Ben göbeğimi maf ettim kızlar heryer mosmorSende gel canım bu haftalara poponda beyaz haBenritaları görünce sürersin mutlaka o yağlardan :))) çatlak lar için bebe yagi kakao yagi aci bademi karistirdim kuzum
Ben hep müsaitim:)) beklerim kuzum..Salı yoga perşembe buca tip ta şeker yüklemesi cuma gene yoga var :) o günlerde dışarı cikmisken kaçabilirsem kendimi yorgun hissetmezsem uğramaya calisirim...Çok yorulmaya başladım artik iyice..dun gece sırtım başladı ağrımaya eşime kalkalım dedim 9.30 ta kalktık..yedik kaçtık yani bir güzel de köstüler...bide eşimin mükellefi goya :))) içimize oturdu valla :)))
İğne yi çıkarınca kanıyor mu ondan mi morardı ki..sen mi esin mi vuruyor canım..buz kapsülü koy canım..Ben göbeğimi maf ettim kızlar heryer mosmor
Aynı dert bende de var bide çok yakiyoBen göbeğimi maf ettim kızlar heryer mosmor
Ay ben o yagi daisyp suruyor sandim. Pardon yaaNe yagi surudn bende sureyim
ben vuruyorum:)) atıyor kendi iğneninİğne yi çıkarınca kanıyor mu ondan mi morardı ki..sen mi esin mi vuruyor canım..buz kapsülü koy canım..
9 ay bu canım sabredeceğiz:))Aynı dert bende de var bide çok yakiyo
ay kıyamam.. Ama kuzum bildiğim kadarıyla 12. Haftaya kadar devam iğneye..Ay ben o yagi daisyp suruyor sandim. Pardon yaademekki iyi gelecek bisey yok artik katlanicaz. Igne bile zor batiyor artik diyor kadin. Hemde totom azcik yaglu ve buyuk yani ona ragmen
Ben derimi sıkıyordum esim enjekte ediyordu..bence öyle deneyin..esin yapamıyor mu canım..kendin olunca belki tam 90 yapamiyorsundur..birde insan nekadar olsada kasıyor kendini bir yandan yapmak bir yandan kasılmak zor oluyor..elini içinde iken oynatıyor olabilirsin..çıkarırken tek düzlemde çıkarmak lazım..öyle olunca morarıyor benimde öyle oluyordu...B
ben vuruyorum:)) atıyor kendi iğneninama beceremiyorum herhalde:)))
Manken gibi olmuşun kuzum..sen de saçmalama..ben ce hic abartın yokAy ben o yagi daisyp suruyor sandim. Pardon yaademekki iyi gelecek bisey yok artik katlanicaz. Igne bile zor batiyor artik diyor kadin. Hemde totom azcik yaglu ve buyuk yani ona ragmen
Sagol cnm ama yinede tam manken degilim ama eskisi gibi de degilim. Turk kadini iste azcik kalcali gobekliManken gibi olmuşun kuzum..sen de saçmalama..ben ce hic abartın yokgayet iyisin...
Dum düz popo yu kalcayida adamlarda pek sevmiyor bence :)))) yemeğin salcalisi kadının kalcalisi.. adamlar bile belli yastan sonra got göbek salıyor benimki spora başladı artik :))) ama adamcagizin vakti yok ki dun gidemedi mesela..ben doğumdan sonra yoga ile zayıflayacağım :))))Sagol cnm ama yinede tam manken degilim ama eskisi gibi de degilim. Turk kadini iste azcik kalcali gobekli
Oyy kıyamam ben sana..napim kuzum bende evdeyim...KızÇeler nasılsınız? Ben sıkıldım:)
Seni çok iyi anlıyorum bende çok sıkıldım senin tahlil günü më zaman benim 19 uKızÇeler nasılsınız? Ben sıkıldım:)
Yok canım bende öyle bir ağrı..stresten oluyor o benim daha önce olmuştu..birşeye mi sıkıldın..kizlar sizinde kalp carpintisi veya kalbineze bicak saplanir gibi bir agriniz oluyo mu arada dun ben acilde sabahladim bu yuzden dun minoset agri kesici veicinde ilac olmayan serum taktilar
yok canim oyle stres falanda yapmadim ama kansizlik varya aklima o geliyoYok canım bende öyle bir ağrı..stresten oluyor o benim daha önce olmuştu..birşeye mi sıkıldın..
Çok aşırı mi kansızlık...yok canim oyle stres falanda yapmadim ama kansizlik varya aklima o geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?