Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben kaan bozkurt a gidiyorum canım..

herkese iyi akşamlar. benim tedavim olumlu sonuşlandı çok şükür. hastane artık kendine takip edecek bi doktor bul dedi. izmirde önerebileceğiniz tüp bebek ile ilgili doktor var mı acaba
Allah tamamını erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..ben özel doktora muayenesine gidiyorum..özel hastanede doğum u yaptırıyor..benim biraz riskli diye perinatolog prof â gidiyorum..ayrıca da buca tip özel hastanesine..tüp bebek doktorlarının derdi tüp bebeğin tutması ve ondan sonra takibi yapmıyorlar genelde..ben her ay 280 perinatolog â veriyorum..normalde çok rahat bir doktor ama benim kayiplarimdan dolayı ve pirpirikligimden dolayı 2 haftada 1 kontrole gidiyorum...çok rahatlatiyor çok esnaf ağzı var diyemem...ama biz sorduğumuz surece herşeyi çok açıklıyor...9 eylül de hoca normalde...prof sabahattin altınyurt ayrıca buca tip ta can postacı ya gidiyorum..cinarlida da tahir özgüder gözüküyor çok memnun olan arkadaşlarım var..benimkisi riskli olduğu için üniversite bağlantılı bir doktora gitmem sart olduğu için bu hocaya gidiyorum..

Aral çok tatlı çok sempatik biri idi nereye gitmiş acaba...çok sıcak kanlı..

cevabın için teşekkür ederim canım. ben dee hastane bağlantılı bi doktor istiyorum rapor yazdığı zaman raporu sgk da geçsin istiyorum. hem de tüp bebek olduğu için de haliyle hassasım. kendi doktorum vardı özelde gittiğim ancak onun son günlerdeki konuşmaları tavırları sinirimi bozmaya başladı kadın ilk günden bugüne kadar hep olumsuz konuştu. yaşın çok olmayabilir üzülme ile başladı. pozitif kağıdımı gösterdim dosyama yazılsın diye bu defa değer yüksek değil kimyasal olabilir diye sinirimi bozdu. o nedenle değiştirmeye karar verdim.

Sen kime gidiyorsun canım..

henüz seçim yapmadım. ege üniversitesinde tedavi oldum. şimdi dr arayışındayım
Kalp atışları no duydun degilmi canım..allah kolay lik versin ben de çok araştırdım..özel hastane bağlantılı sgk anlaşmalı doktor bulman lazim senin..rapor olayı için..

Kalp atışları no duydun degilmi canım..allah kolay lik versin ben de çok araştırdım..özel hastane bağlantılı sgk anlaşmalı doktor bulman lazim senin..rapor olayı için..
Canım sen özel kime gidiyorsun? Buca tupta kime gidiyorsun?

Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben ve samimi cumartesi sonucumuz belli olacak.. Bize de dua et canım:)))
Kuzum su enbiya süresinin 89. Ayetini okusana sende hergun ben hergun 100 tane cekiyorum tesbih ile..merhem suresini kendim okumak istiyorum bir turlu başlayamadım..annanem okumuştu benim için..ama bende okumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…