Ben de kullaniyorum..doktor kullanma desede..organların yeri değiştiği içinde öyle bir baskı hissediyor olabilirsin..cok deil ama dusuk kan ilaci kullaniyorum
BEnimde 19 eylül de canım. Senin pazartesi olmuştu transferin değil mi?Seni çok iyi anlıyorum bende çok sıkıldım senin tahlil günü më zaman benim 19 u
Evde geziyorum biraz biraz. Ondan bile sıkıldımOyy kıyamam ben sana..napim kuzum bende evdeyim...
Benim kitaptan al boya yapmayı seviyorsan kaptırıyor insan kendini yattığin yerde ben gibi boyarsın olmaz mi :))))Evde geziyorum biraz biraz. Ondan bile sıkıldım
Çok iyi olur vallaha. Cıksam dışarı bir sürü kitap alcam:))Benim kitaptan al boya yapmayı seviyorsan kaptırıyor insan kendini yattığin yerde ben gibi boyarsın olmaz mi :))))
Kuzum internetten sipariş etsene..biz öyle yaptık bunun için esim hayatta ordan oraya yürütmez beni biliyorum..mümkün olsa yataktan kalkmayayım diye tuvaletini tut diyecek adam her yere kapıya kadar atabay la götürüyor...geçen gün vermiş sipariş dun gelmiş hatta ofise..hepsi burada 2 günü bulmuyor gelmesi...gayet sırt ustu uzanırken yaparsin..ben sırt ustu uzanınca bebek kasiliyor...o yüzden yan yapmaya çalışıyorum...Çok iyi olur vallaha. Cıksam dışarı bir sürü kitap alcam:))
Ben guvenemiyorum interneteKuzum internetten sipariş etsene..biz öyle yaptık bunun için esim hayatta ordan oraya yürütmez beni biliyorum..mümkün olsa yataktan kalkmayayım diye tuvaletini tut diyecek adam her yere kapıya kadar atabay la götürüyor...geçen gün vermiş sipariş dun gelmiş hatta ofise..hepsi burada 2 günü bulmuyor gelmesi...gayet sırt ustu uzanırken yaparsin..ben sırt ustu uzanınca bebek kasiliyor...o yüzden yan yapmaya çalışıyorum...
evet canım pazartesi oldu ikimizde aynı gün mutlu oluruz insallah.Sende muayenehanede mi kan vercen?BEnimde 19 eylül de canım. Senin pazartesi olmuştu transferin değil mi?
Ooo kuzum ben gibi yatıp herşeyi netten alirsan nolcak...ben senelerdir hepsi burada dan alıyorum sıkıntı yaşamadım..n11 markofoni onlarida kullandım..hic bir sorun hic bir sıkıntı yaşamadım çok şükür...Ben guvenemiyorum internete
hayır canım merkezde kan vercem. Erken gel 2.5 ta kapanıyor kan yerlerı dendi.. Seninde bilgin olsunevet canım pazartesi oldu ikimizde aynı gün mutlu oluruz insallah.Sende muayenehanede mi kan vercen?
İnşallah ta yaşamazsın. Kızçeler gıcık tuttu beni ne yapayım? Fena öksürmeye başladımOoo kuzum ben gibi yatıp herşeyi netten alirsan nolcak...ben senelerdir hepsi burada dan alıyorum sıkıntı yaşamadım..n11 markofoni onlarida kullandım..hic bir sorun hic bir sıkıntı yaşamadım çok şükür...
Nerde vereceksin hangi merkez.dr um bana dediki eğer kan vercek yer bulamazsan bana gel ben alırım kanını dedi.Ben de muayenehaneye gitcem belki ultrason la bakar oyy o kadar karışık ve heyecanlıyım ki anlatamam bir de boğazım açıldı kendimi yemeğe verdim resmen :)Hayı
hayır canım merkezde kan vercem. Erken gel 2.5 ta kapanıyor kan yerlerı dendi.. Seninde bilgin olsun
Balkona çık canım ne bilim bilemedim..niye tuttu ki..bal li karabiber limon ye...niye gıcık tuttu ki simdi sana..İnşallah ta yaşamazsın. Kızçeler gıcık tuttu beni ne yapayım? Fena öksürmeye başladım
alsancak irenbe canım. Orda vercem. O sıkıntıdan olmasın? Bende heyecanlıyım..Nerde vereceksin hangi merkez.dr um bana dediki eğer kan vercek yer bulamazsan bana gel ben alırım kanını dedi.Ben de muayenehaneye gitcem belki ultrason la bakar oyy o kadar karışık ve heyecanlıyım ki anlatamam bir de boğazım açıldı kendimi yemeğe verdim resmen :)
Bilmiyorum ki canım. Allerji olabilir. Geçti çabuk. Hemen yattım..Balkona çık canım ne bilim bilemedim..niye tuttu ki..bal li karabiber limon ye...niye gıcık tuttu ki simdi sana..
Sıkıntı heyecan ve ilaçlardan oluyor.offff çok zor beklemekA
alsancak irenbe canım. Orda vercem. O sıkıntıdan olmasın? Bende heyecanlıyım..
genelde 4.aydan sonra baslaniyomus kan ilacina cnm iyi yapmissin kullanmaklaBen de kullaniyorum..doktor kullanma desede..organların yeri değiştiği içinde öyle bir baskı hissediyor olabilirsin..
irenbe hangi doktor bende geçen hafta başladım irenbede refik keleş ...ilk tüpbbebek kısa protokoldü çabuk bitmişti bu sefer uzunmuş zaman hiç geçmiyor.A
alsancak irenbe canım. Orda vercem. O sıkıntıdan olmasın? Bende heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?