Onlar â goree sorun yokta..senin için asil rahat edecek arkadasim :)))Bilmiyom ki karar veremedim. Dr aradım sorun yok çıkabilirsin dedi.. Hakkımızda hayırlısı
Ne ignesi?bnm dr da yatma diyecek biliyrm.Bilmiyom ki karar veremedim. Dr aradım sorun yok çıkabilirsin dedi.. Hakkımızda hayırlısı
Çıkma canim benim de eve geliyorKuzum bu gun igne vurulcam. Ciksam mi disari? Yoksa eve mi cagirsam karar veremedim..
Canim benim durumda 3.gunden sonra arabayla sahile gidin 5 dk yürü deniz kenarında tekrar eve dön dedi arabayla ama ben daha çıkamadım yarın eşim çıkacak deniz havası çok iyi geliyormuş.Bilmiyom ki karar veremedim. Dr aradım sorun yok çıkabilirsin dedi.. Hakkımızda hayırlısı
Benimde ıgne var ben 1 gün arayla progestan ıgne vuruluyorumNe ignesi?bnm dr da yatma diyecek biliyrm.
Canim benim durumda 3.gunden sonra arabayla sahile gidin 5 dk yürü deniz kenarında tekrar eve dön dedi arabayla ama ben daha çıkamadım yarın eşim çıkacak deniz havası çok iyi geliyormuş.
Benimde ıgne var ben 1 gün arayla progestan ıgne vuruluyorum
Proluton depot canım 3 günde bir vuruluyorum benNe ignesi?bnm dr da yatma diyecek biliyrm.
Ne güzel benm her gun . Bgn ilk igneyi vurundum. Bezeler olusmus oncedem dedi kadin. Acidi canim yandim. Nasil gececk bu gunlerProluton depot canım 3 günde bir vuruluyorum ben
Ne güzel benm her gun . Bgn ilk igneyi vurundum. Bezeler olusmus oncedem dedi kadin. Acidi canim yandim. Nasil gececk bu gunler
Gel kuzum bu hafta basliyo esim ise evde tek olucam.. vallaha guzel olurdu:)))Naptın kuzu iğneyidaisyp ...biliyorum sıkıldın keske bende gelebilsem seni ziyarete..rahatsız etmek istemem dinlen biraz daha...uğrarım sana esim getirir olmadi :)
Babam yapti igneyi canim cikmadim disari:))Naptın kuzu iğneyidaisyp ...biliyorum sıkıldın keske bende gelebilsem seni ziyarete..rahatsız etmek istemem dinlen biraz daha...uğrarım sana esim getirir olmadi :)
3 gunde bir... hakkimizda hayirlisi.. bunlar 12 13 haftaya kadar devammmm:))) tek sikintimiz bu olsun. Allah siki siki tutunmayi saglasin. Ben raziyim herseye:)))Ne güzel benm her gun . Bgn ilk igneyi vurundum. Bezeler olusmus oncedem dedi kadin. Acidi canim yandim. Nasil gececk bu gunler
Ne yagi surudn bende sureyimİnanmayacaksın canım ama bende de hala var simdi popoma yağ sürerken elime resmen sertlik geliyor...inşallah bu sefer son olur rabbim yardımcın olsun arkadaşım..
- J
Benim dr tranaferden sonra hemn tuvalaet bike yaptırıyor 30dk yatirip gönderiyor. Evde de yatmak yok. Normalhayata devam diyor. Bilmiyrm naparim aslinda yatma niyetimde.yok. birinde yatmadim tutmadi birinde yattim tutmadi. Yani ikisininde faydasi yok.
Bnm allahtan alt komsum emekli hemsire
Oyapiyr ignemi . Hergun progesttan vuruluyrm. O yokken sknti oluyor cunku.
Canim ya bu işler gerçekten nasip benim 3 tane düştüğüm var 3.de 3 ay yattım ama olmadı. Allah'ım bu sefer yüzümüze baksinBenim dr tranaferden sonra hemn tuvalaet bike yaptırıyor 30dk yatirip gönderiyor. Evde de yatmak yok. Normalhayata devam diyor. Bilmiyrm naparim aslinda yatma niyetimde.yok. birinde yatmadim tutmadi birinde yattim tutmadi. Yani ikisininde faydasi yok.
Bnm allahtan alt komsum emekli hemsire
Oyapiyr ignemi . Hergun progesttan vuruluyrm. O yokken sknti oluyor cunku.
Salı yoga perşembe buca tip ta şeker yüklemesi cuma gene yoga var :) o günlerde dışarı cikmisken kaçabilirsem kendimi yorgun hissetmezsem uğramaya calisirim...Çok yorulmaya başladım artik iyice..dun gece sırtım başladı ağrımaya eşime kalkalım dedim 9.30 ta kalktık..yedik kaçtık yani bir güzel de köstüler...bide eşimin mükellefi goya :))) içimize oturdu valla :)))Gel kuzum bu hafta basliyo esim ise evde tek olucam.. vallaha guzel olurdu:)))
Sende gel canım bu haftalara poponda beyaz haritaları görünce sürersin mutlaka o yağlardan :))) çatlak lar için bebe yagi kakao yagi aci bademi karistirdim kuzumNe yagi surudn bende sureyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?