Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

_ksk_ sizin sezon ne alemde kapanmadi mi hala pek az görünür oldun artik sende...haftaya salı urla ya gelicez bir aksilik olmazsa..salı doktor kontrolünden sonra eve çıkmam birdaha..direk anneme gideriz..arefe günü de kabristan ziyareti malum orda...bu arada aras35 istanbula düğüne gitmiş..instagram da gördüm...

Ay vallaha çok iyi olur:)
Yoksa doğum vs derken iyice uzayacak bizim toplanma isi..aras ta gelsin istanbuldan..iyice ağırlasmadan havalarda çok sıcak değil nasılsa..sizin sonuçlar belli olsun güzel haberleri alalım sizden kalp atışlarını duyunca buluşuruz..çok takilamasakta..bir kaç saat cay kahve iceriz..bir öğleden sonra alsancak ta..herkese rahat olur..esim götürür senle beni merak etme hayatta yanlız bırakmaz...

sanırım sezonu kapattık artık :)) en son perşembe annem ne yeğenim geldi pazar döndüler eee malum artık bayram ertesi okullarda açılıyor bizim burası tamamen boşalıcak bizlere kalıcak annen urla merkezde mi canım gelmişken çeşmealtınada gezmeğe gelirsiniz :)

Merkezde canım..bütün sülale urla merkezde annemin dayıları teyzeleri vs...bugün sırtım çok ağrıdı yemekten sonra da karnıma ağrı girdi uzanıyorum ayaklarıma vuruyor ağrısı..salı günü prof randevum var ona sorup ona gore urla ya geliriz herhalde..bu ağrılar nasıl olcak nasıl bitcek çok zor yaa..bir aksilik olmazsa gene bu bayram 3 gün filan kalırız iste bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…