Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben hep müsaitim:)) beklerim kuzum..

B

ben vuruyorum:)) atıyor kendi iğnenin ama beceremiyorum herhalde:)))
Ben derimi sıkıyordum esim enjekte ediyordu..bence öyle deneyin..esin yapamıyor mu canım..kendin olunca belki tam 90 yapamiyorsundur..birde insan nekadar olsada kasıyor kendini bir yandan yapmak bir yandan kasılmak zor oluyor..elini içinde iken oynatıyor olabilirsin..çıkarırken tek düzlemde çıkarmak lazım..öyle olunca morarıyor benimde öyle oluyordu...

Sagol cnm ama yinede tam manken degilim ama eskisi gibi de degilim. Turk kadini iste azcik kalcali gobekli
Dum düz popo yu kalcayida adamlarda pek sevmiyor bence :)))) yemeğin salcalisi kadının kalcalisi.. adamlar bile belli yastan sonra got göbek salıyor benimki spora başladı artik :))) ama adamcagizin vakti yok ki dun gidemedi mesela..ben doğumdan sonra yoga ile zayıflayacağım :))))

kizlar sizinde kalp carpintisi veya kalbineze bicak saplanir gibi bir agriniz oluyo mu arada dun ben acilde sabahladim bu yuzden dun minoset agri kesici veicinde ilac olmayan serum taktilar

kizlar sizinde kalp carpintisi veya kalbineze bicak saplanir gibi bir agriniz oluyo mu arada dun ben acilde sabahladim bu yuzden dun minoset agri kesici veicinde ilac olmayan serum taktilar
Yok canım bende öyle bir ağrı..stresten oluyor o benim daha önce olmuştu..birşeye mi sıkıldın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…