuk oturtamıyorum dolabı diyor haaa haaa haa..esim de diyor sen marangoz olsana...yamuk yılık oldu carpasik duruyor çok komik yaa :)))
Dun gittik canım gezmeye ama hic oturamadim..Çok belim ağrıdi...rahat değildim yani..KuZum. Uzme kendini.. bu erkekler hep boyle.. hic estetik yok. Aman birak orasi da oyle olsun. Hic bisey senden ve bebisten daha onemli degilll.. bak bbu ghn ne guzel gezmelere gitcen..
Kaderim yapma tatlimm lutfen birak nasil olursa olsunn suan kizindan daha onemli bisi yok sonra acisini cikartirsin.kendinide kizonide sterese sokmaa..Kızlar deliricem bu adamı oldurcem yaa antre de küçük wc yi kirdirmistik
.arada kalan bölüme gömme dolap yaptıralım dedik..bugün geldi adamlar b.k gibi olmuş bu dolap delircem yaaa...hic mi estetik olmaz bir insan hic mi anlamaz birseyden...nefret ediyorum sinirden agliycam simdi
Çıkma canım 5 gün evden dışarı çıkmadım ben 5.gün mecbur istanbuldan izmire geldim..geliyorsa doktorun iğneye gelsin derim ben kuzuKuzum bu gun igne vurulcam. Ciksam mi disari? Yoksa eve mi cagirsam karar veremedim..
Bana kalirsa benim fikrim cikma derim sicakta etkiler hem eve cagir daha iyi evde biraz biraz yuruyus yaparsin.Kuzum bu gun igne vurulcam. Ciksam mi disari? Yoksa eve mi cagirsam karar veremedim..
İğrenç oldu canım yaaa..öyle boyle değil..ankastre ayrı dert kırıldı biliyorsunuz..fabrika 4 unde vermis kargoya..telefon la arıyor esim fabrikayı hic bağırmıyor dava etcem sizi de yaa dedim..4 ünden beri kargo mu kaybolur..oluyor boyle başımıza geliyor kargodan haber bekliyoruz diyorlar kargonun ankastrenin nerde olduğu belli degil..takip numarası yokmu diyor esim hic bir cevap tok firmadan...herr şey ters gidiyor...ufak kardeşine dun kızımın fotosunu attım bebeği görsün babanne göstersin diye hepsi yazliktalar candarlida...obur beyinsiz elti görmüş..ne bakıyor benim çocuğumun fotosuna..beni tebrik etmeyen insan ne bakıyor...ayyy kafayı yicem...yoga dersi var birazdan hic gidesim yok...Kaderim yapma tatlimm lutfen birak nasil olursa olsunn suan kizindan daha onemli bisi yok sonra acisini cikartirsin.kendinide kizonide sterese sokmaa..
Aynen katılıyorum seval e..Bana kalirsa benim fikrim cikma derim sicakta etkiler hem eve cagir daha iyi evde biraz biraz yuruyus yaparsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?