Ben neciyim burda yaaa..Kızlar beni yine dıları çıkarmadılar babam vurdu iğneyi:)) ben okuyordum ama yarıdan rabbi la terzeniden ihtibaren:)) Ay hepiniz ksk desiniz. Benim ablamlar ve kuzenler ksk de oturuyor..
Kuzum sana yazdım ben kıyamam sen ben hiç üzülme....Ben neciyim burda yaaa..
Sanki hepsi ksk de de görüşüyorlar hihhhh...sen le fulya nin isi tam belli olsun..toplanalım elpis ile doğurmadan biz :)))Kuzum sana yazdım ben kıyamam sen ben hiç üzülme....
Allah'ım sağlıkla bebeğine kavustursun Inşallah.Kizlar Yrn 1de transferim var ve dualariniza ihtiyacim var.
canım hadi bakalım hayırlısı olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun :)Kizlar Yrn 1de transferim var ve dualariniza ihtiyacim var.
kaderim basladı dizilerBen neciyim burda yaaa..
Canım yaaa...etmezmiyim dua rabbim yardımcın olsun inşallah..sımsıkı bebegin sana tutunsun..bu ay sen de bizim kervanımıza katılırsın inşallah...hayırlısı olsun..dualarımızı boş cevirmesin allahım..Kizlar Yrn 1de transferim var ve dualariniza ihtiyacim var.
Sen ne izliyorsun kuzum...senin ev son kattı dimi asansör var mi sizde..K
kaderim basladı diziler
Ay vallaha çok iyi olur:)Sanki hepsi ksk de de görüşüyorlar hihhhh...sen le fulya nin isi tam belli olsun..toplanalım elpis ile doğurmadan biz :)))
Var asansör canım. En son kattayım.Sen ne izliyorsun kuzum...senin ev son kattı dimi asansör var mi sizde..
İyi o zaman..rahat çıkılır sizin eve..merdiven çıkmak zor olur diye düşündüm bir anda...Var asansör canım. En son kattayım.
Yok rahatız kuzum merdivenle zor ama asansörle çok rahat:)İyi o zaman..rahat çıkılır sizin eve..merdiven çıkmak zor olur diye düşündüm bir anda...
Yoksa doğum vs derken iyice uzayacak bizim toplanma isi..aras ta gelsin istanbuldan..iyice ağırlasmadan havalarda çok sıcak değil nasılsa..sizin sonuçlar belli olsun güzel haberleri alalım sizden kalp atışlarını duyunca buluşuruz..çok takilamasakta..bir kaç saat cay kahve iceriz..bir öğleden sonra alsancak ta..herkese rahat olur..esim götürür senle beni merak etme hayatta yanlız bırakmaz...Ay vallaha çok iyi olur:)
Yok rahatız kuzum merdivenle zor ama asansörle çok rahat:)
Kuzum bekliyorum bu hafta:)Bizde yok asansör :) çok zor oluyorsana gelince hem sana çıkıp inmek sonra tekrar bizim merdivenler zor olur diye aklıma geldi :)))
Yarin gelebilir miyim diye düşündüm de..yarin annem bende..bir de esim candarliya gitcek..sizin oraya gelip sonra ordan dönmem zor olur..iscievlerine tek araç yok ordan..esim in alması lazim..Kuzum bekliyorum bu hafta:)
sanırım sezonu kapattık artık :)) en son perşembe annem ne yeğenim geldi pazar döndüler eee malum artık bayram ertesi okullarda açılıyor bizim burası tamamen boşalıcak bizlere kalıcak annen urla merkezde mi canım gelmişken çeşmealtınada gezmeğe gelirsiniz :)_ksk_ sizin sezon ne alemde kapanmadi mi hala pek az görünür oldun artik sende...haftaya salı urla ya gelicez bir aksilik olmazsa..salı doktor kontrolünden sonra eve çıkmam birdaha..direk anneme gideriz..arefe günü de kabristan ziyareti malum orda...bu aradaaras35 istanbula düğüne gitmiş..instagram da gördüm...
Merkezde canım..bütün sülale urla merkezde annemin dayıları teyzeleri vs...bugün sırtım çok ağrıdı yemekten sonra da karnıma ağrı girdi uzanıyorum ayaklarıma vuruyor ağrısı..salı günü prof randevum var ona sorup ona gore urla ya geliriz herhalde..bu ağrılar nasıl olcak nasıl bitcek çok zor yaa..bir aksilik olmazsa gene bu bayram 3 gün filan kalırız iste bakalım..sanırım sezonu kapattık artık :)) en son perşembe annem ne yeğenim geldi pazar döndüler eee malum artık bayram ertesi okullarda açılıyor bizim burası tamamen boşalıcak bizlere kalıcak annen urla merkezde mi canım gelmişken çeşmealtınada gezmeğe gelirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?