Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Çok iyi olur vallaha. Cıksam dışarı bir sürü kitap alcam:))
Kuzum internetten sipariş etsene..biz öyle yaptık bunun için esim hayatta ordan oraya yürütmez beni biliyorum..mümkün olsa yataktan kalkmayayım diye tuvaletini tut diyecek adam her yere kapıya kadar atabay la götürüyor...geçen gün vermiş sipariş dun gelmiş hatta ofise..hepsi burada 2 günü bulmuyor gelmesi...gayet sırt ustu uzanırken yaparsin..ben sırt ustu uzanınca bebek kasiliyor...o yüzden yan yapmaya çalışıyorum...

Ben guvenemiyorum internete

Ben guvenemiyorum internete
Ooo kuzum ben gibi yatıp herşeyi netten alirsan nolcak...ben senelerdir hepsi burada dan alıyorum sıkıntı yaşamadım..n11 markofoni onlarida kullandım..hic bir sorun hic bir sıkıntı yaşamadım çok şükür...

İnşallah ta yaşamazsın. Kızçeler gıcık tuttu beni ne yapayım? Fena öksürmeye başladım

Hayı

hayır canım merkezde kan vercem. Erken gel 2.5 ta kapanıyor kan yerlerı dendi.. Seninde bilgin olsun
Nerde vereceksin hangi merkez.dr um bana dediki eğer kan vercek yer bulamazsan bana gel ben alırım kanını dedi.Ben de muayenehaneye gitcem belki ultrason la bakar oyy o kadar karışık ve heyecanlıyım ki anlatamam bir de boğazım açıldı kendimi yemeğe verdim resmen :)

A
alsancak irenbe canım. Orda vercem. O sıkıntıdan olmasın? Bende heyecanlıyım..

A

alsancak irenbe canım. Orda vercem. O sıkıntıdan olmasın? Bende heyecanlıyım..
irenbe hangi doktor bende geçen hafta başladım irenbede refik keleş ...ilk tüpbbebek kısa protokoldü çabuk bitmişti bu sefer uzunmuş zaman hiç geçmiyor.
ilki aral özbaldı ayrılmış maalesef refik beyide tanımıyorum hayırlısı deyip başladık bakalım rabbim emeklerimiziboşa çıkarmasın hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…