Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

samimi canım nasılsın? Neler yapıyorsun? Cumartesi gittin mi deniz havası almaya? Ben bu gün ilk defa evden çıkçam iğne vurdurmaya gideceğim..

fulya3535 canım yarın büyük günnnn... Bu gün dr gidecek misin?
Yok cnm gitmeyecegim gecenngittigimde ilaclari anlatti. Yrn baslayacagim ilaclar var.onlari icip transfere gidecegim. Telefon bekliyrm saati soyleyecekler. Kuzenin dugunu vardi telastam pek dusunemedim. Sadece igne yeri aciyinca aklima geliyor

Yok cnm gitmeyecegim gecenngittigimde ilaclari anlatti. Yrn baslayacagim ilaclar var.onlari icip transfere gidecegim. Telefon bekliyrm saati soyleyecekler. Kuzenin dugunu vardi telastam pek dusunemedim. Sadece igne yeri aciyinca aklima geliyor
Hadi inşallah.. Allah gönlünün muradını versin...

Kızlar birsey sorcam sizlerinde bu aşamada tansiyonu dusuyormuydu kaç gündür gözümün önünde siyah siyah noktalar başım dönüyor. Sanırım progestan in etkisi napsam da geçse tuzlu ayran kar etmiyor sersem gibi kafam hiç rahat degil

daisyp canım surenin okunuşunu yazıyorum çok dilim dönmeyebilir her gün 100 tane teşbih çekiyorum doğuncaya kadar niyet ettim ben bunu içimden geldi..yattığım yerde çekiyorum..esim De kızıyor bazen bari çıplak okuma diyor ama içinden gelmesi ve yapmam önemli diye düşünüyorum..""ve zekeriya iz nada rabbehu rabbi la tazerni ferden ve ente hayrul varisin ""

Progesteron u hap gibi mi yutuyorsun..ondan dir canım..benim doktorum hep fitil gibi kullandırdı..serklaj olunca bir kaç gün hap gibi kullandim..ben de de öyle oldu..

Kızlar beni yine dıları çıkarmadılar babam vurdu iğneyi:)) ben okuyordum ama yarıdan rabbi la terzeniden ihtibaren:)) Ay hepiniz ksk desiniz. Benim ablamlar ve kuzenler ksk de oturuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…