Can postacı kuzumCanım sen özel kime gidiyorsun? Buca tupta kime gidiyorsun?
canım ben meryem suresini kaynanama okuttum. Embiyanın 89 ayrtini yazar mısın onu da okuyayım.Kuzum su enbiya süresinin 89. Ayetini okusana sende hergun ben hergun 100 tane cekiyorum tesbih ile..merhem suresini kendim okumak istiyorum bir turlu başlayamadım..annanem okumuştu benim için..ama bende okumak istiyorum
ah kuzu hiç yanıma gwlmedi. İçerde izledi izledi:) şimdi sızmış yatıyo hala aynı yerde:) o kadar zamandan sonra işe gidecek:) söylenip duruyo:)
Kalp atışları no duydun degilmi canım..allah kolay lik versin ben de çok araştırdım..özel hastane bağlantılı sgk anlaşmalı doktor bulman lazim senin..rapor olayı için..
Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben vesamimi cumartesi sonucumuz belli olacak.. Bize de dua et canım:)))
Aral çok tatlı çok sempatik biri idi nereye gitmiş acaba...çok sıcak kanlı..
Ordan biri ayrıldı canım ama kim tam bilmiyorum..Aral bey orada hala izine ayrılmış olmasın? arkadaşım ona gidiyor geçen hafta oradaydı
israil aruh ayrıldıOrdan biri ayrıldı canım ama kim tam bilmiyorum..
O COKtan ayrıldı canım. Yeni biri daha ayrıldı. Galiba aral beyisrail aruh ayrıldı
Allahımgüzel sonuçlar almayı nasip etsin canım. çığlık çığlığa pozitif haberlerinizi verirsiniz inşallahh[/QUOT
Amin canm İnşallah Allah sana ve tüm hamilelere de sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin:)
O COKtan ayrıldı canım. Yeni biri daha ayrıldı. Galiba aral bey
Ben de pazartesi gunu transfer oldum kizlar 18 eylülde kan testim varevet canım pazartesi oldu ikimizde aynı gün mutlu oluruz insallah.Sende muayenehanede mi kan vercen?
Hayırlısı olsun canım.. Benim veBen de pazartesi gunu transfer oldum kizlar 18 eylülde kan testim var
İnsallah olur hepimizin de
Ben onu bi sorayım
Canım aral özbal ayrılmış..Ben onu bi sorayım
ben tek başıma okuyamıyorum canım:))İnsallah olur hepimizin de
Ben 4444 salat ı tefriciye okudum ablamlarla kızlar okumak isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?