Yok cnm gitmeyecegim gecenngittigimde ilaclari anlatti. Yrn baslayacagim ilaclar var.onlari icip transfere gidecegim. Telefon bekliyrm saati soyleyecekler. Kuzenin dugunu vardi telastam pek dusunemedim. Sadece igne yeri aciyinca aklima geliyorfulya3535 canım yarın büyük günnnn... Bu gün dr gidecek misin?
Hadi inşallah.. Allah gönlünün muradını versin...Yok cnm gitmeyecegim gecenngittigimde ilaclari anlatti. Yrn baslayacagim ilaclar var.onlari icip transfere gidecegim. Telefon bekliyrm saati soyleyecekler. Kuzenin dugunu vardi telastam pek dusunemedim. Sadece igne yeri aciyinca aklima geliyor
Canım aral özbal ayrılmış..
Iyiyim canım sen nasilsin dün akşam çıktım birde bugün ciktim deniz havası gerçekten iyi geliyor.samimi canım nasılsın? Neler yapıyorsun? Cumartesi gittin mi deniz havası almaya? Ben bu gün ilk defa evden çıkçam iğne vurdurmaya gideceğim..
18.de mi yaptiran yoksa yaptırdın mi belli oldumuBen de pazartesi gunu transfer oldum kizlar 18 eylülde kan testim var
Oh ne güzelll.. Bizde Belki bu gün gitçez.Iyiyim canım sen nasilsin dün akşam çıktım birde bugün ciktim deniz havası gerçekten iyi geliyor.
Yasemin cafe nin oraya gittik baya iyi geldi temiz hava yi içime cektim bol bol :)Oh ne güzelll.. Bizde Belki bu gün gitçez.
Ohh ne guzel .bizde aksamlari yürürdük eskiden sicaklar gidince belkinbaslariz yine oralarda yurumeyeYasemin cafe nin oraya gittik baya iyi geldi temiz hava yi içime cektim bol bol :)
Yürüyüşü çok severim hele ki deniz kenarı olunca daha bir güzel oluyor :)Ohh ne guzel .bizde aksamlari yürürdük eskiden sicaklar gidince belkinbaslariz yine oralarda yurumeye
Evdeyim kuzum yaa..daldım su boyama kitabina..onla uğraşıyorum..sen Nasıl sin bugün..dışarı çıkacaksın herhalde..çiktin mi yoksa..daha ileri sayfaları okuyamadım
Progesteron u hap gibi mi yutuyorsun..ondan dir canım..benim doktorum hep fitil gibi kullandırdı..serklaj olunca bir kaç gün hap gibi kullandim..ben de de öyle oldu..Kızlar birsey sorcam sizlerinde bu aşamada tansiyonu dusuyormuydu kaç gündür gözümün önünde siyah siyah noktalar başım dönüyor. Sanırım progestan in etkisi napsam da geçse tuzlu ayran kar etmiyor sersem gibi kafam hiç rahat degil
Fitil olarak canim hap değil birde gün aşırı ignesi ni vuruluyorumProgesteron u hap gibi mi yutuyorsun..ondan dir canım..benim doktorum hep fitil gibi kullandırdı..serklaj olunca bir kaç gün hap gibi kullandim..ben de de öyle oldu..
Doktoruna sor bakalım canım..fitil de öyle birşey olmaz..iğne bende kanamam olduğu zaman vuruldum hic olmadi öyle birşey..Fitil olarak canim hap değil birde gün aşırı ignesi ni vuruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?